evet haklısın saydam..buarada elemandaki önkolda meşhurdur..koldaki damarlar dehset diez.
evet haklısın saydam..buarada elemandaki önkolda meşhurdur..koldaki damarlar dehset diez.
frank fotolarda çok iyi duruyor ve hep aynı kişi çekiyo galiba fotoları belli bir stil oluşturulmuş sanki haberi yokmuş ta çekilmiş havası var. bi de kendi haline sakin bir görüntüsü var adamın. karizmatik duruyor.....
sanki biraz fazla sert calisiyor schwarzxxl,yanliş hatirlamiyorsamda devamli küfür ediyordu.
Küfürü daha çok partneri ediyor diye hatırlıyorum, gerçekten cehennem zebanisi gibi korkunç bir sesiyle brutal bağırışları benimde dikkatimi çekmişti.bende bir videosu vardi seyretmistim,kufur ediyor diye hatirliyorum ama yine soyluyorum yaniliyor olabilirim.
sonra colemanin idman cd sini seyretmistim,o da bana cok adile nasit in yatmadan once cocuklara okudugu masallari ve sevecenligini gozumun onune getirmisti,tabiki de doriana izledikten sonra.
bende bir videosu vardi seyretmistim,kufur ediyor diye hatirliyorum ama yine soyluyorum yaniliyor olabilirim.
sonra colemanin idman cd sini seyretmistim,o da bana cok adile nasit in yatmadan once cocuklara okudugu masallari ve sevecenligini gozumun onune getirmisti,tabiki de doriana izledikten sonra.