En Iyi Markayi Secin

Supplementlerde En Iyi Marka Hangisi ?

• Total voters
    2.780
Ben MUSCLETECH derim ama ne yazikki Turkiyede satilmiyo.Kullandigim en iyi supplement etkisini belli ediyo.Turkiyedeki markalardanda en iyisi
WEİDER bence.

Twinlab amino fuel liuid

süper bi amino asit

Benim tecihim lor peyniridir. Laktoz,yağ,şeker hepsi 0. Ayrıca fiyat/performans oranı da süper 3YTL/kg. Bunun %79'u su gerisi %18 whey protein.

weider'ın dünya piyasasında netamesi okunmuyor..özellikle amerikada..ama turkiyede hala populer markalardan

Hardline bu fiyatlarla ürün satmaya devam ederse uzun yıllar Türkiyede bu işi götürür , son dönemde ultimate epey atağa kalktı ama distribütör ürün çeşidini yapamıyor , universalin animal serisi tartışılmaz yerini koruyor , weider mega forte pure creatin ve amino serisi ile kuşkusuz herkes tarafından biliniyor , optimum için whey protein dünyasında rakibi yok diyebiliriz

Türklerin supplement konusundaki Weider fenomeni çok ilginç bir durum, hala da anlamış değilim.

weider dan once de unniversal sempatisi vardi.

sanirim bunlar turkiyenin ilk goz agrilari oldugu icin boyle sarc.

yanlis anlasilmasin bu yazdiklarim urunlerinin kotu oldugunu gostermez sadece bu urunlerin neden fanatik taraftarlarinin oldugunu anlatmak icin yazdim.

Türklerin supplement konusundaki Weider fenomeni çok ilginç bir durum, hala da anlamış değilim.

Çekirge sana bu konuda acayip katılıyor kafa_
Nedir yani bu sevda? Acayip bir weider antipatim var marka olarak, beleşe verirlerse anca içerim, karşıyım :D

sizleri anlayamıyorum..optimum nutrition,bu güne kadar %100 whey protein haricinde hangi ürününde ses getirmiş?%100 whey protein haricinde bütün ürünleri vasat seviyede.weider ise yurtdışında esamesi okunmayan bir marka.türkiye'de nasıl böyle tutuluyor mana veremiyorum.benim tercihim universal nutrition.

benim kişisel görüşüm weiderin amino asitlerinin iyi olduğu başka bir markanında farklı bir ürünü iyi olabilir ama iyi bir marka diye bütün ürün yelpazesinin cok iyi olduğu anlamına gelmez bence marka üzerinden değilde ürün üzerinden kıyaslama yapmak daha mantıklı geliyor bana...

weider dan once de unniversal sempatisi vardi.

sanirim bunlar turkiyenin ilk goz agrilari oldugu icin boyle sarc.

yanlis anlasilmasin bu yazdiklarim urunlerinin kotu oldugunu gostermez sadece bu urunlerin neden fanatik taraftarlarinin oldugunu anlatmak icin yazdim.

Doğrudur saydam, büyük ihtimalle dediğin gibi.

Universal Nutrition weightlifter

Back
Yukarı