sniper dedi:ya beyler benim tek sorunum alt göbek günde 200 mekik çekiyom ama tık yok kurtulamıyom.Yardım edin lütfen ya deliricem. şimdiden çok teşekkür ediyom.....
fırat03 dedi:arkadaşlar bu spora yeni başladım 3 hafta oldu boyum 165cm kilom 95 yağlarımı en kısa sürede kasa çevirmek istiyorum o zaman bu resimlerden farkım olmayacağınında farkındayım acaba nasıl kasa çeviririm yağlarımı aynı zamanda boyum çok kısa bodyde boy uzatma programı verirseniz çok teşekkür ederim şimdiden teşekkürler.
despo kardeş ben geri geldimDespo dedi:Daha cok eksik var biliyorum. Bu konuyu sadece sorulariniz ve istekleriniz icin actim, lütfen yeni konular acmayin (antreman forumunda sorun) sonra egzersiz konulari kaybolur, yani herseyi burada sorunveya isteyin.
Dedigim gibi cok eksik var zamanim olmadigi icin bitiremedim, biraz zaman alir ama insallah yakinda![]()
fırat03 dedi:despo kardeş ben geri geldimDespo dedi:Daha cok eksik var biliyorum. Bu konuyu sadece sorulariniz ve istekleriniz icin actim, lütfen yeni konular acmayin (antreman forumunda sorun) sonra egzersiz konulari kaybolur, yani herseyi burada sorunveya isteyin.
Dedigim gibi cok eksik var zamanim olmadigi icin bitiremedim, biraz zaman alir ama insallah yakinda![]()
fıratergenekon sen her nekadar beni siteden atsanda bak ne kadar gönül vermişim bu sğpora geri geldim.o konuda ben haklıydım sadece bunu ben demiyorum sitedeki arkadaşlarda benm haklı olduğum konusunda madem atıcan ikimizi birden atman doğru değilmiydi?neyse bu tür yanlış anlaşılmalar umarı bir daha olmaz güzel güzel geçinir gideriz şimdiden adıma özür diler çalışmalarınızda başarılar dilerim
Despo dedi:firatergenekon olarak giris yapmayi dene simdi, I yerin i yaz.
despo bana mı dedin?resimlerini ekle diye anlayamadım?Despo dedi:Bu arada resimlerini yeniden eklersen sevinirim.
dranklin_22 dedi:selam arkadaşlar.
ben karın bölgerimdeki kasları geliştirmek istiyorum hangi yöntemlerle geliştirebilirim? boyum 1,78 ve kilom 69 boyuma göre ideal kilodamıyım? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.