Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Arkadaslar vitaminli sitede muthis indirim var iki aromasida 209 tl :) ben aldim iki kutu. Oneririmm yaza girerkenn[DOUBLEPOST=1430506209][/DOUBLEPOST]
Arkadaslar vitaminli sitede muthis indirim var iki aromasida 209 tl :) ben aldim iki kutu. Oneririmm yaza girerkenn
Vitaminli site derken bay......vitamin yani :)

Son düzenleme:
1 aydır kullanıyorum haftada 3 gün spor yapıyorum. antremandan sonra içine 5 gr kreatin atarak içiyorum ve gece 5.30-6ya alarm kurup kalkıp içip geri yatıyorum :D. kutunun %60-65 i bitti düzenli beslenme spor ve uyku ile gelişimim beklediğimden de iyi.300 ml su ile içiyorum. hızlı karışıyor, topaklanmıyor, köpürmüyor. Tat olarak seçici biriyimdir fakat çikolatalısının tadı gerçekten süper. kesinlikle pişman etmeyecek bir ürün şiddetle tavsiye ederim.

1 aydır kullanıyorum haftada 3 gün spor yapıyorum. antremandan sonra içine 5 gr kreatin atarak içiyorum ve gece 5.30-6ya alarm kurup kalkıp içip geri yatıyorum :D. kutunun %60-65 i bitti düzenli beslenme spor ve uyku ile gelişimim beklediğimden de iyi.300 ml su ile içiyorum. hızlı karışıyor, topaklanmıyor, köpürmüyor. Tat olarak seçici biriyimdir fakat çikolatalısının tadı gerçekten süper. kesinlikle pişman etmeyecek bir ürün şiddetle tavsiye ederim.
gece 5 de alarm kurup içmek yerine yatmadan önce süt ile beraber alabilirsin kendine işkence yapma ;)

Uzun süredir kullandığım whey ürünümdü. Ancak açgözlü distribütör politikalarından dolayı ortaya çıkan fahiş fiyat politikaları sebebiyle artık kullanmaktan vazgeçtim bu ürünü. F/P açısından daha iyi ürünler mevcut.

Arkadaslar meraba benim aldigim gourmet chocalate aromali olan protein tozumun kokusu mide bulandirici tadi ise resmen rezalet sizce urun bozuk olabilirmi

Arkadaslar meraba benim aldigim gourmet chocalate aromali olan protein tozumun kokusu mide bulandirici tadi ise resmen rezalet sizce urun bozuk olabilirmi
İyi günler , son kullanma tarihine bakmanı öneririm . İSO'nun tadı mükemmeldir sahte yada son kullanma tarihi geçmiş olabilir

O zaman bir sorun olmalı çünkü isoyu sevmemeniz inanın çok zor

Sa arkadaşlar.. İzole protein sparişi vericem ve bu konuda yardımınız gerekli.
Üç ürün arasında değerlendirme yapacak olursak, fiyat farkını gözetmeksizin hangi ürünü önerirdiniz acaba ?
1- Dymatize Iso 100 Hydrolyzed 100% Whey Protein 2275 Gr
2- Musclepharm Combat %100 Isolate Protein 2269 Gr
3- Nutrade Premium Isolate Protein 2100 Gr

Gözlemlediğim kadarı ile Nutrade BCAA oranı ile ve ek olarak da %15 500 dalton whey içeriği ile bir adım önde. Ürünlerin şeker, yağ ve protein oranları hemen hemen birbirlerine yakın.. Yani dikkat edilecek bir fark yok. Sadece Dymatize Hidrolize edilmiş protein içeriyor. Bu özellik de hızlı emilim ile alakalı sanırım..
Bu konuda tavsiyelerinizi dinlemek isterim arkadaşlar.. Fiyat olarak hiç bir sıkıntı yok sadece kaliteden yanayım ve ilk kez kullanacağım için en iyisinden başlamak istiyoum.
Boy: 1.80, Kilo:78 Yağ oranım %18. Yağ oranı düşük olan bu güzel ürünler arasında kararsız kaldım.

Cnt muscle proteinim nerdeyse bitti. Bu sefer bunu denemek istiyorum. inş tadı güzeldır. Fondik yaparak içmekten gerçekten sıkıldım artık :D

İyi günler arkadaşlar fitnessa başlayalı iki buçuk ay oldu.Artık protein tozu kullanmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.71 kiloyum fitness'a başladıgımda'da aynı kilodaydım fakat şuan fit gözüküyorum.Artık hacimlenmek istiyorum.İlk önce aklımda dymatize iso 100 almak vardi fakat forumda okudugum kadarıyla dymatize biraz daha diyet ürünü oldugu söyleniyor yani saf protein oldugu için hacimlenmek isteyenlere göre olmadıgıni anladım.Sizin önerileriniz nelerdir.dymatize iso 100 almalımıyım yoksa başka bir ürün kullanmaliyim.Kilo almak ve hacimlenmek benin için ön planda.Ama spor sonrası direk kana karışmasıda önemli.

Uzun zamandır ilk defa bir protein tozu kullanıcam, spora tekrar başlayalı 3 ay oldu bundan sonra ki dönemde iso 100 ve xtend bcaa ile birlikte kullanıma başlıyacağım 14 Eylül itibari ile
Sanırım artılarını veya eksilerini göstermesi 1 ayı bulabilir maximum buradan dönüş yaparım. Kutuyu açtım kokusu güzel umarım tadıda öyledir.

Spplementler.cm dan aldığım %100 hydrolyzed protein tozunu satıyorum.ürün hiç açılmamıştır son kullanma tarihi eylül 2016 dır.piyasa fiyatı şuanda nakit 265 liradır. ben kampanyalı satıştan 2 tane almıştım tanesi 220 lira gelmişti,bir tanesini kullanmıyacağım için onuda aldığım fiyata veriyorum elden teslim olacağı için ürünü görebilirsiniz.

Beyler dymatize fabrikası kapanmış. Ürünlerinde sorun çıkmış. Almak mantıklı mı acaba aklıma kurt düştü şimdi. Ne yapalım ne öneriyorsunuz ?

Beyler dymatize fabrikası kapanmış. Ürünlerinde sorun çıkmış. Almak mantıklı mı acaba aklıma kurt düştü şimdi. Ne yapalım ne öneriyorsunuz ?
Evet benimde abd'de yaşayan ve vg sporu ile uğraşan bir arkadaşım aynı şeyi söyledi, baya büyük olay olmuş kalite problemi filan birşeyler diyordu

arkadaşlar bende bu ürünü aldım bir hafta önce ama üstündeki besin değerleri kısmı ambalajla aynı renk bir bant ile kapatılmış olarak geldi. aldığım siteye danıştım. yasa gereği ithal malların besin değerleri kapatılıyor dedi. ayrıca çikolatalısı çok şekerli değil mi bildiğin neskuik içiyormuum gibi geliyor şu an acaba orjinal olmayan bir ürün ittirmiş olabilirler mi bana :)

Back
Yukarı