diz ve dirseklerimde kütürdemeler hakkında

V.Aydın

Üye
merhabalar öncelikle üye olduktan 3 gün sonra sonunda dertlerimi anlatabileceğim için mutluyum :)

1.5 aydır vg yapıyorum normalde ince yapılı biriyim 2 yıl öncesine kadar düzenli olarak basketbol ve atletizmle ilgilenirdim bırakıtıktan sonra müthiş bir şekilde kilo almaya başladım

şu an boyum 1.73m kilom 84kg bel ve bacak bölgesinden çok fazla yağlandım

ilk sorunum ağırlık kaldırırken dirsek ve (veya) dizlerimde sürekli kütürdemeler oluyor. dirseğimi açıp kapatırken iç kısmını elimle yokladığımda kıkırdağımsı birşeylerin içe dışa hareket ettiğini hissediyorum.

bir de 2 haftadır sol elimin serçe ve işaret parmağımdan bileğime doğru uzanan bir uyuşma var sanırım sinir sıkışması oldu

dirseklerimi ve dizlerimi daha rahat çalıştırmak için neler yapabilirim yardımcı olursanız çok makbule geçer.

bir de kamburluk da var sanırım omurgama ağırlık bindiğinde belim çukurlaşıyor kuyruk sokumuna doğru bir ağrı hissediyorum

1.5 ayda bu sorunlarla karşılaştım bırakayım mı ne dersiniz :)

şimdiden teşekkürler...

kireçlenme olmuştur.Benmde dirseklerimde var :)

önerdiğiniz çözüm yolları için teşeşkkür ederim hepsini araştırıp denemem lazım
serçe parmağımdaki uyuşma hala geçmedi bakalım nolcak sonumuz :)

serçe parmağının dışından kola doğru uzanan uyuşma, boyun fıtığı belirtisi olabilir
dikkatli olmak lazım.
bende çıktı ordan biliyorum, mekiği aletli yapıyorum boynumu destekliyor.

hocam deme ya inşallah öyle bişey değildir şu ara daha az ama hala var uyuşma
benim dirsekler sorunlu dirsekleri zorlarken sinir sıkışmasını hissediyorum sanki dirseğimden serçe parmağıma kadar ince bir iplik var gibi hissettiriyor

Back
Yukarı