Dymatize Elite Whey Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün size nasıl ?

• Başarılı

Votes: 73 57,5%
  • Orta Karar

Votes: 41 32,3%
  • Başarısız

Votes: 13 10,2%

• Total voters
    127
Sn. Despo nunda önerisiyle bu ürünü sipariş edicem en geç 2 3 gün içinde elime geçer kullanıp sonuçlarını bu başlık altından paylaşırım

ürünün ölçek kapasitesine başka bir siteden baktım bence güzel yanlış hatırlamıyorsam 31 gr ölçeğin boyutu ve 24 gr protein içeriyor. İsviçre'de oldukça sık kullanılan bir ürün, denemek lazım.

Ürün icerigi ve amino asit profili basliga eklendi.
Cok güzel icerige sahip bir ürün, Rich chocolate aromali urun ayrica cok guzeldir.

Araştırırsanız şu an satışta olan 5 lbs (2268gr) seçeneğini de görürsünüz. Fiyat 139 TL.

Bence şu aşamada kullanmış olanlardan acilen yorum almak en güzeli. Bana göre Optimum'u aratmayacak bir ürüne benziyor ama kullanmadan her söylediğim afaki kalır.
Aroma konusunda iddialılar. Bu konuda da yorum almak işimize yarayacaktır.

Araştırırsanız şu an satışta olan 5 lbs (2268gr) seçeneğini de görürsünüz. Fiyat 139 TL.

Bence şu aşamada kullanmış olanlardan acilen yorum almak en güzeli. Bana göre Optimum'u aratmayacak bir ürüne benziyor ama kullanmadan her söylediğim afaki kalır.
Aroma konusunda iddialılar. Bu konuda da yorum almak işimize yarayacaktır.

Bu mu? İkisi farklı değil mi.

Dymatize Elite Whey Gourmet 2268 gr

2 idman gününde kullandım 1 ölçek sabah 1 ölçek 2 saat önce 1 ölçek idmandan hemen sonra olmak üzere aroma optimumdan güzel karışması optimumla aynı kaslarımı acayip doymuş hissediyorum benden artı puan

2,3 kg olan Gourmet ayni urun degildir, iceriginde whey protein disinda Caseinde icermekte.
Elite-Gourmet-CnC-Facts.jpg

Ayberk1122, çok haklısın. Tamamen benim dikkatsizliğimden ve heyecanımdan kaynaklanan bir hata ile yanlış bir bilgilendirme yaptım. Bu yüzden senden ve konuyu takip eden arkadaşlarımdan özür diliyorum. 5lbs lik ürünün içeriği farklı, sevgili Despo da bunu güzece belirtmiş.
Dün Elite Whey siparişi verdim. Bugün elime geçmesini bekliyorum. Uzun süre Optimum kullanımımdan sonra açıkçası ilk olarak aroma konusunda bir takım beklentilerim var. ON'nin double rich chocolate aromasının bendeki büyük hayalkırıklığından sonra (Nesquik sağolsun) Elite'in çikolata aromasının damak zevkime uymasını ümit ediyorum.
Bu üründe de BCAA ve Glutamine içeriğinin ON ile eşdeğer olması beni psikolojik olarak rahatlatıyor.
Etkisi konusunda ne kadar sağlıklı şeyler yazabilirim bilmiyorum. Ama deneyimlerimi paylaşacağım.
İnşallah ileriki zamanlarda 5lbs formunu da görürüz. Fiyatı da Gourmet gibi olursa piysada kendine yer edeceğini düşünüyorum.

Peki şöyle bir şey sormak isterim:
Elite ile Gourmet kullanımında etki anlamında ne gibi farklılık bekleyebiliriz?
Gourmet, içeriğindeki casein proteini ile antreman sonrası yerine gece yatmadan ve/veya sabah kalktıktan sonra daha çok tercih edilmesi gereken bir üründür, aslında tek farkı bu diyebilir miyiz?
(BCAA ve Glutamine içermemesini de es geçmiyorum).

Ayberk1122, çok haklısın. Tamamen benim dikkatsizliğimden ve heyecanımdan kaynaklanan bir hata ile yanlış bir bilgilendirme yaptım. Bu yüzden senden ve konuyu takip eden arkadaşlarımdan özür diliyorum. 5lbs lik ürünün içeriği farklı, sevgili Despo da bunu güzece belirtmiş.
Dün Elite Whey siparişi verdim. Bugün elime geçmesini bekliyorum. Uzun süre Optimum kullanımımdan sonra açıkçası ilk olarak aroma konusunda bir takım beklentilerim var. ON'nin double rich chocolate aromasının bendeki büyük hayalkırıklığından sonra (Nesquik sağolsun) Elite'in çikolata aromasının damak zevkime uymasını ümit ediyorum.
Bu üründe de BCAA ve Glutamine içeriğinin ON ile eşdeğer olması beni psikolojik olarak rahatlatıyor.
Etkisi konusunda ne kadar sağlıklı şeyler yazabilirim bilmiyorum. Ama deneyimlerimi paylaşacağım.
İnşallah ileriki zamanlarda 5lbs formunu da görürüz. Fiyatı da Gourmet gibi olursa piysada kendine yer edeceğini düşünüyorum.
aroma mükemmel valla antremandan sonra içiyorum 2 saat agzımdan tadı gitmiyor:D aminosu gelirse hemen alcam valla amino almıyorum o yüzden haplar mavi diye gümrükte sorun oluyomus dogrumu bu :D

yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum tek başına kullanıyorum günde iki çlcek off gün 1 ölçek mükemmel bir ürün optimum benim için bitti bundan sonra hep bu ürünü alıcam kesinlikle öneriririm

Tad konusundaki reklamlara kanmamak gerek. Şahsen ben iğrenç buldum çikolatalısının tadını.

Back
Yukarı