En Sevdiginiz Bodybuilder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    2.202
tabiki arnold
kitap okumayı hiç sevmem ama onun
kitabını bile okumuştum

arnold tam bir müslüman ve türk düşmanı bundan dolayı benim listemde yeri yok.
ron coleman aşırı dinci yahudi olduğu içinde benim listemde yeri yok.

1-Steve Revees
2-Reg Park
3-Sergio Olivia
4-Mike Mentzer
5-Frank Zane
6-Serge Nubret
7-Shawn Ray
8-Lee Haney
9-Robby Robbinson
10-Lee Labrada

1-Steve Revees
2-Reg Park
3-Sergio Olivia
4-Mike Mentzer
5-Frank Zane
6-Serge Nubret
7-Shawn Ray
8-Lee Haney
9-Robby Robbinson
10-Lee Labrada

insanları söylemleriyle değil,yaptıklarıyla değerlendimelisin.arnold politika yapıyor,ermenilerin oylarını almak için bunu yapması onun türk düşmanı olduğunu göstermez.kaldı ki adam aylarca türk bir sporcuyla kalça antrenmanlaerı yaptı. ayrıca türk düşmanı bile olsa bunun konumuzla ilgisi yok biz bedene bakıyoruz;)thums:

1-Steve Revees
2-Reg Park
3-Sergio Olivia
4-Mike Mentzer
5-Frank Zane
6-Serge Nubret
7-Shawn Ray
8-Lee Haney
9-Robby Robbinson
10-Lee Labrada

Biz burda dostluk düşmanlık anketi yapmıyoruz. Senin dediğin farklı bir konu.
Biz burda Vücut anketi yapıyoruz.
Ayrıca Arnold bundan 40-45 sene öncesinde o vücudu yapmış birisi. Eminim şu anki olanaklardan daha kötü olanaklarda çalısıyordu. Arnold en iyisi, ki zaten ankette gösteriyor sonucu. :)

Arnold Schwarzenegger bence. Nedeni hem spor anlayisi hem kisligi. Bu sporu dunyaya tanitan kisilerden.Herzaman hocalari icin ben bu sporu onlardan ogrendim diyecek kadar alcak gonullu.Butun bunlarin yani sira gercekten estetik bir kas yapisi : bir cok vucut gelistirmeci cok daha fazla kutleye sahip oluyor fakat vucutlari bespara etmez oluyor estetikten uzak. Arnold oyle degil her kasi olmasi gerektigi gibi parcalanmamis uzun ve duzgun zaten o yuzden o Arni :) .
Antreman anlayisi tam bana uygun . Antremandan ayakta yuruyerek cikiyorsaniz o gunu antreman yapmadim sayin diyor. Hani su cok bilinen `no pain no gain` onun antreman sistemi. cogu sporcu 4 setlik antremanlar yaparken o 5X5 ve 6 setlik antremanlari tercih ediyor ve buy yuzden ana kas gruplarinin hepsi digerlerinden cok cok uzun. Kol olcusu en cok 55.8 cm oluyor (dunya rekoru olimpia almislar icinde ve dopingten elenmeyenlerde 62.4cm) fakat hala gordugum en duzgun biceps ve herbiri yerli yerinde triceps.

kai green nedendir bilmiyorum vücudu en iyisi değil ama o saç şekli ve sürekli giydiği o itici taytlar bana sempatik geliyor :D

Nedense Flex e inanılmaz bir sempatim var.Hakkının yendiğini düşünüyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:22 ----------

Arnold Schwarzenegger bence. Nedeni hem spor anlayisi hem kisligi. Bu sporu dunyaya tanitan kisilerden.Herzaman hocalari icin ben bu sporu onlardan ogrendim diyecek kadar alcak gonullu.Butun bunlarin yani sira gercekten estetik bir kas yapisi : bir cok vucut gelistirmeci cok daha fazla kutleye sahip oluyor fakat vucutlari bespara etmez oluyor estetikten uzak. Arnold oyle degil her kasi olmasi gerektigi gibi parcalanmamis uzun ve duzgun zaten o yuzden o Arni :) .
Antreman anlayisi tam bana uygun . Antremandan ayakta yuruyerek cikiyorsaniz o gunu antreman yapmadim sayin diyor. Hani su cok bilinen `no pain no gain` onun antreman sistemi. cogu sporcu 4 setlik antremanlar yaparken o 5X5 ve 6 setlik antremanlari tercih ediyor ve buy yuzden ana kas gruplarinin hepsi digerlerinden cok cok uzun. Kol olcusu en cok 55.8 cm oluyor (dunya rekoru olimpia almislar icinde ve dopingten elenmeyenlerde 62.4cm) fakat hala gordugum en duzgun biceps ve herbiri yerli yerinde triceps.

Sporculuğuna laf söyleyemeyeceğimiz ancak kişilik konusunda birçok dedikodunun dolaştığı, alçak gönüllüğü kamera önünde yaptığı ile ilgili pelçok yorum var. Karısını aldatışı ve bu skandal sonucu valilikten ayrılışı ise ayrı bir konu. Eleştirmiyorum sadece bu noktalara dikkat çekmek istedim

Bu anketin sonucu belli , Anket yapmaya gerek yok bu sporu yapan kişilerin 70-80% i arnold der :)

Herkes onun gibi göğüslere ve kollara sahip olmak istemiştir çünkü..

Ama Ronnie ve Jay de benim favorilerim..

Back
Yukarı