Ekipmansız evde vücut geliştirme

Arkadaşlar forumda yeniyim öncelikle, evde bir süredir kendi başıma vücut geliştirmeye çalışıyorum fakat pek dengeli olmuyor. Baya bir süre plank, şınav, ve çeşitli egzersizlerle geliştirmeye çalıştım vücudumu fakat bel ve sırt ağrılarım başladı. Sanırım yaptığım hareketler bel çukurluğuna sebep oldu postürüm bozuldu biraz. Ağırsağlamın çektiği videodaki egzersizleri uyguluyorum fakat bir yandanda vücut geliştirmeye devam etmek istiyorum. Bu yüzden bilene danışmak amacıyşa buraya konu açtım. Spor salonu meselesine gelirsek küçük bir ilçede yaşıyorum ve gençlik merkezinde bazı aletler vardı 2 ay çalıştım fakat kapattıkları için ve dersler, kurslar derken devam edemedim. O yüzden elimde hiçbir ekipman yok. 1.75 Boyundayım 66 kiloyum ve kaburgalarım gözüküyor fakat göbeğim yağlı, bacak bölgeside öyle. Sanırım biraz yağ oranım yüksek yorumlarınızı bekliyorum sürçü lisan ettiysem affola.

Hocam bu nasıl peki[DOUBLEPOST=1535836897][/DOUBLEPOST]Ayrıca bu yapacağım çalışmalar lordozu etkiler mi?
Kod:
https://www.google.com/search?tbm=isch&q=streetworkout&chips=q:street+workout+training+upper+body,online_chips:madbarz&sa=X&ved=0ahUKEwjB_4-OopzdAhUIkCwKHf4JDr4Q4lYIKSgC&biw=1366&bih=662&dpr=1#imgrc=a7NUFSPjxRrYXM:
Giriş seviyesi için güzel bir program olur. Süper Set şeklinde çalışacaksın bunları. ilk hareketten başlayıp son harekete kadar 1 set oluyor. Üstte yazan Cycle 3 demek 3 set demek. Sonra alışltıgın zaman hareketlerin sayısınını kendine göre ayarlayabilirsin. Linke tıkla Home Full Body kısmındakiler senin yapacagın hareketler olacak. Dinlenmeden yapacaksın bunları setleri bitirdiğinde en fazla 1 dakika dinlen.

Hocam bu nasıl peki[DOUBLEPOST=1535836897][/DOUBLEPOST]Ayrıca bu yapacağım çalışmalar lordozu etkiler mi?
ucuza 2. el ekipmanlar alıp onlarla çalışabilirsin dambıldır atlama ipidir kapı barfiksidir 22 kg dambıl 70 tl atlama ipi 10 tl kapı barfiksi 20 tl =100 tl bide şınav mekik tamam

Back
Yukarı