en sevdiginiz anime:)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hangisi en iisi sizce?

• Bleach

Votes: 11 10,9%
  • Naruto

Votes: 7 6,9%
  • One piece

Votes: 7 6,9%
  • Death note

Votes: 11 10,9%
  • Captain tsubasa

Votes: 23 22,8%
  • Dragon ball-z

Votes: 12 11,9%
  • Basilisk

Votes: 5 5,0%

Votes: 13 12,9%
  • Full metal alchemist

Votes: 8 7,9%
  • Slam Dunk

Votes: 4 4,0%

• Total voters
    101
Hyuga ondan güçlüsünü de geliştirdi. :) Youtube'da Raiju Shot diye arat. Şutu geliştirirken ki videosu var. 2 tane de Ryoma Hino'yla karşılaşırken maç esnasında çektiği var. Çok güzel sahneler gerçekten.

Bizim zamanımızda tsubasa vardı :)

Anime ilk üç:

1) Death Note
2) Hellsing (OVA serisi)
3) Devil May Cry

Manga ilk üç:
Basilisk
Hellsing
Bleach

Cowboy Bebop
Samurai Champloo
Black Lagoon

Mangada
Berserk mükemmeldir

Death Note u ve makineleri sevenlere tavsiyem
Code Geass: Lelouch of Rebellion

Berserker,biraz eski ama harika
dragon ball,çocukluğumun animesi
trinity blood
fate stay night
elfen lied
hellsing
anime film olarak howl's moving castle derim.

listedekilerin hepsini ve burada yer almayan onlarca animeyi izlemis birisi olarak one piece in gelmis gecmis en iyi anime oldugunu soyleye bilirim zaten japonyada her sene yapilan en sevilen anime anketlerinde ilk 3 ten ciktigi suana kadar gorulmemis geneldede birinci!!!!

>>> Basilisk Oldukça Güzel Bir Animeydi fakat Bölüm Sayısı Çok AZ... Hellsing i de seviyorum fatal nalet olsun onun bölüm sayısıda az :D Zaten Anketteki bir çok anime çocukluğum da KKTC Bayrak TV çekiyodu Uydudan Kablo TV den felan orda izliyorduk :D dragon balls dı kaptan tsubasaydı sonra 2-3 tane daha Anime yayınlanıyordu Bayrak TV de Ama adını Unuttum... Bir ara MTV anime gecesi yaptı Allah dedik gaza geldikde sonradan cıvıttılar dandik dandik animeler soktular araya :(

One Piece de Çok İzledim zamanında Ama Aklımda kalan 1-2 şey var Bir Maymun diye arkaşımız vardı bunun elleri kolları uzuyordu böyle Street Fighter daki Dhalsım gibi :D sonra bunun 1 korsan tayfası vardı bunlar milletle savaşıyorlardı felan :D Türkiyede 1 ara yayınlandıydı sanırsam ama şimdi Kannalrımızı saçma sapan Çizgi Filimler doldurdu... Sünger Bob Haricinde Alayını At çöpe gitsin :D

Son düzenleme:
Tsubasa yı tek geçiyorum bu alemde :D süperdi gerçekten hani bunlar koşarken o saya yokuş gibi görünürdü ya :D kalecileri vardı bir de onların wakabayashi o zamanlar kaleci olmayı isterdim hep kısmet olmadı :D eskileri hatırladım şimdi çocukken hayat daha mı güzeldi ne o zamanlar daha rahattık sanki.

Ben bu listedeki hiçbir çizgi filmi bilmiyorum yahu :D
zaten VOLTRAN dersem çok kişi de onu bilmiicek galiba

"ben de başını oluşturucam" :D

benim sıralamam 1.)naruto 2.) DBZ 3.) one piece 4.) bleach 5.)death note 6.)full metal alchemist 7.)captain tsubasa 8.)avatar
izlediklerim bunlar bunlar arasındaki sıralamam bu.......
sunu söylemeden de gecemiceyem naruto DBZ one piece birbiriyle kapısır yani aralarında cok fark yok özellikle izlemediyseniz bu ücünü öneririm..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 04:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04:54 ----------

cocukluk gözdem ise rahan:)...

dragon ball unutulmazdır.Neredeyse 500'e yakın bölümünü yayınlanan ne kadar var ise hepsini izledim.Hem çok komik hem de sürükleyiciydi.

Şu ölmüş konuyu bir canlandırayım :) Bir çok anime izlemiş ve birçok da manga okumuş biri olarak söyleyebilirim ki, bana göre en iyi anime Hunter x Hunter 2011 dir. Mangası 2 yıldır çıkmıyordu ama Hazirandan itibaren tekrardan çıkmaya başlayacak

Dragoon ball sonlarına yetişebilmiştim malesef bir kaç yaş erken doğsaymışım iyi olurmuş .) Bu arada pokemon ve red kit hastasıyım. Dexter bitsin ilk iş red kit e başlıcam :)

Back
Yukarı