egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

Teşekkürler toza devam 1 olcek kaldi sadece bu kutuda zaten yesil cayda var:D senin antrenman sistemi iyimi hani 12 10 8 yapiyosun agirliklsri arttiriyosun mesels o sekide bugun sirt triceps var en azindan sirtta oyle denesem mi :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler toza devam 1 olcek kaldi sadece bu kutuda zaten yesil cayda var:D senin antrenman sistemi iyimi hani 12 10 8 yapiyosun agirliklsri arttiriyosun mesels o sekide bugun sirt triceps var en azindan sirtta oyle denesem mi :D

2 saat yeterli hatta tam ideal süre.Bence yağ yakıcıya gerek yok bence zaten en gereksiz gördüğüm supplement.Antrenmandan 30-45dk önce türk kahvesi çok iyidir :D

Evet sırtta iyi oluyo. bicepste,tricepste filan gereksiz gibi.

ben olsam omuzu tek güne alırdım yada omuz+tricep , gögüs+bacak yapardım,bence 1 gün off ver en azından sırttan sonra çalıştığın bicepste,alternative ve hummer fazla gelir zaten sırtta önkol fazlasıyla çalışıyor,one arm preacher curl,seated dmbl curl koyman daha iyi olur

ben olsam omuzu tek güne alırdım yada omuz+tricep , gögüs+bacak yapardım,bence 1 gün off ver en azından sırttan sonra çalıştığın bicepste,alternative ve hummer fazla gelir zaten sırtta önkol fazlasıyla çalışıyor,one arm preacher curl,seated dmbl curl koyman daha iyi olur
Tesekkurler yorumunuz icin biceps icin dediginiz hareketleri deniycem :) ama muhtemelen basina baktiniz gunlugun bi mesajda degistirdigimi yazdim artik gogus-biceps,,, sirt triceps,,, bacak omuz calisiyorum 1 gun ara ile nasil sizce

Tesekkurler yorumunuz icin biceps icin dediginiz hareketleri deniycem :) ama muhtemelen basina baktiniz gunlugun bi mesajda degistirdigimi yazdim artik gogus-biceps,,, sirt triceps,,, bacak omuz calisiyorum 1 gun ara ile nasil sizce

b
gögüs biceps ara sırt triceps ara şeklindemi ?

Aynen oyle

Gogus biceps,1 gun ara,, sirt triceps, 1 gun ara, omuz bacak,1 gun ara tekrar basa donuyo ama artik araya bi gune cardio koymayi dusunuyorum

Gogus biceps,1 gun ara,, sirt triceps, 1 gun ara, omuz bacak,1 gun ara tekrar basa donuyo ama artik araya bi gune cardio koymayi dusunuyorum

standart ya çoğu kişi böyle yapıyor,ben ara vermeden gögüs,sırt,omuz,bic-tri-bacak-full body-cardio şeklinde yapıyorum haftanın 5 6 günü gitme imkanı olanların salona tek bölge yapması daha iyi neden dersen,günlük harcadıgın kalori artıyor tüm bölgelere ek olarak 2 haraket koyma şansım oluyor

standart ya çoğu kişi böyle yapıyor,ben ara vermeden gögüs,sırt,omuz,bic-tri-bacak-full body-cardio şeklinde yapıyorum haftanın 5 6 günü gitme imkanı olanların salona tek bölge yapması daha iyi neden dersen,günlük harcadıgın kalori artıyor tüm bölgelere ek olarak 2 haraket koyma şansım oluyor
Lys sinavima kadar 1 gun arayla iyi olur benim icin sınavdan sonrs dediginiz gibi bi deniycem son bi sorum fotograflari gorduyseniz son mesajlarda sizce yag yakimina mi yonelmeliyim yoksa hacime devammi yoksa bu yaz biraz daha vucudu tanimayla mi gecirmeliyim yag yaksam 35 kg verince iyice kuculdum dahada kuculmek istemiyorum oyuzden sizede danisiyim dedim

Lys sinavima kadar 1 gun arayla iyi olur benim icin sınavdan sonrs dediginiz gibi bi deniycem son bi sorum fotograflari gorduyseniz son mesajlarda sizce yag yakimina mi yonelmeliyim yoksa hacime devammi yoksa bu yaz biraz daha vucudu tanimayla mi gecirmeliyim yag yaksam 35 kg verince iyice kuculdum dahada kuculmek istemiyorum oyuzden sizede danisiyim dedim

baya kg vermişsin zaten bence yağ yakmaya hiç girme eskisi kadar hızlı yağ yakamıcaksın,kendinde diyorsun küçüldüm,hacimli olmayı seviyorsan temiz bulk devam :D

baya kg vermişsin zaten bence yağ yakmaya hiç girme eskisi kadar hızlı yağ yakamıcaksın,kendinde diyorsun küçüldüm,hacimli olmayı seviyorsan temiz bulk devam :D
Hacimli olmayi seviyorum aynen cook teşekkür ederim yardiminiz icin :)

1.öğün 12.30-13.00=3 yumurta zeytinyağında pişmiş,1.5 dilim tam buğday ekmeği,50 gr kadar peynir,domates,salatalık,1 ölçek whey protein tozu
15.00 15.30 gibi antrenman SIRT TRICEPS

destekli barfiks 2x10
LATPULL DOWN 12-10-8=36 46 50 KG 50 kg zorladı bidaha denemem tam yapamadım hareketi..
ROWİNG MACHİNE 3X10
DUMB. ROWİNG 3X10
REVERSE DUMB FLY 3X10

PUSH DOWN 3X10
REVERS PUSH DOWN 3X10
SKULLCRUSHER 3X10

alternate heel toucher
crunch
ağırlıkla bi hareket yaptım adını bilmiyorum ..
pek karın calısmak istemiyo canım bu aralar aksadı yarından itibaren ağırlık veririm antrenman sonrası karın calısmalarına ama antrenman uzuyo öyle tozu içip mi başlasam karına onu düşünüyorum..
2.öğün17.30=
200 gr kadar kepekli bulgur,yarım dilim tam buğday,2 domates,2 salatalık,80 gr ton balığı,marul (((karıştırdım salata yaptım favori yiyeceğim bu artık kepekli bulgur cok iyi oluyo bu şekilde) lor alınca lor da ekliycem üzerine

3.öğün 20.00=15-20 erik-20 kadar dut (köye gittik biraz koparıp yedim bunlardan :))
4.öğün 21.30=1 kase tarhana çorbası,20 gr kdar peynir,tavuk kanadı,tavuk baget haşlanmış ikiside,haşlanmış havuç,3 dilim kepek ekmeği,50 gr kadar yoğurt

23.00 gib i15 erik--1 bardak yeşil çay

herkese iyi geceler.. :)

bu arada bu zyzz nin videolarına sardım birkaç gündür onları izliyorum cok iyiymiş yav bu adam.chat sitelerindeki videoları süper birde dansına cok güldüm deli dolu adammış yazık olmuş :D

bu arada bu zyzz nin videolarına sardım birkaç gündür onları izliyorum cok iyiymiş yav bu adam.chat sitelerindeki videoları süper birde dansına cok güldüm deli dolu adammış yazık olmuş :D

Zyzz-Gym motivation 2013 diye bir video var. Google yazarsan çıkar , gerçekten en iyilerinden :D Motivasyon kaynağıdır zyzz :)

Zyzz-Gym motivation 2013 diye bir video var. Google yazarsan çıkar , gerçekten en iyilerinden :D Motivasyon kaynağıdır zyzz :)
2-3 akşamdır izledim baya bunuda gördüm süper gerçekten yanlız fuarrrkk :D u mirin bro vs vs anladımda veni vidi vici nedir bunu kavrayamadım pek :D izledikten sonra ''cıksa şimdi birden ölmedim vs vs dese daha şişmiş bi şekilde ne fena olur'' dedirtti bana :D Türkiyede olsaydı ama eminimki apaçi olurdu orası ayrı =))

2-3 akşamdır izledim baya bunuda gördüm süper gerçekten yanlız fuarrrkk :D u mirin bro vs vs anladımda veni vidi vici nedir bunu kavrayamadım pek :D izledikten sonra ''cıksa şimdi birden ölmedim vs vs dese daha şişmiş bi şekilde ne fena olur'' dedirtti bana :D Türkiyede olsaydı ama eminimki apaçi olurdu orası ayrı =))

Bende emin değilim ama sanırım '' geldim , gördüm , yendim '' anlamındaydı.Eski bir söz :D

Zaten ölmemiş olsa emin ol bir çok kişi şuan bu kadar ünlü olmazdı.

Bende emin değilim ama sanırım '' geldim , gördüm , yendim '' anlamındaydı.Eski bir söz :D

Zaten ölmemiş olsa emin ol bir çok kişi şuan bu kadar ünlü olmazdı.
vay iyiymiş böyle kendine has şeyleri daha da büyütmüş adamı :D kamerada begenmeyen kız yok yahu 2-3 tane tek tük çıkıyo Türk kızlarının tepkileri degişik oluyo biraz =))
aynen ölmemiş olsa popüler olmazdı herhalde bukadar[DOUBLEPOST=1401130269][/DOUBLEPOST]1.öğün 13.00=omlet yumurta 3 yumrtalı,60-70gr peynir,2 kepekli ekmek dilim
2.öğün 14.30=1 bardak yeşil çay,10 erik ( çok terletti yeşil çay abs çalıştım sonra)
15.00 gibi 8 min abs level 2 çalıştım ve birkaç kendi ekledigim hareket güzeldi karın çalışmam.

3.öğün 16.00=200 gr kadar duru kepekli bulgur,2 domates 2 salatalık ve tavuk kanadı 90 gr kadar belki- karıştırdım bunları salata şeklinde yedim
17.30 gibi babam cagırdı dükkana çalışan abi yokmuş bugün malzeme gelmiş onları taşıdım 90 kg adı ne bilmiyorum uzun yuvarlak bişey nalbur dükkanı işte neyse taşıdım onlardan 10 kadar baya iyi cardio antrenmanı gibi oldu değişikti baya terletti kaslarıda yordu 10-15 tane 20kg boya taşıdım bitti :D

4.öğün 21.00=2 tabak kadar şehireyli domates çorbası 240 gr kadar,,,ton balığı 100 gr süzülmüş hali(normalde kutuda yazanı yazıyordum yanında süzülmüş hali yazıyomus onu yazıcam artık),2 dilim kepek ekmeği

off gündü bugün aama cardio yapmış kadar oldum ayrıca abs calıstım bugünlük böyleydi..

Eklentiler

• 10264301_10203746119675362_7746990087739137991_n.jpg
    10264301_10203746119675362_7746990087739137991_n.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 493
Son düzenleme:
1.öğün 09.00=peynirl 3 yumurtali omlet,2 dilim kepekli ekmek
10da sinava girdim 12 10da ciktim

2.öğün 12.15=kepekli bulgur 100gr kadar, icine 30 40gr lor peyniri kattim ve 1 adet domates bitiremedim cirkin olmus cok az kaldi :) 1 karisik yagsiz tost , ayran 200ml
Dershane cikisi protein tozu aldim optimum icerisindekileri degistirmis falan dedi kadin almiyoruz dedi yurtdisindan gelmesinde sikinti var flnfln neuse zaten whey matrix 3 deniycektim aldim.2 tanede protein bar aldim.cikolata tarzi bisey isteyince canim yerim

3.ogun15.30=tavuk kiymasi 100gr kadar heralde 2 de yumurta kiymali yumurta(tavuk kiymasi guzelmis:),1 dilim kepek ekmegi,10 gr kadar peynir
16.20 15 adet kiraz 5 erik
17.00 gibi protrin tozu ictim 35 gr protein var 2 olcrk yaziyo 1 serviste oyle yapicsm bende.
17 30 antrenman bacak omuz

LEG EXT. 3X10 84 kg
LEG CURL 3X10 50kg
LEG PRESS 3X10 89 kg
SEATED CALF RAİSES 3X10
ABD.ADD MACHİNE 3X10 HEM DIŞA HEM İÇE
Bacakta kilolari arttirdim bugun. Leg ext leg curl cabuk yaptim kisa tuttum aralari badka biri bekliyodu hocayla hareketleri göstericekti beklediler huzursuz oldum cok hizli hizli yaptim

SHOULDER PRESS 3X10 27kg ile yaptim toplam mak agirligin nekadar bilmiyorum
FRONT DUMP RAİSE 3X10 10kg
LATERAL CABLE RAİSE 3X10 15
Omuz cok iyi gecti
Antrenman sonrasi whey protein tozu 35 gr protein
19.30 gibi 15 kiraz
4.ogun 21.30=15 tavuk koftesi kucuktuler 7 8 normale denk gelir, salata,50 gr kepekli bulgur,1 dilim tam bugday,1 domates

5.ogun 22.30 = yesil cay,1 avuc antep fistigi 1 avuc badem

Dun anlatmistim dukkanda biseyler tasidim trapezlere etki ediyodu genis tuttum
tasirken bugun fena sekilde trapezlerde kas agrisi vardi ama guzel bi agri sorun yok trapez calismis oldum dün bugunde bacak omuz.yarin off gun karin calisirim tek.
Herkese iyi geceler..
Fatsecret a gore:
Yag90
Karb219
Protein 202
Kalori 2480

1.öğün 09.00=3 yumurtalı omlet,tam buğday ekmeği 1 dilim
2.öğün 12.15=10 tane tavuk köftesi,ayran 200ml,80 gr kepekli bulgur(duru)
3.öğün 16.00=200 gr kepekli bulgur(duru),1 domates,7 tane tavuk köftesi,biraz kimyon
4.öğün 18.00=1 avuç antep fıstığı,5badem,multipower powerpack Xxl protein bar
5.öğün 21.00=sebze yemeği 2 tabak,100 gr ton balığı,3 dilim kepekli ekmek,4 kaşık makarna,2 dilim karpuz

Bugün böyleydi,protein bar yemeseydim protein alıcaktım gerek kalmadı normalde off günlerde öğlen gibi içicem.şimdide biraz karpuz yerim millet dışarı cıkıyo deprem olucak söylentisi var komedi ya çıkmış dışarı insanlar cahil kaldık yemin ederim.nerde o teknoloki ölçücekler önceden keşke ölçselerde cıksak:D
bugün off gündü aşırı sıcak karın falan calısamadım evde.sınav yaklaşıyor stresim artıyor ve gittikçe bişey yapamıycam düşüncesi artıyo gelsede bitse artık sınav...
Yarın göğüs-biceps :))))))))
teşekkürler...

Back
Yukarı