En Etkilendiğiniz Film Sahneleri

fight clup filmi beni baya bi etkiledi

sahip oldukların aslında sana sahip oluyor özgür olmak için onlardan kurtulmalı ve dibe vurmalısın...

al pacino nun oynadığı scarface in final sahnesi ve robert de niro nun oynadığı taxi driver filmindeki ayna sahnesi
are you talkin to me, are you talking to me:)

fight clup filmi beni baya bi etkiledi

sahip oldukların aslında sana sahip oluyor özgür olmak için onlardan kurtulmalı ve dibe vurmalısın...

bu dünyayı etkileyen film bana daha önce mükemmel gelmişti.

Ancak bu filmi çeviren adamlarin yaşamlarını neden barakalarda ve pislik içinde geçirmediklerini anlamiyorum.

Onlar bunu yapsaydı kesinlikle hayatla ilişkimi keserdim.

Cunku bende aynı seyleri dusundum.

Ama bana bu mukemmel dusunceleri sunan bir film trilyondolarlar kazandi.

Bu kapitalizmi kötüleyen film kapitalizmi kullanarak trilyon dolarlari indirdi.

Ne kadr ilginc değilmi. Etkileyici kışkırtıcı ve ilginc.

Bradd pitt ve edward nortunu inşaatlarda yaşarken görmek isterdik gerçekten.

Ama gerçekle sinema birbirini çok nadir zamanlarda tutacaktir. Cok nadir üstelik.

Bu sinemanın diğer holywood eserlerinden farkı oldugunu dusunurdum. Ama değil. Bu sadece bir ütopya idi ve ütopya olarak kalacaktir.

Eşkiya - Uğur Yücel'in vurulduğu anda Şener Şen'in İsyan ettiği sahne

Gönül Yarası - Timuçin Esen'im Meltem Cumbulu Tek el ateşle indirdiği sahne

Sweet November ( Kasımda Aşk Başkadır ) - Final Sahnesi

Yaşamın Kıyısında - İki lezbiyenin aşkını başlatan bardaki şehvetli öpüşme sahnesi

Nokta - Final Sahnesi

Terminator 2'de Arnold'ın motosiklet sürerek kamyon takibi sırasında deri ceketinden çıkarttığı silah sahnesi... Daha karizmatik bir film karesi yoktur herhalde...

lotr kralın dönüşünde kartalların yardıma geldiğ isahne ve avatar'daki gergedanımsı yaratıkların askerlere daldığı sahne.böyle ilahi yardım tarzı konseptler hoşuma gidiyor.

Amerikan history x de ki edwart nortonun konuşma yaptığı sahneler .

V For Vendetta'da Ivy'nin korkusunu yendiği an...

Esaretin Bedeli'nde arkdaşları bira içerken onları izleyen Dufresne'in onları izleyişi...

Son düzenleme:
1992, ABD. Yapımı Bir Filmdir ""Evrenin Askerleri.. !

Oyunculardan favorim ise tartışılmaz tabiki.. ! :)

Jean-Claude Van Damme
Tüm Savaş Sahnelerini ve Filmin Tamamı Beni Etkilemişti Öz. Antrenman Sahneleri filmi izlediğimde 11 yaşındaydm o günden bu qüne hiç bir şey değişmedi hala etkisindeyim :):)

Ve Tabiki Tartışılmaz Bir Yapim ""HitMan""" bir ara kafasındaki dövmeyi yaptırmaya kadar gitti hayranlığım ama sonra saçmaladığımın farkına vardım :D:D

şark vaatleri'nde viggo mortensen'in çeçenlerle hamamda dövüştüğü sahne..

film gerçek bir başyapıttı.

Birkaç tane favori sahnem var ama en iyilerimden biri Akıl Oyunlarından.Profesör John Nash in öğrencilerinden kalem aldığı sahne,çok etkileyiciydi gerçekten.

Back
Yukarı