Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırırsanız şu an satışta olan 5 lbs (2268gr) seçeneğini de görürsünüz. Fiyat 139 TL.
Bence şu aşamada kullanmış olanlardan acilen yorum almak en güzeli. Bana göre Optimum'u aratmayacak bir ürüne benziyor ama kullanmadan her söylediğim afaki kalır.
Aroma konusunda iddialılar. Bu konuda da yorum almak işimize yarayacaktır.
aroma mükemmel valla antremandan sonra içiyorum 2 saat agzımdan tadı gitmiyorAyberk1122, çok haklısın. Tamamen benim dikkatsizliğimden ve heyecanımdan kaynaklanan bir hata ile yanlış bir bilgilendirme yaptım. Bu yüzden senden ve konuyu takip eden arkadaşlarımdan özür diliyorum. 5lbs lik ürünün içeriği farklı, sevgili Despo da bunu güzece belirtmiş.
Dün Elite Whey siparişi verdim. Bugün elime geçmesini bekliyorum. Uzun süre Optimum kullanımımdan sonra açıkçası ilk olarak aroma konusunda bir takım beklentilerim var. ON'nin double rich chocolate aromasının bendeki büyük hayalkırıklığından sonra (Nesquik sağolsun) Elite'in çikolata aromasının damak zevkime uymasını ümit ediyorum.
Bu üründe de BCAA ve Glutamine içeriğinin ON ile eşdeğer olması beni psikolojik olarak rahatlatıyor.
Etkisi konusunda ne kadar sağlıklı şeyler yazabilirim bilmiyorum. Ama deneyimlerimi paylaşacağım.
İnşallah ileriki zamanlarda 5lbs formunu da görürüz. Fiyatı da Gourmet gibi olursa piysada kendine yer edeceğini düşünüyorum.