En Kolay Geliştirdiğiniz Kas Grubu ?

En kolay geliştirdiğiniz kas grubunuz ?

• Omuz

Votes: 55 14,9%
  • Göğüs

Votes: 106 28,6%
  • Bacak

Votes: 24 6,5%
  • Biceps

Votes: 81 21,9%
  • Triceps

Votes: 51 13,8%
  • Sırt-Kanat

Votes: 34 9,2%
  • Kalf

Votes: 10 2,7%
  • Forearms

Votes: 9 2,4%

• Total voters
    370
omuzlarım inanılmaz çabuk gelişti.

bacak kaslarımda doğuştan gelişmiş.baldırlar roberto carlos gibi. :D

gariptir ki bacaklar benimde genetik sanırım bazı sporcular çok uğraşır ama ben hiç ağırlık girmeden 43 cm kalflarım var bol bol koşarım birde çocukluğum beri inanılmaz yürürüm sanırım ondan olacak. ama benim en son çalışmayı sevdiğim ve en kolay geliştirdiğim bölge gögüstür ondan sonra sanırım omuz geliyor vücudumuz güzel görünen yerlerinden biri

Benim şanslı kasım omuz. 2 ayda 110cm'den 122cm'e çıktı. Definasyonunuda çok seviyorum şahsen. Omuz başlarım giydiğim herhangi bir şeyin içinde bile belli oluyor.

Göğüs kaslarımı kısa sürede geliştirmiştim yıllar önce.Hala aynı seviyede.Dev gibi değil hatta yeterli bile değil ama evde çalıştığımı da belirteyim.10 cm. kadar büyümüştü.

En iyi geliştirdiklerim karın ve triceps. Göğüslerim iyi gelişmiyor :(

bacaklarım istedmediğim kadar çok gelişiyo bi girdeğimde 2 hafta şiş kalıyo pantolon fln olmuo zaten kürdeyim hiç çekilmio bende bıraktım artık istediğimden fazla oldu .....bide yukarsı gelişse :)

bende bacaga cok agırlık vermeme ragmen, calıstıgımda kolay gelisiyor. ozellikle ön bacak. tabi gogus de cabası

Benim kesinlikle göğüs. Basıyorum o şişiyo, ben basıyorum o sertleşiyo. Nasıl bi kasmış anlamadım :)

bench_O

geLişmekten kasıt hacim oLarak büyümekse biceps oLarak düşünüyorum çünkü hem çaLışması zevkLi hemde çaLışır çaLışmaz büyüdüğünü hissediyorsun ama sertLeşme günLenme oLarak düşünüLürse tabikide forearms çünkü düzenLi oLarak sadece 1 ay çaLıştım ve artık sert, güçLü forearmsLarım oLdu hemde hiç ağrı sızı oLmadan:D

arkadaslar belkı ınanmayacaksınız ama ben gecen yıl 3 ay yapmıstım bu senede 2 ay once basladım.ölçülerimi aldım 1 ay yaptım sınavlar dolayısıyla ara verdım tekrar 1 ay.su an tekrar ölçtüğümde omuzlarımın 4 cm genısledıgını gordum cok sasırsım.buna ragmen göğüslerim 1 cm genıslemıstı.kollarımda hıc gelısmemıs:( bu arada foruma yenı katıldım herkese slmlar..

trapez çılgınlığı yaşıyorum. hangi egzersizi yaparsam yapayım trapezlerim gelişiyor... arkadaşlarım bana 3 kafalı diyor bazen. bunun genetik olduğunu düşünüyorum. babam hayatında hiç vg yapmadığı halde onunda harika trapezleri var. anlamadım ben bu işi...

Back
Yukarı