Egzersizler Bölümü ile İlgili İstekler, Sorular vs...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peck Deck 4*12-15 (alternatif)
Uprght rowing 4*12 ( alternatif)
Pushdown 5*8-12 (alternatif)
Calf raise 4*15-20 (alternatif )
Lat pulldown 4*12 (alternatif )
Rowing machine 4*12 (alternatif )
şunlara alternatif sunabilirmisiniz... Evde dambull ve agırlık sehbası var...

arkadaşlar hepinize slmlar başta ben bi 3 ay boksla uğraştım ve bıraltım sol bacagımdaki kaas yırtılması yüzünden ve şimdide vucüd yapmak istiyorum ama body gıtmıyorum evde yay dambıl gibi aletler var ama yanlış calışma snucunda yenıden kas yırtılması olur korkusu var.nasıl bır antreman onerırsınız bıde ben boksdayken aşırı derece yerdik bundada bole yemek gerekıyormu

Yeni başlayan biri programda setler arası bekleme süresi ne kadar olmalı. Ayrıca Aynı programda Gögüs ve pazu hareketleri arası bekleme süresi ne kadar olmalı...

hocalarım, biceps programım yararlı olabilirmi?
barbell curl 10*4
dumbell curl 10*4
concentraion curl 10*4
concentraion curl dan önce hummer curl yapıodum.ama hummer curlun ön kollarımı çalıştrdığından başka bi faydasını görmedm. bu programım işimi görürmü? bide 2 ay sonra biceps programıma bi hareket eklemeyi düşünüom. bu doğru olurmu ?

Fazla kilosu olan biri için Sauna belt faydalı olabilr mi ? kafa_hyper_a32

bu tür icatlar size vücuttan 2-3 kg kadar su atmanıza neden olarak kilo vermiş pikolojisine girmenize neden olurlar..
daha sonra su içtiğinizde tekrar kilo alacaksınızdır..aslında kilo vermeye çalışırken kilo almak çok daha moral bozucudur..

Yağ yakmak ancak diyet ve aerobik çalışma ile olur..
detayları için forumu araştırınız..

arkadaşlar yumruk üstünde şınav çekmenin bilek güreşine etkisi oldugunu duymuştum fakat normal şınavdan farkı nedir neden bilek güreşinde fark sağlıyor ve normal sınavdan daha mı ii hangi kasları geliştiriyor acaba???

popomuzu nasıl küçültebiliriz acaba hangi hareket bu konuda etkili olur benimki fazla büyük değil ama küçücük olunca omuzlar çok geniş lmasa üçken bir vucut ortaya çıkıyor ilginize teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı