En Sevdiginiz Bodybuilder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    2.202
frank fotolarda çok iyi duruyor ve hep aynı kişi çekiyo galiba fotoları belli bir stil oluşturulmuş sanki haberi yokmuş ta çekilmiş havası var. bi de kendi haline sakin bir görüntüsü var adamın. karizmatik duruyor.....

frank fotolarda çok iyi duruyor ve hep aynı kişi çekiyo galiba fotoları belli bir stil oluşturulmuş sanki haberi yokmuş ta çekilmiş havası var. bi de kendi haline sakin bir görüntüsü var adamın. karizmatik duruyor.....

evet katılıyorum..kendine has bir tarzı var ve bu animal'dan kaynaklanıyor..adamı farklı bir yöntemle pazarlıyorlar..çok fazla resim ve videosunu bulmak zor ve bu onu ulaşılmaz yapma politikası sanırım..ufak tefek işlere bile poz veren karizmasını alt üst eden bir tip değil..çok sempatik bir adam olmasına rağmen ,yalnız kovboy'u mutlak motivaston içindeki adamı canladırtıyorlar (ruhuylada örtüşen yanları da yok değil).. rengarenk fotolar ve cıcıl bıcılı kıyafetler içinde görünmediği için seviyorum bende wrath'i..

Arnold 1 numara.Vucut geliştirmenin müthiş bir sektör olmadığı bi zamanda kazandığı başarılar için.Şimdi bu sektörde çok para dönüyor ve artık azmanlar podyumları süslüyor.

Dorian eksik kalmış bence listede. "Diğer"de anılmayacak bir adam Dorian Yates. Çalışma tarzını en sevdiğim adam odur.

sanki biraz fazla sert calisiyor schwarzxxl,yanliş hatirlamiyorsamda devamli küfür ediyordu.

1.Frank McGrath:Kendine özgü tavırlarıyla ,hareketleriyle ,karizmasıyla .
2.Jay Cutler :Azmin başarısı ,
Ronnie nin 9.kez Mr.Olmpiya olmasına engel olan yegane ki kişi olarak beğenimi kazanmış olan insan azmanı ,
Bench press ,squat,military press,leg press gibi hareketler sonra suratı mosmor olan sarı dev.

sanki biraz fazla sert calisiyor schwarzxxl,yanliş hatirlamiyorsamda devamli küfür ediyordu.

Zaten Dorian'ın sert çalışma stili hoşuma gidiyor. Cilalı salonlarda değil resmen zindanda çalışıyor adam. Videosunda küfürleri duymamaıştım ama sert bir üslubu olduğu kesin.

bende bir videosu vardi seyretmistim,kufur ediyor diye hatirliyorum ama yine soyluyorum yaniliyor olabilirim.
sonra colemanin idman cd sini seyretmistim,o da bana cok adile nasit in yatmadan once cocuklara okudugu masallari ve sevecenligini gozumun onune getirmisti,tabiki de doriana izledikten sonra.

bende bir videosu vardi seyretmistim,kufur ediyor diye hatirliyorum ama yine soyluyorum yaniliyor olabilirim.
sonra colemanin idman cd sini seyretmistim,o da bana cok adile nasit in yatmadan once cocuklara okudugu masallari ve sevecenligini gozumun onune getirmisti,tabiki de doriana izledikten sonra.
Küfürü daha çok partneri ediyor diye hatırlıyorum, gerçekten cehennem zebanisi gibi korkunç bir sesiyle brutal bağırışları benimde dikkatimi çekmişti.
Dorian Yates, tam sessiz ama çalışkan bir savaşcı izlenimi uyandırıyor, izlemesi en motive edici vücutçulardan.
Eski bir ırkçı, eksiden parmaklarının dış kısmında s-k-i-n-s yazıyordu, ama Joe Weider'in Mr. Olympia'sı olduğu için güzelce temizletti, Joe Weider hem ırkçılığa samimiyetle karşıdır, hemde kendiside bir Musevi'dir, ancak bence Dorian Yates, şu anda çok bilge, aşmış bir adam havası çiziyor, onun artık gerçekten ırkçı ve ayrımcı bir adam olmadığına inanıyorum, eskiden çetelere üye bir serseriymiş, ama besbelli olgunlaşmış ve kendisini eğitmiş.

Dorian'ın sempatik olduğunu kimse söyleyemez. Arnold ya da Coleman gibi adamlar daha neşeli sporcular. Ama Dorian'ı seyrederken ben daha çok gaza geliyorum.
Coleman'ı Adile Naşit'e benzetmek de süerp olmuş bu arada :)

ben de şu doriana bir türlü ısınamadım. vücut şekli de pek hoşuma gitmiyor. kütleli ama ayrıntı yok gibi geliyor bana, bicepsleri de tuhaf kısa kalmış....

eskiden olsa arnold derdim ama sonzamanalrda çok bi antipatik gelio bana politika ve soykırım olaylarından sonra özellikle jay cutler diyorum

Back
Yukarı