furkan1354
Üye
arkadaşlar SiR_Arawn ın bahsettiği yüksel yılmaz,dövüş sanatları tarihi ile ilgili küçük bir video adresi veriyorum izlemeniz dileğiyle https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150317052062281
Mma ile muay thai aynı değil mi ?
hepsi iyi fakat mma kesin tercihimdir)
Arkadaşlar sizce sokak dövüşünde muay thai mi wing chun mu çok krarsız kaldım müsabaka vs. düşünmüyorum sokakta yarasa yeter
B
Bu sorunun cevabını bende çok aradım yalnız zaman cevabı bana fısıldadı. gerek okul cevrem mahalle cevrem haraketli olduğundan bu sorunun yanıtı banada lazımdı, Net ten araştırarak tabikide buldum yalnız uygulamaya gelince malesef öyle olmuyor 2 yıl taekwondo ya gittim sadece bu spor bana yol gösteri bence en iyi dövüşü biraz vücüt yaparak birazda teknik yaparak uygularsın Teknik açıdan kendini korumayı öğrenmen lazım birazda güç lazım.
Bence o sporların isminde meymenet yok git bir spor salonuna Fit vücut yap kavgadan önce üstündekini yırt at! kavga başlamadan biter bedumbelllls
Arkadaşlar sizce sokak dövüşünde muay thai mi wing chun mu çok krarsız kaldım müsabaka vs. düşünmüyorum sokakta yarasa yeter
EF,Söz konusu K-1 ise Muay Thai, UFC ise Muay Thai+Judo derim. Ancak amaç sokağa taşarsa özellikle spora dönüşmüş dövüş sanatlarına güvenmemek lazım... Aikido, Ninjutsu, Wing Chun, Krav Maga gibi spora dönüşmeyip karşılıklı müsabakaya dönüşmemiş disiplinleri öğrenmek lazım, eğer amaç her türlü duruma karşı olabildiğince tedbirse... Özellikle ninjutsu saldırı, savunma ve başka meziyetleriyle bu anlamda çok ilgi çekici...
Söz konusu K-1 ise Muay Thai, UFC ise Muay Thai+Judo derim. Ancak amaç sokağa taşarsa özellikle spora dönüşmüş dövüş sanatlarına güvenmemek lazım... Aikido, Ninjutsu, Wing Chun, Krav Maga gibi spora dönüşmeyip karşılıklı müsabakaya dönüşmemiş disiplinleri öğrenmek lazım, eğer amaç her türlü duruma karşı olabildiğince tedbirse... Özellikle ninjutsu saldırı, savunma ve başka meziyetleriyle bu anlamda çok ilgi çekici...