İki kutu Nitrotech kullandım.. faydasını gördüm ve gelişme kaydettim.. artık farklı bir toz kullanmak istediğimden değiştiriyorum..Nitrotech nasil? Memnun kalmadin mi
İki kutu Nitrotech kullandım.. faydasını gördüm ve gelişme kaydettim.. artık farklı bir toz kullanmak istediğimden değiştiriyorum..Nitrotech nasil? Memnun kalmadin mi
Vitaminli site derken bay......vitamin yaniArkadaslar vitaminli sitede muthis indirim var iki aromasida 209 tlben aldim iki kutu. Oneririmm yaza girerkenn
gece 5 de alarm kurup içmek yerine yatmadan önce süt ile beraber alabilirsin kendine işkence yapma1 aydır kullanıyorum haftada 3 gün spor yapıyorum. antremandan sonra içine 5 gr kreatin atarak içiyorum ve gece 5.30-6ya alarm kurup kalkıp içip geri yatıyorum. kutunun %60-65 i bitti düzenli beslenme spor ve uyku ile gelişimim beklediğimden de iyi.300 ml su ile içiyorum. hızlı karışıyor, topaklanmıyor, köpürmüyor. Tat olarak seçici biriyimdir fakat çikolatalısının tadı gerçekten süper. kesinlikle pişman etmeyecek bir ürün şiddetle tavsiye ederim.
İyi günler , son kullanma tarihine bakmanı öneririm . İSO'nun tadı mükemmeldir sahte yada son kullanma tarihi geçmiş olabilirArkadaslar meraba benim aldigim gourmet chocalate aromali olan protein tozumun kokusu mide bulandirici tadi ise resmen rezalet sizce urun bozuk olabilirmi
Cevabiniz icin tesekkur ederim fakat son kullanma tarihine daha 1 sene var yarin bi aldigim yere danisayim bakalimİyi günler , son kullanma tarihine bakmanı öneririm . İSO'nun tadı mükemmeldir sahte yada son kullanma tarihi geçmiş olabilir
Evet benimde abd'de yaşayan ve vg sporu ile uğraşan bir arkadaşım aynı şeyi söyledi, baya büyük olay olmuş kalite problemi filan birşeyler diyorduBeyler dymatize fabrikası kapanmış. Ürünlerinde sorun çıkmış. Almak mantıklı mı acaba aklıma kurt düştü şimdi. Ne yapalım ne öneriyorsunuz ?