En Sevdiginiz Bodybuilder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    2.202
ben de şu doriana bir türlü ısınamadım. vücut şekli de pek hoşuma gitmiyor. kütleli ama ayrıntı yok gibi geliyor bana, bicepsleri de tuhaf kısa kalmış....

Hernan aslına bakarsan, herkesin kendine göre güçlü olduğu noktalar var.
Dorian, vücut geliştirmeye devasa kütle ile granit yoğunluğunda kasları bir arada getiren bir adam.
Rich Gaspari'ninde kasları yoğundu, ama Dorian'da birde devasa kütle vardı.
İngiliz dilini kullanmayı eleştirirler, ancak adamların her alanda, spor olsun, otomobil olsun, bilgisayar sektörü olsun, çok detaya inen terimleri var.
Mesela Dorian Yates için, vücudu çok "grenli" derler.
Bu bir fotoğrafçılık terimi, kasların nokta nokta olması, videosunda kalf çalışırken seyredin, adamın derisinin altında kasları kıyma gibi, çok enteresan ama etkileyici bir görüntü.
Kas yoğunluğu dediğimiz ise, adam gerçekten mermerden yontulmuş gibi, inanılmaz sert bir kas kütlesine sahip.
Sırtı detaylı, kollarında aslında tüm kaslar birbirinden çok net ayrılmış, bacak, özelliikle arka bacaklarıda çok detaylı, ama tabii detaydan çok kütlesi ve sıkılığıyla yer etti.
Beyaz vücutçuların kas yoğunluğu daha fazla oluyor, bir Dorian Yates, Casey Viator, Rich Gaspari, Franco Colombu, Branch Warren,
zencilerde olmayan bir yoğunluğa sahipler.
Zencilerde ise, kaslardaki o yusyuvarlak doluluk dikkat çekiyor, kasları daha dolu dolu, yuvarlak oluyor, ama bir beyazın definisyon ve parça parça olma avantajı var.
Zencilerin her konuda avantajlı olduğu düşünülmesin, kas yoğunluğu ve alt bacak hacmi yönünden zenciilerden avantajlıyız ;)

bende markus ruhl u severdim ve sempatik bulurdum
taa ki son dvd sinde eşine arkadan yaptığı harekete kadar. o andan itibaren gözümden düştü ve ronnie coleman favorim oldu.

Görüntü,karizma,adale,şekil,gülümseme,hacim,endam vs vs vs... :D Shawn Ray

colemanın Relentless 2007 videosunu seyrettikten sonra emeklilik günlerine yavaştan başlaması aile babasıyım çoluk çocuk geçinip gidiyoruz edalarında olması sempatikliğini pekiştirdi gözümde.sanırım olympia 2007 den sonra kendisini kuaför salonlarında göreceğiz.gerci çok yoğun bir şekilde 2007 ye hazırlandığı söyleniyor bakalım ne olacak.

bnce flex wheeler..çok smetrik ve çok iyi kolları var,iyi poz veriyor,sempatik,ayırca çoğu vücut geliştiricide göremediğimiz esneklik ve estetik fotoğrafları onda görebiliyoruz

kerim topsakal şimdiye kadar görduğüm en güzel vücut bence.ne aşırı nede az adamın müthiş vücudu var insanın baktıkça bakası geliyo

kendi sitesinde bu sporu 16 yıldır yaptığını söylüyor. Ama 16 yıla göre çok zayıf bir kütle özellikle karın kasları çok çok zayıf kalıyor özellikle yan karın kaslarının daha belirgin durması sırıtıyor bence..

http://www.kerimtopsakal.com/resim/23.JPG

sıralama önemli değil,
kevin levrone,mike mentzer,jay cutler
arnold un hakkını yememek lazım,ama ona zaten pek ısınamamıştım,ermeni meselesindeki tavrı yüzünden hiç ısınamam sanırım.
sanki ben hep ikincilerin yanındayım,mike,jay, bi de serge nubret i severim bu yüzden
ayrıca jay cutler i azminden ötürü severim,coleman ın vücudunu pek beğenmesem de çok sempatik bi adam sanki bea,biraz fırlama gigi duruyo

Kerim Topsakal , bu listedeki adamların yanından geçemez , yanından değil 1 km uzağıından geçemez bikere o fitness kategorisinde

Back
Yukarı