Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Testesteron hormonu kas gelisiminde etkilidir. Yine bodybuildingle testesteron orani artar özellille vucuttaki kasların buyuk bolumu bacakta bulundugu icin en çok bacak çalışması testesteronu arttırır. BACAK ÇALISIN !!Merhaba bb yapmak testesteron salgisiyla bir baglantisi var mi bir bilginiz varsa bu konuda bana anlatabilir misiniz kafam cok karisti
Açıkçası evdeki beslenme programım çok sağlamdı 4 ana 2 ara olmak üzere 6 öğün tıka basa yerdim ama üniversite hayatı başlayınca son 7 aydır beslenmem bu şekilde ve yetersiz kalıyor haftasonları evim yakın olduğu için memleketime gidiyorum evde yediğimde farkı çok iyi anlıyorum eğer memleketimde okusaydım çok daha iyi bir şekilde karşınızda olurdum düşüncelerin için teşekkürler sadece sabır göstermek gerekiyor benceBu beslenmeyle bu vücudu yaptıysan helal olsun hemde suplementsiz genetiğin harika olmalı
merhaba kullandığınız ağırlık eldiveninin adını rica etsem söyleyebilir misiniz?teşekkürler alacağım supplement ile antrenman programında da değişikliğe gidip vücudumu ileriye taşımak istiyorum
BUSSOmerhaba kullandığınız ağırlık eldiveninin adını rica etsem söyleyebilir misiniz?
teşekkürler
hemde supplementsiz derkenBu beslenmeyle bu vücudu yaptıysan helal olsun hemde suplementsiz genetiğin harika olmalı
bunlar adamı delirtir hocam bi kaç postunu gördüm son bi kaç gündür sen de kafayı sıyırma noktasına gelmişsin anladığım kadarıylahemde supplementsiz derken[DOUBLEPOST=1399779513][/DOUBLEPOST]varya aslında buraya bakan bir admin varsa her konu acıldığında sözlük uyarısı yapılsa özellikle supplementlerin ne olduğuna dair ÇÜNKİ KİMSE SUPPLEMENT İN NE OLDUĞUNU BİLMİYOR (genel yapcak kadar çok)
![]()
Merhaba arkadaşlar bu sporda 2. yılımı doldurmak üzereyim gerçekten severek yaptığım bi iş.Şu ana kadar hiç supplement kullanmadım ama artık gelişimim çok yavaşladı ve yarım santim zor ilerliyor bu yüzden başlayacağım yakın zamanda.Bu süre zarfında daha iyisini yapabilirdim diye düşünüyorum ama illa ki eksiklikler olmuştur 57 kilo başladım şu an 72 kilodayım göğüs bölgesinde bir türlü istediğim verimi alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Kilo:72
Boy:175
Omuz:112
Göğüs:100
Bel:78
Baldır:56
Sağ kol:37
Sol kol:36.5
Söyledikleriniz doğru ama ben supplementlere mucize gözüyle bakmıyorum ve ne olduğunu gayet iyi biliyorum kendi beslenmemin daha fazla önemli olduğunuda ancak takviyesiz bir yerde tıkanıyor bunu anlatmak istedim yanlış anlaşılmış[DOUBLEPOST=1399841351][/DOUBLEPOST]gerçekten o kadar iyi girdilerki insanların beyinlerine reklamlarla,sahte araştırmalarla resmen supplement olmadan vücud yapamıyacağını sanan bir sporcu jenerasyonu oluşturdular arkadaşlar supplementler mucizevi şeyler değildir siz wheyi içtiginiz zaman değil beslenmenizi sağlam tuttuğunuz iyi uyuduğunuz zaman gelişiyorsunuz okurken hayrete duşuyorum forumdaki bu yazıları 19 yaşındaki bir çocuk vücudundaki anabolik hormonların nasıl zirve yaptığından habersiz supplementlardan medet umuyor
Bazıları sakaryadaki bazıları düzcedeki salonda çekildisalon nerde ?bir yerden tanıdık geldi.Bacak pozu da koy.
9.30 kahvaltı yurtta yapıyorum tahmin ettiğiniz üzere çok zengin bir kahvaltı olmuyor
11.00 antrenmana başlıyorum
13.00 tavuk dürüm yiyorum ve 1 muz
16.00 okulun yemekhanesinde yiyorum gayet zengin bir menü oluyor
21.00-22.00 dersten çıkıp yurda varmış oluyorum 1 adet muz ve yurdun kantininden ekmek arası bişeyler yiyorum
Hala supplement almadım ama alacağım kenara para atıyorum bir daha ki başlığım en az 5-6 aylık supplementli bir süreçten sonra olacak inşallah orada gelişimi görürüz teşekkür ederim .bu beslenmeyle bu vücudu yaptıysan eğer, supplement kullandıktan sonraki değişimleri çok merak ediyorum.
Tebrik ederim.