En Sevdiginiz Bodybuilder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    2.202
Arnold'un ismini buraya yazdıktan hemen sonra Predator filmini izlemeye başlıyor sizede aynı filmi izlemenizi tavsiye ediyorum.Arnold body building dünyasının gelmiş geçmiş en önemli ismidir.Bu sporun dünyada popüler olmasını sağlayan en büyük isimdir.Şu soruyu sormak lazım o olmasaydı bu spor acaba şu anki kadar popüler olabilirmiydi?

Arnold'un ismini buraya yazdıktan hemen sonra Predator filmini izlemeye başlıyor sizede aynı filmi izlemenizi tavsiye ediyorum.Arnold body building dünyasının gelmiş geçmiş en önemli ismidir.Bu sporun dünyada popüler olmasını sağlayan en büyük isimdir.Şu soruyu sormak lazım o olmasaydı bu spor acaba şu anki kadar popüler olabilirmiydi?

film süper gerçekten.bnde seyrettim.arnold vg nin dünyada duyulmasını sağlayan insanların başında gelio.babam bile arnold schwarzenegger diyince şu kaslı adammı dio...ki bnm babam body den hiç anlamaz.....:D

Ben hoşuma giden haliyle "TERMİNATÖR"den yana oyumu kullanıyorum, bu arada müziğide çok hoş özelliklede mix olanı Arnold, astalavista baby diyor ve basslar vurmaya başlıyor tam bir antrenman müziği tavsiye ederim....

ben oyumu Jay Cutler e verdım her ne kadar yenılerden Ronnie Coleman populerlıgı daha fazla olsada onun karın bolgesını begenmıyorum bıraz buyuk duruyo ıc organlarımı buyuk karın yapısımı degısık anlamıs degılım

Bu spor sanırım yarışma bazında önce simetri ve estetik e bunuda Arnie sağlıyo kütle olarakda Ronnie... ama miğde diyincede Dexter :D
genelleme dersek bi numara TERMİNATÖR CONAN :D

Dennis Wolf benim için ayrı bir insandır bu dünyada...güne onun videoalrını izlemeden asla ve asla başlamam...gözlerindeki hırs o kadar onun istediklerini ifade ediyor ki....inşallah cok daha iyi yerlere gelecek....genetik olarak cok avantajlı bir bodybuilder...

pavol20jablonicky374571do5.jpg

listede adının olmamasına çok üzüldüm.. benim favorim ilerlemiş yaşına rağmen hala pavoldur. zira gelmiş geçmiş en kuru vücutçu ünvanını almıştır.. diğerlerine de saygım sonsuz ama pzvolun yeri her zaman ayrıdır

kendisinin en iyi derecesi ise olympia'da 13.lüktür

pavol20jablonicky374571do5.jpg

listede adının olmamasına çok üzüldüm.. benim favorim ilerlemiş yaşına rağmen hala pavoldur. zira gelmiş geçmiş en kuru vücutçu ünvanını almıştır.. diğerlerine de saygım sonsuz ama pzvolun yeri her zaman ayrıdır

kendisinin en iyi derecesi ise olympia'da 13.lüktür
bu fotoya bakınca nedense synthol kokusu alıyorum özellikle göğüslerde...yanlışım olabilir...ama öyle geldi bana..çünkü aşırı dolgun duruyor vücut...

synthol ve pavol jablonicky :) Çek Cumhuriyetinin en iyi vücudu hakkında biraz iddailı bir cümle gibi geldi bana
bence sen iddialı konuşmuşsun biraz...o zaman coleman da dünyanın en ii vücuduna sahip adam..o da synthol kullanıyor...synthol demek greg valentino mu demek sadece...ben sadece enjekteyş belli edecek şeklde kullanmış izlenimi aldım ve onu belirttim..synthol kullanmak o gördüğün vücutcular için sıradan birşey....

synthol gibi doping bile sayhılamayacak bir maddeye neden ihtiyaç duysun olympia'da yarışan bir vücutçu ben de onu anlamadım.. syntholu gereksiz insanlar kullanır.. son olarak pavol jablonicky'i incele birazcık derim göğüs simetrisi çok iyidir.

synthol gibi doping bile sayhılamayacak bir maddeye neden ihtiyaç duysun olympia'da yarışan bir vücutçu ben de onu anlamadım.. syntholu gereksiz insanlar kullanır.. son olarak pavol jablonicky'i incele birazcık derim göğüs simetrisi çok iyidir.
peki sence synthol gereksiz ise flex wheeler neden omuzlarına, victor martinez calf lerine ve diger bodybuilder lar herhangi bölgelerine enjekte etsinler....var mı bu sorunun cevabı sende...ki bu saydgm adamlar en estetik bodybuilder ler....

Son düzenleme:
Back
Yukarı