Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Vücudun yarısını çalıştırıp yarısını çalıştırmamak olmaz.. Yarışmacı olmayacaksan bile vücut sağlığın için bacaklarını çalıştırmalısın.
Kolay gelsin..
Kesinlikle arkadaşa katılıyorum ve bence hacim de alman gerekir üstün pek geniş değil sanırım zaten uzun zamandır uğraşmadığını belirtmişsin
Tavsiyelerinize uyacağım. Evet 1 hafta oldu çalışmaya başlayalı. Haftada 3 gün ağırlık çalışıyorum. Diğer günlerde mekik, şınav çalışıyorum. Beslenmeyi bir türlü düzene sokamadım ama günde en az 2-3 yumurta, süt ve proteini çok olan yiyecekleri tüketmeye çalışıyorum. İş nedeniyle adam akıllı program yapamıyorum.
55 kilo ile başladım. Hedefim 60 kilo olmak. Kilo alarak hacim olacağını düşünüyorum.
İş hayatı anlıyorum.. Zaten bodybuildingci gibi olmak gibi bir hedefiniz yok sanırım bu yüzden düzgün beslenerek-eğer benim gibi kilo alma probleminiz yoksa- hacimlenebilirsiniz. Göğüs ve kollara ağırlık vermek daha iyi olacak gibi geliyor size çalışmalarınızda başarılar diliyorum