Teşekkürler toza devam 1 olcek kaldi sadece bu kutuda zaten yesil cayda varsenin antrenman sistemi iyimi hani 12 10 8 yapiyosun agirliklsri arttiriyosun mesels o sekide bugun sirt triceps var en azindan sirtta oyle denesem mi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 saat yeterli hatta tam ideal süre.Bence yağ yakıcıya gerek yok bence zaten en gereksiz gördüğüm supplement.Antrenmandan 30-45dk önce türk kahvesi çok iyidir![]()
Teşekkürler toza devam 1 olcek kaldi sadece bu kutuda zaten yesil cayda varsenin antrenman sistemi iyimi hani 12 10 8 yapiyosun agirliklsri arttiriyosun mesels o sekide bugun sirt triceps var en azindan sirtta oyle denesem mi
Tesekkurler yorumunuz icin biceps icin dediginiz hareketleri deniycemben olsam omuzu tek güne alırdım yada omuz+tricep , gögüs+bacak yapardım,bence 1 gün off ver en azından sırttan sonra çalıştığın bicepste,alternative ve hummer fazla gelir zaten sırtta önkol fazlasıyla çalışıyor,one arm preacher curl,seated dmbl curl koyman daha iyi olur
bTesekkurler yorumunuz icin biceps icin dediginiz hareketleri deniycemama muhtemelen basina baktiniz gunlugun bi mesajda degistirdigimi yazdim artik gogus-biceps,,, sirt triceps,,, bacak omuz calisiyorum 1 gun ara ile nasil sizce
Aynen oyleb
gögüs biceps ara sırt triceps ara şeklindemi ?
Gogus biceps,1 gun ara,, sirt triceps, 1 gun ara, omuz bacak,1 gun ara tekrar basa donuyo ama artik araya bi gune cardio koymayi dusunuyorumAynen oyle
standart ya çoğu kişi böyle yapıyor,ben ara vermeden gögüs,sırt,omuz,bic-tri-bacak-full body-cardio şeklinde yapıyorum haftanın 5 6 günü gitme imkanı olanların salona tek bölge yapması daha iyi neden dersen,günlük harcadıgın kalori artıyor tüm bölgelere ek olarak 2 haraket koyma şansım oluyorGogus biceps,1 gun ara,, sirt triceps, 1 gun ara, omuz bacak,1 gun ara tekrar basa donuyo ama artik araya bi gune cardio koymayi dusunuyorum
Lys sinavima kadar 1 gun arayla iyi olur benim icin sınavdan sonrs dediginiz gibi bi deniycem son bi sorum fotograflari gorduyseniz son mesajlarda sizce yag yakimina mi yonelmeliyim yoksa hacime devammi yoksa bu yaz biraz daha vucudu tanimayla mi gecirmeliyim yag yaksam 35 kg verince iyice kuculdum dahada kuculmek istemiyorum oyuzden sizede danisiyim dedimstandart ya çoğu kişi böyle yapıyor,ben ara vermeden gögüs,sırt,omuz,bic-tri-bacak-full body-cardio şeklinde yapıyorum haftanın 5 6 günü gitme imkanı olanların salona tek bölge yapması daha iyi neden dersen,günlük harcadıgın kalori artıyor tüm bölgelere ek olarak 2 haraket koyma şansım oluyor
baya kg vermişsin zaten bence yağ yakmaya hiç girme eskisi kadar hızlı yağ yakamıcaksın,kendinde diyorsun küçüldüm,hacimli olmayı seviyorsan temiz bulk devamLys sinavima kadar 1 gun arayla iyi olur benim icin sınavdan sonrs dediginiz gibi bi deniycem son bi sorum fotograflari gorduyseniz son mesajlarda sizce yag yakimina mi yonelmeliyim yoksa hacime devammi yoksa bu yaz biraz daha vucudu tanimayla mi gecirmeliyim yag yaksam 35 kg verince iyice kuculdum dahada kuculmek istemiyorum oyuzden sizede danisiyim dedim
Hacimli olmayi seviyorum aynen cook teşekkür ederim yardiminiz icinbaya kg vermişsin zaten bence yağ yakmaya hiç girme eskisi kadar hızlı yağ yakamıcaksın,kendinde diyorsun küçüldüm,hacimli olmayı seviyorsan temiz bulk devam![]()
bu arada bu zyzz nin videolarına sardım birkaç gündür onları izliyorum cok iyiymiş yav bu adam.chat sitelerindeki videoları süper birde dansına cok güldüm deli dolu adammış yazık olmuş![]()
2-3 akşamdır izledim baya bunuda gördüm süper gerçekten yanlız fuarrrkkZyzz-Gym motivation 2013 diye bir video var. Google yazarsan çıkar , gerçekten en iyilerindenMotivasyon kaynağıdır zyzz
![]()
2-3 akşamdır izledim baya bunuda gördüm süper gerçekten yanlız fuarrrkku mirin bro vs vs anladımda veni vidi vici nedir bunu kavrayamadım pek
izledikten sonra ''cıksa şimdi birden ölmedim vs vs dese daha şişmiş bi şekilde ne fena olur'' dedirtti bana
Türkiyede olsaydı ama eminimki apaçi olurdu orası ayrı =))
vay iyiymiş böyle kendine has şeyleri daha da büyütmüş adamıBende emin değilim ama sanırım '' geldim , gördüm , yendim '' anlamındaydı.Eski bir söz
Zaten ölmemiş olsa emin ol bir çok kişi şuan bu kadar ünlü olmazdı.