En Sevdiginiz Bodybuilder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    2.202
Re: ben de fikrimi söylelyeyim isterseniz...

gorgeouskykhan dedi:
My list muscle mass&definition-estetik ve etki olayı ; 1.Arnold 2.Shawn Ray (malesef şu son zamanlarda bozdu gibi...) 3.Lee Priest 4.ben ! :D :lol:

Aga, Shawn Ray son yarismasina 2001'de katildi, birakti artik bu işleri :lol:

doğrudur karasan abi...

shawn ray yarışmayı bıraktığı... ama ben şey demiştim ; bir resmini gördüm en son gene bi podyuma çıkmış poz veriyor ama vücut şiş ama negatif biraz , balon gibi .... eski estetiği,definisyonu,etkileyiciği gitmiş gibi... ondan demiştim öyle, o resmi bulursam koyayım buraya....

adrenalinshot dedi:
Despo dedi:
Adrenalin bencede Flex daha estetik. Yanliz bu resimde Coleman zaten yarismaya hazir degil. Daha cok bulke baslangic..
haklısın despo'da yine de flex daha ii.Bide flex'in bu resmi benim en sevdiğim bb resmidir.Mükemmel bir foto.Umarım ileride bizde böle resimler bırakabiliriz...

bahsettiğin resim benim de hoşuma gider ama o resimde flex'in omuzları, calfları ve arka kolları synthollu. yabancı bir bb dergisinde okumuştum. mr.olympia olamamasının bir nedeni de bu olabilir.

1-Günter Schlierkamp
2-Kevin Levrone
3-Lou Ferrigno / Mike Mentzer (R.İ.P.)

arkadaşlar buraya 2 adamın resmini koymuşsunuz ben birde Arnold Schwarzenegger den başkasını tanımıyorum ama digerlerini görsemde bence kesinlikle

Arnold Schwarzenegger

kevin benim çok hosuma gidiyor birde flex vay be acaba gelecekte bunlardan daha kaslı olanlar cıkacak mı..ama böyle silikonlu felen deil..saf (yani biraz ilaclı ama olsun) simdi liderler belli mesela doritan kevin ronine v.s... peki arkadan kimler geliyor..yeni ronine kim olacak bunlarıda merak ediyorum 8) ileride bir türk olimpiyada yarısır mi ki

arnold daki esnetik vücut bence hiç birinde yok.arnold gibi body ciyi çok arıcaz.bence gelmiş geçmiş en iyi vücutcu.

SAYGILAR----------------

Ronnie gerçek kral...

Arkadaşlar bende Arnoldu tek geçerdim ama Kaliforniya valisi olduktan sonra ermeni soykırımını tanıdığı için soğudum. Benim favorim estetik olmasa bile Ronnie ( sadece arkasını dönmesi yeter ) onun gibisinin de kolay kolay gelmeyeceğini düşünüyorum, çokta mütavazi birisi. Yenilerden favorilerim Victor Martinez ve Phil Heath. Aslında hepsi süper manyak adamlar, herhalde bir tane üst düzey profesyonel badici görsem apışıp kalırım.

beyler belki bi film yıldızı ama ben VIN DIESELE bitiyorum ve en sevdigimde o!!!ve ikincisi body salonunda bi adam ın fotografı var ismini bilmiom bide onu cok sevdim begendim!!

Gunther Schlierkamp es geçilmiş ama onu tek geçerim adam hem sempatik hmde sıcakkanlı bir bb in bukadar orantgılı vücudu olması bence mükkemmel diğerleri estetikten çok uzaklar

Arkadaşlar arnold güzel vücutcuydu zamanında evet ama şimdi ondan çok daha iyleri var günümüzde üstelik artık arnold BB yapmıyor, şu an bu sporu yapanlar arasından bi seçim apılması daha mantıklı..

Arnold ile ilgili size bi olay anlatıyım arnoldun kullandığı growht (büyüme hormonu) yüzünden yüzündeki kemiklerin deformasyona uğrayıp sivrildiğini bunu ameliyatla düzelttirdiğini okumuştum bir dergide saygılar...

Back
Yukarı