Efsane Ronnie Coleman Türkiye'ye geliyor!

bence parası olan gitsin
tahminimce 70 tl falandır
en fazla 15-20 yıl daha yaşar
böyle bi efsane dünyaya birdaha gelmez

onunda yaş baya ilerlemiş bea ama vücut hala çok süperr...

çarşamba ve perşembe günü renowa spor merkezinde 1. gün gösteri 2. gün imza günü olucakmış ama sadece üyeleri alıyolar ve her üyenin 1 adet misafir getirme hakkı varmıs

Ronnie coleman ankaraya GeLdi

Efsane Ronnie coleman'nın Yanında DurabıLmek KonuşabiLmek bir onur bunu yaşamanızı dıLerım efsane ıLe Beraber Cekmıs OLdugum FotoLarı Koyucam. Bir Kaç özeLLiğini soyLim Cok Derin Nefes aLıyo GuLmeyi Seviyor Konuşmak pek Tarzı DegıL Gıbı Yada Benım Gıttıgımda Havasında DegıLdı. Hertarafta Sayısını Sayamadıgım Kadar Kas GucLendiriciLer HapLar Ne AkLınıza GeLıyorsa ... Sut ve CornfLex Cok Sevıyor...bench_O

bir Türk vücutcu ile bayz show'a katılacagı soylenmıstı ama beyaz'ın bu haftakı konukları arasında goremedım..

acaba ıptal mi oldu :S

24 nisan pazar günü KKTC'de olacak, gösteri ve imza günü için 55 lira bilet fiyatı...
Satışlar böyle giderse pazar günü kapıda bilet bulmak mümkün olacak gibiymiş...
Tek kelimeyle efsane, belki de daha ötesi...
Dünya gözüyle bir daha görme şansımız olur mu, olsa da bu kadar hacimli olur mu kim bilir...

renewa dan geliyorum arkadaşlar.
efsane yi yakından gördüm
hatta yanımdan geçerken omuzuna dokundum :)
öncelikle ben nedense daha uzun boylu gibi hatırlıyorum videolarından ama çokda uzun değilmiş.
kısa bir şov yaptı ve nefes nefese ve ter içinde kaldı. gerçi deli gibi spot vardı üzerinde.
organizasyon tek kelimeyle berbattı.
ne bir gazeteci nede tv. Böyle bir adam geliyor türkiyeye kimsenin haberi yok.
şovunu yaptıktan sonra gidip duş aldı ve üzerini giyinerek seminer vermek için geri döndü.
ama buradada organizasyonun kötülüğü çıktı ortaya , ne milletin sorduğu sorular nede ronnienin verdiği cevaplar salonda duyulmadı. Sadece sahil yörelerinden ingilizce öğrenmiş bir garson kadar ingilizceden anlayan çevirmenin söylediği kelimeleri duyabildik. mesela 600 gram et 200 karbonhidrat ihtiva eden yiyecek yediğini söyledi çevirmen ama bence tamamen salladı. o adam nasıl 600 gram etle doyar.
neyse söyleşinin sonunu beklemeden sıkılıp çıktım valla, arkadaşım baya bir fotosunu çekti ondan alınca buraya koyarım.
buarada renewa 20 liraya tshirt yaptırmış satıyordu. herkes ondan aldı, ama ronnie kendisi 2 bavul tshirt getirmiş bende onlardan aldım 40 liraya bir tane.
kendi fotorğraflarını falan getirmiş 25 lirayada onları satıyordu.

buarada ronnie tabiiki eski ronnie değil ama yinede çok heybetli be kardeşim.
göğüs kaslarına falan halen aşırı derecede hakim.
günde 1 saat olmak üzere haftanın 5 günü antreman yaptığını söyledi.
neyse durum bu.
efsaneyi görmüş olduk sonuçta :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21.04.11 00:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20.04.11 22:27 ----------

ehehe çok komik bir olay oldu buarada söylemeyi unuttum.
coleman geçsin diye herkes yol açmış ortada.
bende ileride bir arkadaşı gördüm milletin açtığı yoldan geçiyorum.
orada küçük bir çocuk annesinin yanında duruyor. bana baktı annesine dönüp " annee iri amca gelicek diyordun bu gelen amcamı beklediğimiz" dedi.
7 yaşında bir çocuk tarafındanda olsa ronnie colemana benzetilmek güzel bişeymiş :)

Ronnie şuan seba tümerin programında arkadaşlar

Seba tümerin programında izledim bende ama dikkatimi çeken birşey oldu forumda hep bunun tersini söylüyorlar ama kısa zamada bol kas yapmak için ilaç alınıyor dedi o ilaç acaba nedir bizde alalım :D

İlaçtan kaçtı steroiddi bence. Ve sen hiç kullandın mı dedi. O da hayır dedi yanlış duymadıysam mutfaktaydım o sıra. Bence televizyonda bilinçsiz kişilere kötü örnek olmamak için öyle dedi :)

Back
Yukarı