Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
piyasadaki en iyi 2 protein tozundan biri benım ıcın yanlız anlamadıgım bu urunun pıyasada suan sadece 2kg olanı var dıgerlerını getırmıyorlar sanırım

En son Nanox kullandım. Tadı gerçekten mukemeldi. Belçika choclote içerdğininden olsa gerek. Dymatize ilk defa kullanıyorum gerçekten tad olarak aratmıyor. ilk defa kullanyoruz ve içimi karışımı güzel.

Weider'den sonra mantıklı bir seçim olur. Antrenman sonrası bir ölçek ISO 100 ve 100 gram mass gainer iyi bir shake olur yarım litre meyve suyuyla karıştırılınca...

tesekkur edıyorum Azazel ama Bu protein tozu glutamine ıcermıyor sanırım yanlıssam lutfen duzeltın bıraz daha arastırınca glutamine içeren protein tozu dusunuyorum bu yuzden OPTIMUM GOLD STANDARD WHEY 2273 GR almaya karar verdım. Sizce nasıl?Antramandan sonra bırer servis karıstırarak almayı dusunuyorum.

Optimum Gold Standard Whey | Supplementler.com

Bu ürünle ilgili yorummlar çok olumlu fakat Weider CFM benim daha çok ilgimi çekti iki ürünü karşılaştırırabilir misiniz.
Weider CFM fiyatı dışında ikisi arasında kalite bakımında weider mi daha iyidir sizce yoksa bu ürün mü ?

tesekkur edıyorum Azazel ama Bu protein tozu glutamine ıcermıyor sanırım yanlıssam lutfen duzeltın bıraz daha arastırınca glutamine içeren protein tozu dusunuyorum bu yuzden OPTIMUM GOLD STANDARD WHEY 2273 GR almaya karar verdım. Sizce nasıl?Antramandan sonra bırer servis karıstırarak almayı dusunuyorum.

Optimum Gold Standard Whey | Supplementler.com

glutamin öncüleri var bu üründe, aynı gold standartta oldugu gibi. Ama glutaminin yerini tutmaz. O yüzden glutamin ekstra alınmalı. thums:

Daha önce bir kutu gourmet chocolate aromalısını kullanmıştım gayet güzel bir izole protein.
Geçenlerde bir sitede indirim vardı ve 150 lira gibi bir fiyata geliyordu, ayrıca aroması da gourmet vanilla olunca tekrar almak istedim. hem fiyat hem aroma ilgimi çekti.

kaç gr alıyorsanız o kdr protein alıyorsunuz içinde cartlar curtlar yok nitrotech gibi ürünler şişirme ürünler sanki creatin çok pahalıymış gibi içinde creatin var ama demezlermi bide banane kardeşim ben creatine kullanmıcam belki hem ara vermek gerekli creatine 4 haftadan sonra 2 hafta o yüzden en iyisi bu ürün benzeri ürünler birde scitechın yeşil kapta olan var oda güzel .

bu whey kana diğerlerinden biraz daha hızlı karsıyo tek avantajı bu bence fiyatıda pahalı ürünü kötülemiyorum güzel marka amıno değeride iyi parası olmayan arkadaslar birz daha düsüklerine yönelsın bence

hocam beni güldürdün allahta seni güldürsün hiç sıkıntı yok merak etme ürünün orjinal zira 2 gün önce bende bodybuilding.com dan getirttim aynısı bende de mevcut o parçacıklar cookies parçacıkları sıkıntı yok yani rahat rahat kullan :D

Benm kutuda da var o parçacıklardan,sizde de olduğuna göre sıkıntı yok :D

soya muhabbeti geçene kadar best protein tozu ever dı sonra gdo muhabbetinden dolayı bir anda namını yitirdi

Bu konudamı başka konudamı yazdım hatırlamıyorum ama

Alırken bende araştırmıştım bu soya işini, 100 gramında 1g civarı soya yağı var ve bu soyanın genetiği degiştirilmiş.

Sonra bir baktım ki, dünya üzerinde genetiği degiştirilmemiş soya bulmak imkansıza yakınmış. neredeyse %90'ı genetiği degiştirilmiş. Her genetiği degiştirilmiş besinin illa zararlı olmasıda gerekmiyormuş nasıl ve ne için yapıldığı da önemliymiş. yani problem yok. adamlar açık açık yazmalarına rağmen dünya üzerinde en çok satılan proteinler listesinde ilk beşte.. hem soya hemde fiyatına rağmen..

Ben iso 100 kullandım. Testosteron seviyesini olumlu yönde etkilediğini düşünüyorum. Çünkü kullanırken anlam veremediğim bir hızla kuvvetleniyor ve ağırlık artırıyordum.
Şu an optimum kullanıyorum. Buda iyi, fakat aynı hız yok. Aynı hırsla çalışıyorum, aynı eforu harcıyorum ama gelişim daha normal bir hızla devam ediyor.
Iso 100 açık ara önde. Optimuma göre biraz daha pahali. Para derdi olmayan hiç optimumla karşılaştırmaya uğraşmasın.

merhaba arkadaşlar sitede bütün protein tozlarını araştırdım.ve iso-100 en başarılı ürün görünüyor.amino asitte ise weider mega forte çok iyi yorumlar almış..bu iki ürünü birlikte kullanabilirmiyim..tavsiyeleriniz neler..

.....

neden ikisi gereksiz birbirlerine zıt ürünlermi yoksa fiyatlarından dolayımı... biraz açarmısın.. yada iso-100 alıcam yanına tavsiye edeceğin amino asit varsa yardımcı olurmusun...

Back
Yukarı