En Iyi Markayi Secin

Supplementlerde En Iyi Marka Hangisi ?

• Total voters
    2.780

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Türkiyede Bulunan Markalar arasinda hangisini Begeniyorsunuz.

Cok cetin bi soru olmuş 3 dev marka var (optimum,universal,weider)aralarında gidip geldim ama urun geneline bakarsak weider bence :)

kesinlikle weider

konu whey olunca optimum bir numara bence...

aslında hemen hemen hepsi aynı. ben almanyada Bierstedt ve FIXLOR markalarınıda denedim ve bunlarda iyidi. Fiyatları çok ucuz diye iyi gözle bakılmadı ama iyi etkiliydi bence. Weider yada optimum büyül sirketler olduğundan üretimleri daha seri ve iyi kaliteli makinelerle yapabilirler ama ben en iyisi weider yada optimum diyemiyorum çünkü dersem bir çok markaya haksızlık da etmiş olurum. Bilmiyorum bana katılıyormusunuz arkadaşlar!

Birisi TwinLAB 'i eklemicek mi bu listeye :) Moderatörlere sesleniyorum burdan.
TwinLAB USA de Weider ile yarışıyor kalite açısından...

mudkicker dedi:
Birisi TwinLAB 'i eklemicek mi bu listeye :) Moderatörlere sesleniyorum burdan.
TwinLAB USA de Weider ile yarışıyor kalite açısından...

seçeneklerdeki markalar Türkiye'de satılan markalar

arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum vede universal kullaniyorum nedenmi universall in bir cok arti ozelligi var mesela amino 6000 mg lik gunluk yani 12000 mg lik olanlari var ama diger markalarda bunu goremedim.

USA'de baya popüler olan now sports'un tablet creatine monohydrate'sini Vega Naturel diye bir firma TR'ye getiriyo, hatta TR'de daha vücutçular bile creatine monohydrate'yi pek bilmiyoken getiriyolardı, öyleki kredi kartı alışverişi ozamanlarda yaygın değildi ve posta çeki usülüyle netten alışveriş yapılıyordu, siparişi veriyodunuz, maille onay soruluyodu, onaylayınca yolluyolardı, ürün geldiğinde postacıya ödeme yapıyodunuz... bende çok eskiden tenis oynadığım dönemlerde bu firma aracılığıyla almıştım, ama şuan siteye baktım stokta yok yazıyor, firmanın linki ve benim kullandığım kutulardan birinin boş resmi ---»

https://www.bitkisel-tedavi.com/kaspower.htm

Photo_0009.jpg

Ultimate nutriton, weider, üniversal.. para olmadığı zamanlar Hardline'da iyidir

mudkicker dedi:
Twinlab ürünleri türkiyede bulunuyor... Biçok sanal mağzadada mevcut zaten...

mesela hangi sanal mağzada mevcut örnek veririmisin.

optimım anladığım kadarıyla %95 lik saf proteini bulan marka gold standart proetin diyorlarmış...amerikada
türkiyede ise hardline getiriyor...

weider...
aslına bakılırsa biraz pahalı ama bu sporun halen war olmasında çok büyük
bir payı olan Joe Weider ürünlerinide büyük bir titizlikle üretip pazarlıyordur ki
ileride en ufak bir problemle karşılaşmasın.sonsuz güven ve weider ;)

Back
Yukarı