En Sevdiginiz Bodybuilder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    2.202
ROMASANTA dedi:
Listede Markus Rühl'un da olmasını isterdim.Vücudu çok iyi.

orda diger secenegi var ona tıklayabilirsin secenek sayısı kısıtlı oldugu icin herkesi koyamıyoruz

bence arnold schwarzenegger abi adam olayı aşmış yaa vücut estetiği süper adamın bir düşünün hangi body sitesine girerseniz girin arnolda ayrılmış bir köşe vardır kaç vücutçu bu kadar sevildi sorarım size adam iyi bence

Arildali dedi:
Selam arkadaslar.

Bence en iyi Sven karlsen dir.

Cunku benimde hocam olur kendisi iki yil calistim ustaylan.

Saygilar.
ben tanimiyorum kendisini biraz hakkinda bilgi verir misin?resimde varsa seviniriz

KaRaTe dedi:
Gunther Schlierkamp ı beğeniyorum..boyu posu orantısı herşeyi tamam...Diğerlerinin her ne kadar vücudu güzel görünsede ya boylarından yada enlerinden fark görünüyor.

Olimpia 2005 te Gunther biraz zayıflamış ama definisyonuda artmıştı...çok beğendim.

ben de gunther i çok beğeniom ama galiba puanı sağ quadricepsindeki şekil bozukluundan düşüyor. ayrıca bu işlerde şikenin ve bazı başka etkenlerinde payı olduğunu düşünüyorum.

S E R G I O O L I V A ! ! !

Kral!!!
Ilk resmini gordugum zamani hatirliyorumda, adamin kral oldugunu anlamistim.
Yer Bağdat Caddesi, Warner Home Video diye, zamaninin Türkiye'sine iki gömlek üstün bir mağaza vardı.
Video oyunlarından, elektronik esyaya ve spor takviye gidalarina kadar herseyin oldugu bir dükkandi.
Iste orada, bir panoda, ki orijinaldi, " The Olympians" isminde bir panoda, tüm Mr. Olympia'larin renkli resimleri vardi.
Sergio'ya baktim, diger hepsi kiz cocugu gibi duruyorlardi.
O neydi Tanrim.
Nasil bir sirt, nasil onkollar, nasil kalflar, arka bacaklar.
Bunun icin dostlar, benim icin cevap SERGIO, The Myth...

Adrenalin bencede Flex daha estetik. Yanliz bu resimde Coleman zaten yarismaya hazir degil. Daha cok bulke baslangic..

ben de fikrimi söylelyeyim isterseniz...

My list muscle mass&definition-estetik ve etki olayı ; 1.Arnold 2.Shawn Ray (malesef şu son zamanlarda bozdu gibi...) 3.Lee Priest 4.ben ! :D :lol:

Back
Yukarı