Dymatize Super Mass

2 gündür kullanıyorum kafama takılan bir sorun var.
aldıgım yerde satıcı günde 2 kez (sabah kalvaltıdan sonra aksam yemekten 2 saat sonra) 400ml süt ile içmemi tavsiye etti.
anladıgım kadarıyla bu toplam 2600 kalori demek oluyor. günde 3 öğün yemek yiyen biri olarak baya bi kalori alıyorum.
her gun spora da gidemiyorum 2 günde 1 gidiyorum gittiğimde de 1 2 saat çalışıyorum boy 177 kilo 66 bu arada.sporu 3 aydır devamlı yapıyorum.
bu fazla yakılamayan kaloriler karaciğerde depolanma yaglanma gibi sorunlar çıkarır mı?
sizce ölceği azaltmalı mıyım? amacım 10 kilo falan alıp bırakmak tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler yaş22

sadece spordan önce ve sprdan sonra olmak uzere 400 ml sute 200 gr. atarak ıc ısıne bak sporsuz yaglanma gobek yapar hacım gelıstırmez ıse yaramaz ...

bu ürün en iyisidir arkadaşlar ben diğer popüler olanları da kullandım.

tadı güzeldir, topaklanma yapmaz, en fazla kalori bunda, şeker yok denecek kadar az. protein çok yüksek ve kaliteli.

25-26 kilo aldım 5 ayda... tam 5 paket bitirdim, herkese tavsiyemdir bol bol tüketin zayıf arkadaşlar ayda 1 pakedi götürsün yağsız sütle beraber

yağlanma falan pek yapmaz, diğerleri daha çok yapıyor. 25 kilo aldım biraz göbek kalça yağlanması oldu tabi, ama onlarıda 1-1.5 ayda erittim

hadi göreyim sizi koçlarım diğer ürünleri kullanmayın ama benden sadece tavsiye.... para da tercihte sizin

Arkadaslar ben dymatize super mass gainer kullaniyorum 5.5 kg hedefim kilo almak hacimlenmek boy 187 kilom 73 ilk basladigimda 65 dim yaklasik 4 ay oldu bu 3.gainerim onceden de kullandim 2.5 2.5 sorum şu sizce nasil kullanmaliyim cok fazla bilgi var kafam.karisiyor urunun servis miktari 343 gram ben 300 yapip 2 ye bölüyorum haftada 5 gün spor yapiyorum tek bölge bi gun gogus bi gun sirt gibi hocam antremandan 1 once ve hemen sonra icmemi tavsiye etti baska bir hoca da antremandan 1 saat once ve spordan sonra yemek yedikten 2 saat sonra ya da yatmadan 2 saat once icmemi tavsiye etti nasil yapmaliyim sizce bi de protein var bende sizce proteini keseyimmi şimdilik spordan sora gainer kullaniyorum ya o yüzden soruyorum bi arkadasta spordan once gainer spordan sonra protein yatmadan oncede gaineri sutle icmemisoyledi sizin gorusunuz nedir yardimci olabilirmisiniz?

dymatize gainer 343 graminda
carb:250 kusur
1300 kalori sutle 1900

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar ben dymatize super mass gainer kullaniyorum 5.5 kg hedefim kilo almak hacimlenmek boy 187 kilom 73 ilk basladigimda 65 dim yaklasik 4 ay oldu bu 3.gainerim onceden de kullandim 2.5 2.5 sorum şu sizce nasil kullanmaliyim cok fazla bilgi var kafam.karisiyor urunun servis miktari 343 gram ben 300 yapip 2 ye bölüyorum haftada 5 gün spor yapiyorum tek bölge bi gun gogus bi gun sirt gibi hocam antremandan 1 once ve hemen sonra icmemi tavsiye etti baska bir hoca da antremandan 1 saat once ve spordan sonra yemek yedikten 2 saat sonra ya da yatmadan 2 saat once icmemi tavsiye etti nasil yapmaliyim sizce bi de protein var bende sizce proteini keseyimmi şimdilik spordan sora gainer kullaniyorum ya o yüzden soruyorum bi arkadasta spordan once gainer spordan sonra protein yatmadan oncede gaineri sutle icmemisoyledi sizin gorusunuz nedir yardimci olabilirmisiniz?

dymatize gainer 343 graminda
carb:250 kusur
1300 kalori sutle 1900

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben 343 gram 750 ml süt veye suya karıstırrak içerdim spordan 30 dk önce sonrada 3 tl ye matkettlerde satılan ton balıklara verirdim kendimi çok iyi oluyodu kapatıyodu pro açıgını spordan sonra pro tozu kullanmama gerek bile kalmıyordu sadece spor öncesi kullanırdım

yeni bir paket aldım dün sipariş verdim fiyatlar uçmuş ya NEDİR BU YA !!! dolar arttı diye !!

önceden 1 paket 160 tlye alıyodum şimdi 240 tl olmuş YUH BE KARDEŞİM ! SOYGUNDUR BU YAPTIĞINIZ !

bu arada dikkatimi bir şey çekti sanırım artık dymatize mass gainer üretimi yavaşlatmış yada durdurmuş türkiyede bazı yerler dışında bu ürünü bulmak git gide zorlaşıyor AMACINIZ NEDİR KARDEŞİM

Bu urunden once hardline 5 kglil kullandim o bile 3 4 kg verdi bununda dibine geldim hic kilomda degisme olmadi +karaciger enzimlerim artti sanirsam.doktora gorunecegim bu benim gorusum ve olcegi cok buyuk paketi cok kotu her yere dokuluyor koymasi cok zor 1 hafta mide bulantisi yapiyor feci sekilde ictikten sonra iyi gunler

Bu urunden once hardline 5 kglil kullandim o bile 3 4 kg verdi bununda dibine geldim hic kilomda degisme olmadi +karaciger enzimlerim artti sanirsam.doktora gorunecegim bu benim gorusum ve olcegi cok buyuk paketi cok kotu her yere dokuluyor koymasi cok zor 1 hafta mide bulantisi yapiyor feci sekilde ictikten sonra iyi gunler
hardline bile bundan daha iyi diyorsun he ? hmmm tamam o_O

Doğru kullanmamışsınız, tek sebebi bu.

ürün çok pahalılanmış dolar artışından dolayı nerydese 400 tl yapacaklar el insaf...
sene başında 150-160 tlye bulabiliyodum şimdi 250 civarına çekmişler tüh size

konuyu hoplatayim.
urunu yeni aldim. tekrar faaliyete gecmisler sanirim.
2018 son kullanma tarihli urun var elimde.

sutle beraber cikolata aromalisi iyi gidiyor.
arkada yazan deger bir porsiyonun saf degeri mi? yoksa sutle/suyla karistirilan degerleri mi?

Urunu kullananlar ;
Bu urunun olcekte sorun mu var? Bir tam olcek 160-170 gr olmasi gerekirken doldurup hassas terazide tarttim o kadar gelmedi.
Bu zamana kadar hep o olcege gore hesap yapiyordum.

Bir de bu gainerlardan max verim nasil alinir?
Genelde spordan once ve aksam yatmadan once iciyorum. Mantikli mi?

Urunu kullananlar ;
Bu urunun olcekte sorun mu var? Bir tam olcek 160-170 gr olmasi gerekirken doldurup hassas terazide tarttim o kadar gelmedi.
Bu zamana kadar hep o olcege gore hesap yapiyordum.

Bir de bu gainerlardan max verim nasil alinir?
Genelde spordan once ve aksam yatmadan once iciyorum. Mantikli mi?

günde en az 3 kez öğünlerden 1-2 saat sonra falan

Sanirim ben bu urunu yanlış kullaniyorum. Tam verim alamadim. Urunu kullanipta verim alanlar bana yazabilir mi? Urun suan en iyisi gibi duruyor piyasaya gore ben mi yanlisim?

Sanirim ben bu urunu yanlış kullaniyorum. Tam verim alamadim. Urunu kullanipta verim alanlar bana yazabilir mi? Urun suan en iyisi gibi duruyor piyasaya gore ben mi yanlisim?

ben kullandım gayette güzel verim aldım fakat beslenme + gainer yap yoksa faydası pek olmaz... ben böyle 1 pakette 3-4 haftada 3-4 kilo aldım

Geçen sene yılbaşı indirimiyle denk gelmişti oldukça iyi bir içeriğe sahip olduğu için verim almıştım. Bu sene de almayı düşünüyordum fakat Dymatize şirketinin abd fabrikası kapandı 3. parti üretime geçti diye söylentiler var şu aralar hatta konu açmışlar bu sitede de şimdi araştırırken buldum https://www.bodyforumtr.com/threads...ite-problemleri-sebebiyle-kapanmıştır.122238/ bu sebeple artık biraz daha serious mass, volumass ve stacker ultra mass gibi standart ürünlere geçiş yaptım . Arada muscletech te kullanıyorum bir de Nutrade weight gainer iyi görünüyor alternatif olarak .

Geçen sene yılbaşı indirimiyle denk gelmişti oldukça iyi bir içeriğe sahip olduğu için verim almıştım. Bu sene de almayı düşünüyordum fakat Dymatize şirketinin abd fabrikası kapandı 3. parti üretime geçti diye söylentiler var şu aralar hatta konu açmışlar bu sitede de şimdi araştırırken buldum https://www.bodyforumtr.com/threads/dymatize-fabrikası-kalite-problemleri-sebebiyle-kapanmıştır.122238/ bu sebeple artık biraz daha serious mass, volumass ve stacker ultra mass gibi standart ürünlere geçiş yaptım . Arada muscletech te kullanıyorum bir de Nutrade weight gainer iyi görünüyor alternatif olarak .

BU KONUYU AÇIKLA KARDEŞİM NE DEMEK BU ÜRÜNLERİ HALA PİYASADA DURMAKTA VE SATIŞA SUNULMAKTADIR

Back
Yukarı