Minastreyd
Üye
Büyüklerim vede küçüklerim hepinize selamlar ve saygılar. Ben 30 yaşında 1.96 boy ve 115 kilo civarında biriyim, 4 aydır bir boş bir dolu olarak fullbady antrenmanları yapıyorum. Daha önce basketbol ve güreşte uzun sayılabilecek sürelerde geçmişim var. Yaklaşık 2 aydır l-carnitin kullanıyorum (Spora başlarken 126 kg dım). Beslenme düzenime aşırı derece dikkat ediyorum, yediklerimi içtiklerimi hesaplamaya çalışıyorum. Siz değerli üyelere sorum şudur, sublement kullanmak istiyorum, ancak internetteki yoğun ve farklı bilgilerden dolayı aklım allak bullak oldu.
1-Hangi sublement markasını kullanmalıyım
2-protein tozu, bcaa, creatin, glutamin, vitaminler vs. bunların hangisini kullanmalıyım
Sizden rica ediyorum bu sporu yapınca aşırı derece mutlu ve pozitif oluyorum, hayat kalitem arttı diyebilirim. Gelişimim ve sağlığım için bana doğru ürünler ile doğru kullanım şeklini yazmanızı rica ediyorum, son antrenmanlardan sonra kas ağrılarım diğer antrenmana kadar geçmemeye başladı (göğüs 70-80 kg, bacak press 200 kg, sırt ve omuzda 60 kg kadar girebiliyorum şuanlık). Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
1-Hangi sublement markasını kullanmalıyım
2-protein tozu, bcaa, creatin, glutamin, vitaminler vs. bunların hangisini kullanmalıyım
Sizden rica ediyorum bu sporu yapınca aşırı derece mutlu ve pozitif oluyorum, hayat kalitem arttı diyebilirim. Gelişimim ve sağlığım için bana doğru ürünler ile doğru kullanım şeklini yazmanızı rica ediyorum, son antrenmanlardan sonra kas ağrılarım diğer antrenmana kadar geçmemeye başladı (göğüs 70-80 kg, bacak press 200 kg, sırt ve omuzda 60 kg kadar girebiliyorum şuanlık). Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim