En İyi NO-Creatine (Pre-Post Workout) Kombinasyonu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.

İş yoğunluğumdan dolayı bir süre ara vermek zorunda kaldım (şu anda bile ofiste çalışıyorum :) ) Önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa rutine dönecek inşallah

Gaspari Nutrition Superpump250 + Gaspari Nutrition SizeOn siparişi verdim. Elime geçer geçmez lipo6x ile beraber kullanıma başlayacağım. Eklememi önerdiğiniz başka bir supplement var mı?

şu anda kilom 109-110. boy 1.95

İsterseniz başladıktan sonra haftalık olarak notlarımı bu başlıkta ya da uygun göreceğiniz başka bir başlık altında paylaşabilirim.

bende martın 1 inde no xplode +optimum whey alcam 6 haftalık olcak bu
bunlardan sonra 2-3 hafta ara verip animal pump veya gaspari sp250 ile whey alcam sizce bunların yanında kreatin almalımıyım almalıysam antrenmanın neresınde kullanmalıyım
no ları antrenman oncesi whey ı antrenmandan snra kullanacam

çizelgem şoyle

6 hafta bsn no xplode +whey weightlifter
3 hafta sadece whey dumbelllls
5 hafta animal pump veya gaspari sp250 +whey bench_O

bunlara kreatin eklemelıyım arkadaslar yardmcı olursanız sevınırım

superpump+sizeon kombinesini şu an yapıyorum pump etkisi muhteşem güç bakımından özellikle press hareketlerinde artış oldu
bittikten sonra vpx no shotgun - synthesize kombinesine başlamayı düşünüyorum

yalnız off günlerde sizeon almıyorum onun yerine kreatin eklemeyi düşünüyorum en yakında zamanda veya sizeon da alabilirim önerilerinizi bekliyorum

bunlardan sonra 2-3 hafta ara verip animal pump veya gaspari sp250 ile whey alcam sizce bunların yanında kreatin almalımıyım almalıysam antrenmanın neresınde kullanmalıyım

çizelgem şoyle

animal pump ve sp 250 yi aynı andamı kulanamyı planlıyorsunuz?

yo hayır ıkısınden bırını tercıh etcektım şuan xplode son 2 haftam kaldı pump a ara vercem 2 adet cellmass nt sıparişi verdım bugun kargolanıo

çizelgem şoyle

sp250 kullanacaksan creatin kullanma zaten creatin içerikli bir ürün creatinin fazla alınmasıyla zehirlenme olabiliyor.. ama gasparinin size on uyla kombine edersen güzel olur ondada creatin içerigi var ama monohidrat lar kadar yormaz

Son düzenleme:
3 ve 4 nolu kombınelerı yaptım. 3 den hıc ama hıc fayda goremezken 4 baya bı etklı olmustu.... 1 ve 2 cok bılındık markalar degıl sanırım bu kombınelerı tecrube eden bırılerını tanıyormusun diez? cunku ben bsnden sonra daha ıyı kombıne sevdasına kapınılınca baya bı parayı ve zamanı çöpe atmıstım. eğer ılk ıkı kombıneyı tecrube eden arkadaslar varsa yada tecrubeye sahıt olmus olanlar fıkırlerını soylerse sevınıırm. urunlerı bulmak problem olmaz bende yaparım kombıneyı.

gaspariyi sipariş ettim ayrıca bilinen bir marka yurtdışında sadece ülkemizde yok

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:20 ----------

superpump250 ve sizeon kombinasyonu yapayım dedim..
malesef superpump250'nin bende süper ishal yapıcı olduğunu 2 antreman sonra öğrendim.ilkinde sp250yi suçlamadım zira..

güç alayım derken kaybettim ishalden dolayı..
sizeon yanına başka bir no ürünü almak istersem sanırım busefer tablet olacak..nanox9 olabilir buda..
ama kabul etmeliyimki sp250 gerçekten vücudu hararetlendiren bir ürün..insan yerinde duramıyor bunalıyor resmen..

bide plasmajet düşündünmü diez hyper_ uçurur alimallah

bb.com da plazmajet ve superpump ın birlikte kullanılabileceği yazıyor. çünkü superpumpta arginin miktarı oldukça azmış. plazmajet çok merak ettiğim bir ürün. kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler.

nano vapor kullanmaya basladim etkisinden hic memnun degilim,
vucudu idman moduna sokmakta no xplode coook daha basariliydi.

meraba arkadaşlar lütfen bu soruya cevap verin kendimi creatin konusunda çok tedirgin hissediyorum...
1 aydır kreatin kullanıyorum normal dozajda ve yüzümde hafif şişme oluştuğunu hissediyorum bunun nedeni creatinmidir su tuttuğunu biliyordum ama bugünden itibaren creatine i kesiyorum su seviyesi eskiye dönermi 1 ay kullanmıyacağım...

lütfen acil cevap verin sağlığımdan şüphe ediyorum bu arada creatine markası universal creatine 300 gr...

Usta yüzündeki sismenin creatinle hic bir alakasi olamaz.o baska bi nedendir.tavsiyem doktora görün.
Creatin cigere vurur suyunu ceker ama günde 2 litre en az su icersen hic bir yan etkisini görmesin.yüze hic vurmaz bundan emin ol.

creatin kasta su toplatır ama yüzdeki kaslarda belirgin bir şişme yaratmayacaktır bir doktara görün aşırı toleransın olabilir

Ben aynı anda hem NO Xplode , hem Nanovapor almıştım ilk önce Xplode'u kullandım , bitince de Nanovapora devam ettim . Kondüsyonumda bir azalma olmadı , gelişim olarak da oldukça iyi sonuç verdi , Nanovapor bitmek üzere, tekrar alıp devam mı edeyim , yoksa 4 hafta ara verip sonra mı devam edeyim , kararsız kaldım :S

Gaspari size-on için link ya da Ankara içi supplement mağazası ismi verecek olan var mı?
Türk supplement sitelerinde bulamadım bir türlü.

karar veremiyor insan...size on ve cell tech post workout için dextroz içeriğinden dolayı cell mass a göre çok daha ideall!!! definasyon dönemi hariç :)ama o xplode yokmu ilk göz ağrım :) onun hatrına oyum xplode - cell mass a :D

Neredeyse tam bir yıldır gidiyorum salona. iki defa 2 aylık aralar verdim zorunluluktan.
İlk 4 ayda 6 kilo kadar, toplamda 10 kilo kadar kütle kazandım.

Düzenli ON Whey kullanıyorum, bir kutu ON PreLoad Creatine Complex ve bir kutu da SP250 bitirdim farklı dönemlerde. İkisinden de ciddi fayda gördüm, agırlıklarda sanırım 20 lbs ve 2-3 plaka kadar artış oldu hareketine göre, bitirdikten sonra da ciddi bir kayıp yaşamadım.

SP250 daha bu hafta bitti ve ben şimdi kararsızım, 3 seçenek var önümde:
1. sadece whey ile devam etmek
2. SP250 ile devam etmek
3. SP250 ve SizeOn kombinesi yapmak.

kombine biraz ürkütüyor, çünkü ağır ve tempolu yapıyorum antrenmanları, eminim katkıları olacaktır fakat acaba zararı dokunur mu diye, sonuçta çok tecrübeli bir sporcu değilim, dediğim gibi 1 yıllık.

Bu arada netrition Türkiye'ye sadece airmail ile yolluyor galiba artık ürünleri. Diğer seçenekler yoktu shipping sayfasında, mail ile sordum bakalım ne diyecekler.

Ustteki postumu editleyemediğim için yeni bir mesaj olarak yazıyorum.

BB ve Netritiondan getirtemediğim için Türkiye'den almayı karar verdim. Gaspari bulamadığım için de BSNde karar kıldım.

Bu arada SP sonrasında performans kaybı yaşamadım demiştim, sanırım vücud yavaş yavaş atıyor depolanmış kalıntıları :); son antrenmanımda ağırlık kaybı yaşamadım fakat son tekrarlarda zorlandım. 7-8lerde kaldım.

Back
Yukarı