Egzersizler Bölümü ile İlgili İstekler, Sorular vs...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Egzersizler bölümümüzle ilgili önerilerinizi bu başlık altında yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
:lol:

Bazi resimler su an hatali yakinda düzeltilecek

Sorry..

Re: bir yardım lütfen

sniper dedi:
ya beyler benim tek sorunum alt göbek günde 200 mekik çekiyom ama tık yok kurtulamıyom.Yardım edin lütfen ya deliricem. şimdiden çok teşekkür ediyom.....

Aslında bunu antreman bölümünde sorsan daha iyi olur, bu bölümdeki soru/istekler farklı anladığım kadarıyla(hoş bayağıdır kullanılmamış ama). Senin sorun günde 200 mekik çekmek ve karın bölgesindeki yağlardan kurtulamamaksa, ilk önce günde 200 mekik çekmene gerek yok. Hele günde 200 mekik kas gelişimini olumsuz yönde bile etkileyebilir. Mide de bir kas sonuçta bicepsten bir farkı yok, her gün biceps çalışıyormusun? Herhalde cevabın hayırdır. Midenide haftada 3 bilemedin 4 gün çalıştırsan yeter. Yağ olayına gelirsek istersen günde 1000 mekik çek bir fark olmaz çünkü mekik çekmek yağ yakmaz. Karın kaslarını görmek istiyorsan cardio yapman lazım. İşin aslı her insan 6-pack(baklava diye tabir edilen) karın kaslarına sahiptir, yolda gördüğün 120 kiloluk amcam bile, ama sadece üstleri yağ tabakası ile kaplıdır. O yüzden gözükmez. Ya da hayatında hiç vücut geliştirmeye gitmemiş ama metabolizması çok hızlı olan insanlarda baklavalar gözükür. Buda şans değil vücut tipi ile alakalıdır. Ne kadar az yağ= o kadar net görünen karın kasları. Bu kadar basit!

acil yardım lütfennn

arkadaşlar bu spora yeni başladım 3 hafta oldu boyum 165cm kilom 95 yağlarımı en kısa sürede kasa çevirmek istiyorum o zaman bu resimlerden farkım olmayacağınında farkındayım acaba nasıl kasa çeviririm yağlarımı aynı zamanda boyum çok kısa bodyde boy uzatma programı verirseniz çok teşekkür ederim şimdiden teşekkürler.

Re: acil yardım lütfennn

fırat03 dedi:
arkadaşlar bu spora yeni başladım 3 hafta oldu boyum 165cm kilom 95 yağlarımı en kısa sürede kasa çevirmek istiyorum o zaman bu resimlerden farkım olmayacağınında farkındayım acaba nasıl kasa çeviririm yağlarımı aynı zamanda boyum çok kısa bodyde boy uzatma programı verirseniz çok teşekkür ederim şimdiden teşekkürler.

1. yanlıs yere yazmıssın
2. yag kasa donusmez once zayıfla
3. boy uzatma programı die bisey yoktur

Re: Istekler, Sorular vs...

Despo dedi:
Daha cok eksik var biliyorum. Bu konuyu sadece sorulariniz ve istekleriniz icin actim, lütfen yeni konular acmayin (antreman forumunda sorun) sonra egzersiz konulari kaybolur, yani herseyi burada sorun :) veya isteyin.

Dedigim gibi cok eksik var zamanim olmadigi icin bitiremedim, biraz zaman alir ama insallah yakinda :idea:
despo kardeş ben geri geldim:)fıratergenekon sen her nekadar beni siteden atsanda bak ne kadar gönül vermişim bu sğpora geri geldim.o konuda ben haklıydım sadece bunu ben demiyorum sitedeki arkadaşlarda benm haklı olduğum konusunda madem atıcan ikimizi birden atman doğru değilmiydi?neyse bu tür yanlış anlaşılmalar umarı bir daha olmaz güzel güzel geçinir gideriz şimdiden adıma özür diler çalışmalarınızda başarılar dilerim

fırat03 dedi:
Despo dedi:
Daha cok eksik var biliyorum. Bu konuyu sadece sorulariniz ve istekleriniz icin actim, lütfen yeni konular acmayin (antreman forumunda sorun) sonra egzersiz konulari kaybolur, yani herseyi burada sorun :) veya isteyin.

Dedigim gibi cok eksik var zamanim olmadigi icin bitiremedim, biraz zaman alir ama insallah yakinda :idea:
despo kardeş ben geri geldim:)fıratergenekon sen her nekadar beni siteden atsanda bak ne kadar gönül vermişim bu sğpora geri geldim.o konuda ben haklıydım sadece bunu ben demiyorum sitedeki arkadaşlarda benm haklı olduğum konusunda madem atıcan ikimizi birden atman doğru değilmiydi?neyse bu tür yanlış anlaşılmalar umarı bir daha olmaz güzel güzel geçinir gideriz şimdiden adıma özür diler çalışmalarınızda başarılar dilerim

Yaniliyorsun seni siteden atmadim.

Ayrica bu yazi neye ??? Yenidenmi dogdun ? :D

bir vücutçunun yeniden dirilişinin öyküsüdür bu siteye giremedim eski kullanıcı adımı ve şifremi kullanmaya çalıştım ama bir türlü siteye giremedim dedimki kendi kendimne beni attılar siteden demekki öyle bişey yokmuş ama neden siteye eski kullanıcı adımla giremiyorum anlayamadım.

Bu arada resimlerini yeniden eklersen sevinirim.

selam arkadaşlar.
ben karın bölgerimdeki kasları geliştirmek istiyorum hangi yöntemlerle geliştirebilirim? boyum 1,78 ve kilom 69 boyuma göre ideal kilodamıyım? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

dranklin_22 dedi:
selam arkadaşlar.
ben karın bölgerimdeki kasları geliştirmek istiyorum hangi yöntemlerle geliştirebilirim? boyum 1,78 ve kilom 69 boyuma göre ideal kilodamıyım? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Yanlis konuda yazmissin.

Saygideger arkadaslar,ben bu siteye yeni uye oldum ancak kisa zamanda oldukca yogun bir sekilde cok sayida msj okudum.Bir tip doktoru olarak arkadaslarin kendilerini oldukca bilimsel bir sekilde yetistirdiklerini ve egittiklerini gorunce hem hayran kaldim hem de cok memnun oldum.Insan istedikten sonra kendini her konuda egitebilir heryerden ve herkesten destek alabilir.Benim de siz ustatlardan bir konuda ricam olacak.Uzun suren hareketsiz bir yasanti sonrasi(hastane ortamindaki kosusturmaca ve stresi saymazsak tabii! ) dogal olarak bir kilo alimi ve idmansizlik olustu.Yas 45 boy 1.71 kilo 78.250 bel cevresi 102 yani tipik armut tipi!İlk once amacim kilo vermek yani yaglardan kurtulmak.Ideal olarak 70-72 arasi dusunuyorum.Bu arada cardio da yapmak istiyorum ancak bu sadece yuruyus olabilir.Bu konudaki butun onerilerinize fikirlerinize ve yardimlariniza acigim.Gerek beslenme duzeni ve programi gerek yapmam gereken egzersiz hareketleri(cardio-aerobik ya da kas geliştirme yonunden) konusunda beni ciddi bir program icine sokarsaniz sevinirim.Haftada 3 gun salona gidip calismak niyetindeyim.Ayrica yemek duzenimi de bir yoluna koymak istiyorum.Yas ilerliyor enfartktus riskini de unutmamak lazim!Ozet olarak;1-Fazla yaglardan kurtularak kilo vermek,gobekten,karin ve bel bolgesindeki yaglardan kurtulmak.2-Cardio egzersizleri ile kalbi ve vucudu guclendirmek.3-Vucudu birazcik sekle semale sokmak!

Mümkünse kanat hareketleri ile de ilgili sayfa hazırlayabilrmisiniz ? Bir de hareketlerin nasıl yapıldığına ve inceliklerine dair açıklamalar olursa daha faydalı olur gibi özellikle de yeni başlayanlar için .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı