En Iyi Markayi Secin

Supplementlerde En Iyi Marka Hangisi ?

• Total voters
    2.780
bir animal serisi tutkunu olarak universal diyorum.aslında her markanın iyi-kötü olarak nitelendirilebilecek ürünleri var.ama geneline bakınca universal diyorum.

evet,bence de eas olmalı.türkiye'deki gnc mağazalarında eas ürünleri satılıyor.bence çok kaliteli bir marka.

1-weider
2-üniversal

anketteki 4marka hariç hepsini kullandım bu 4markanın içinde optimum da var... ankette optimum 2.sırada genel itibariyle değerlendirdim ben weider oyüzden 1
universalin de animal pak serisi için 2yaptım
optimum un da proteinini çok merak ettim şimdi :)

kesinlikle protein denince optimum u tek geçerim.optimum kullanmayıp ankete katılanlar eminimki optimum u kullansalardı kesinlikle diğer ürünlere bakmazlardı bile.optimum u kullanıp bırakan adam tanımam ole bişey olamaz:D he belki bırakır oda weider i deneme amaçlı ama yine optimum a döneceği kesindir.:D

WHEIDER. Çok iyi ürünlerii olup amino acid açısından en başarılı ürünlerii yaptığı söylenebilir.Genel olarak bakarsakk yine wheider.

BSN bence. ama bulmak imkansız.

kesinlikle bu ürünleri drek seçmek mantıksız. şimdi öyle birşeyki whey deyince optimum kesinlikle 1 numaralı tercihim. amino deyince weider tartışılmaz. ve universalların animallarının yerini hiç bişe alamaz bana göre böyle 1 ürüne bakıp bu sollar demek mantıksız ama dediğiniz gibi weider genel anlamda o kadar ürünü ile 1 adım önde

ben b.b king arkadışıma katılıyorum kesinlikle universal bence wader bile çıkış yeri olan usa da bile geriledi bence universal for the win :D

Arkadaşlar kesinlikle GNC.Neden mi ? Çünkü GNC şu an itibari ile body sektöründe 1 numara..ve artı olarak birçok marka GNC nin çatısı altındadır..Örnek olarak muscletech, on, nutrex research, bsn, gaspari nurition, vpx, labrada, gat, mhp, muscle asylum project v.b bunlar şu an itibari olarak hatırladıklarım..KKTC den sevgiler..

Protein denince akla ilk gelen Optimum ama bence optimum'un proteinden başka düzgün yapabildiği de pek birşey yok. Ancak illa biri tercih edilecekse Universal'den başkasını tanımam. Her alanda müthiş ürünleri var.

Aslen ürün bazında değerlendirmek gerek.

Protein: Optimum.
Amino: Twinlab (sıvı)
Carb+protein: Cyto Muscle Milk yada BSN Syntha 6
Multivitamin: Animal Pak
NO ve Creatine: NO Xplode
Yağ yakıcı: Muscletech Hydroxycut ve Nutrex Lipo 6
Testesteron Artırıcı: Ergopharm 6 oxo yada LG Methyl 1D

Nitrotech Hardcore ve Hydroxycut kullanirken fark yarattigini gozlemledigim urunler. Bir de son zamanlarda eklemler icin glucosamine-chondritin aliyorum, faydasini gordum gibi. Bilegimdeki citlamalar azaldi ama hala agirlik kaldiramiyorum (hakkini vererek) :(.

Optimum kulalnıyorum % 100 Whey protein 10 lbs :) yanındada universal animalpack ama nedense Muscle Tech + animal pack kullandığın dönemdeki kadar gelişme olmadı. Umarım kaybı daha az olucak. Kr bitince yazımı düzenler tam fikrimi söylerim.

Ama weider artık eskidi :). Optimum şu an benim için en iyisi

weider eskidi lafını çok duyuyorum.neye göre eskidi..teknolojide geri mi kaldı? almanyada diğer markalar gibi iyi standartlarda üretimlerine devam ediyorlar.illa bir marka daha iyi demek pek doğru olmaz bence..ama weiderin 2-3 ürünü rakiplerine göre cok üstün ..o yuzden weider.

arkadaslar amino derseniz weider tabiki hatta direk ürün söyliyeyim amino 2200 protein derseniz tabiki optimum nutrition %100 whey ... yardımcı olabildiysem ne mutlu ....

bu ürünleri 4 ay kullandım ve herkez amino larden proteinlerden mucize beklemeyin der bence bu 2 üründen gerçek bir mucize bekleye bilirsiniz bende baya mucizeler yarattı..

ürünlerine göre değişir.fakat benim tercihim weider.çünkü her ürününde belirli bir kaliteyi yakalamış durumda.özellikle amino ve creatini çok kaliteli.

Ne yazık ki ülkemizde iyi ve gerçekten işe yarıyan ürünler bulmamız çok zor ki bu yüzden Weider vs. gibi markaları bi kaç yıl öncesine kadar en iyi ve en başarılı markalar zannediyoduk ama alakası yok. Weider bu ankette en iyi supplement üreticisi seçilmiş ama amerikada neredeyse hiç tercih edilmeyen bir supplement üreticisi.
Araştırmalarıma ve birebir kullandıgım için söyleyebilirim ki
1. Gaspari Nutrition
2. BSN
3. Muscle Asylum Project
Bunların yanı sıra Scivation firması kaliteli ve gerçekten işe yarıyan ürünler üretiyor.

Back
Yukarı