aseraser123
Üye
bence büyüyünce yaptırma kolunu kaldırınca bile agrılar olcak işe gitmedin zamanlarda boş vakitlerde yap stn 2-3 ay düzelmeyle urascak vicud
Tesekkurler insallah dediginiz gibi olurameliyata falan gerek kalacagini dusunmuyorum 20 yasina kadar gecmesi lazim
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
tebrik ederim cok iyi vermişsin fotoğraf olsa hem ben daha iyi yardımcı olabilirim hem başkası ama neyse.göğüs programın nedir ?bu arada basit gelebilir ama şınav kesinlikle cok etki etti bana diger hareketlerde etti tabide şınavı öneriyorum şınav çeşitlerini evde calısıyosan eger.hala yağlı oldugun için olabilir bence kilo vermeden cok yağ yakma planlı çalış şimdi benimde 80 iken öyleydi dedigin gibi 75 civarı biraz düzelmeye başladı şimdi 73 biraz daha düzeldi birde sanırım jinekomasti var o da düzelse iyi olacak ergenlik bitince olmadı ameliyatdostum bende 120 den 70 doğru geldim 75 felanım ama göğsüm hala duruyor seninde öyle oldumu ama sen sertleştirmişsin baya iyi olmus seninki ben ümidi yitirdim bu meme gitmez 75 kiloda böyle bi meme imkansız
ben haftaya baktırcam ztn devlette ultrasonla ama büyülüp kücülüyor dereceye göre belki yağdır yağ ise sıkıntı yok 2-3 ayda 65 inerim yavaş yavaş toparlarımtebrik ederim cok iyi vermişsin fotoğraf olsa hem ben daha iyi yardımcı olabilirim hem başkası ama neyse.göğüs programın nedir ?bu arada basit gelebilir ama şınav kesinlikle cok etki etti bana diger hareketlerde etti tabide şınavı öneriyorum şınav çeşitlerini evde calısıyosan eger.hala yağlı oldugun için olabilir bence kilo vermeden cok yağ yakma planlı çalış şimdi benimde 80 iken öyleydi dedigin gibi 75 civarı biraz düzelmeye başladı şimdi 73 biraz daha düzeldi birde sanırım jinekomasti var o da düzelse iyi olacak ergenlik bitince olmadı ameliyatyani ümidini falan sakın kesme o kadar kilo vermişsin bi göğüsü dert etme düzelir hem zamanla bile daha düzgün hal alır
Supersin insallah ulasirsin hedefine basarilarartırdım yaza kadar halletmem lzm bugun 1.400 kalori aldım 7 saat uyku 10 bardak su 25 dakka bisiklet +pres felan yaptım göğüs calıstım ama kolum okadar yordumki hissetmiyorum kolu şimdide 40 dakkalık kardio yapcam kısaca saldırıyorum hızlıca![]()
sağolasın kardeşim benim kilo sıkıntım pek yok aslında ama yanlar işte3 aya toparlarsin bence tam olarak. Oglende meyve suyunu cikar bence su ic.ayrsn ic diycemde balik yiyormussun.arads tavuk ekle oglene.ara öğün de ekle 4 5 badem 2 3 ceviz gibi..beslenme cok onemli iyi kaliteli beslen cok arastir sarkma vs yaşama keske yeteri kadsr bilgim olsa önersem bende yanlışlar yaptim cok verirken kiloBu arada beslenme antrenman gunlugu actim arkadaslsr ysrdimci olursaniz sevinirim