en sevdiginiz anime:)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hangisi en iisi sizce?

• Bleach

Votes: 11 10,9%
  • Naruto

Votes: 7 6,9%
  • One piece

Votes: 7 6,9%
  • Death note

Votes: 11 10,9%
  • Captain tsubasa

Votes: 23 22,8%
  • Dragon ball-z

Votes: 12 11,9%
  • Basilisk

Votes: 5 5,0%

Votes: 13 12,9%
  • Full metal alchemist

Votes: 8 7,9%
  • Slam Dunk

Votes: 4 4,0%

• Total voters
    101
ben tam bir tsubasa hastasydım.. genellikle sabahları oluyordu ve bn okulda olduğum için seyredemiyordum.. öğleden sonra saat 3-4 gibi çizgifilm kuşağında tekrarını veriyorlardı.. kesinlkle kaçırmıyordum. bir numaralı idolümdü... benim en çok sevdiğim karesiyse sahaa yamuktu... tsubasa top sürmeye başladığı zaman sanki bir yokuşu çıkıyormuş havası veriyorlardı.. süperdi be o günler. :D

www.cizgiport.com da Captain Tsubasa-Road to 2002 serisini izleyebilirsiniz türkçe altyazılı olarak.Çeviri profesyonelce değil ama yine de çoğu yer düzgün.Wakabayashi aleykümselam demez benim bildiğim. :P

Tsubasa, Örümcek adam, pokemon ,digimon, bybalade,yu-gi-oh,zorro, hayalet avcıları
izledim ama net hatırlayamadıklarımda var
slam dunk hani küçük bi çocuk vardı basketleri hep o atıodu adı çiko ydu o mu
One Piece de hosuma gitmişti orada da zoro diye biri vardı dimi 3 kılıç kullanıyordu
sonraları birde chackie chan inin çizgi filmi vardı madolyanlar falan oda hoştu

örümcek adam yine olsa yine izlerim:D

ben slam dunk'ı seçtim ama ankette vampire d bloodlust'ın ve afro samurai'nin olmaması büyük eksiklik.
ayrıca bundan yaklaşık 15 sene önce show tv'de sabahları space adventure cobra adında bir anime oynardı, sarışın bir adam başroldeydi ve adamın sol kolu silahtı, işin ilginç yanı anime fazlasıyla erotikti :) demek ki o zaman rtük yoktu. :)
merak edenler için; http://www.imdb.com/title/tt0163494/

Evet.O zamanlar gündüzleri de korku filmleri hatta erotik filmleri izleyebiliyorduk.Terbiyemiz bozuldu mu peki?

avatar ı tek geçerim hatta aang in avatar haline geçtiği sahnelerde LOTR 2 de eomer in gandalfla beraber geldiği sahne kadar heyecanlanıyorum:D

Death Note diyorum başka bişi demiyorum.Sırf zeka savaşı üzerine kurulmuş harika bir senaryo.Death Note u izleyip şu bence daha güzeldi diyen varsa tavsiye olarak çok sevinirim.

Kaptan Tsubasa manyağıyım hala youtubeden falan denk geldikçe izlerim :D Kojiro Hyuga'nın almanya maçınca attığı golü ve söylediği laf hala aklımdan çıkmaz :D " Çekil şınayder ! Benim karşımda olan herkes çekilmeli!" arkasından neo tiger şut.. :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı