• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

ercanvg Yaş 19 2. yılımı doldurmak üzereyim

ben düzgün beslenmediğimden yol katedemedigimi dusunuyordum ama seni gorunce yanildigimi anladim. saglam bir programa ihtiyacim anlasilan. tebrikler kolay gelsin

ÖNKOL
düz bar ayakta 15.12.10.8
çivi 15.12.10
dumbell curl eğimli oturarak 3x12
eğik sehba z bar 12.10.10.8
ARKAKOL
push down 15.12.10.8
z bar alna pres 12.10.8.6
ters D pushdown 3x12
dip 3xMAX

Kol programım bu şekilde bazen kolları şaşırtmak amacıyla ayda bir defa süper set uyguluyorum[DOUBLEPOST=1411673903][/DOUBLEPOST]Bu arada hala supplement kullanmyorum o donemde kararlıydım ama daha sonra beni kararımdan vazgeçiren hocalarım oldu spora doğal yollarla devam ediyorum

Son antrenmandan

Eklentiler

• IMG-20141014-WA0001.jpg
    IMG-20141014-WA0001.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 530
Son sırt formu

Eklentiler

• IMG_20141019_233237.jpg
    IMG_20141019_233237.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 516
  • IMG_20141019_233955.jpg
    IMG_20141019_233955.jpg
    131,6 KB · Görüntüleme: 499
Dostum beslenme olarak halen aynı mısın bilmiyorum ama ilk resimlerle son resimler arasındaki karın bölgesini kıyaslarsak son resimlerde karında gerileme var. Yada ışıktan filan öyle duruyor bilemiyorum ama ekmeği çok tüketiyorsun biraz kesmekte fayda olacagını düşünüyorum

Evet ekmek çok tüketiyorum farkındayım şu an bulk sezon ne bulursam yiyorum açıkçası ama karın antrenmanlarıma düzenli devam ediyorum

o sahil kenarında sandalye üzerinde güneşlenen çöp gibi sıska eleman ,kim derdi ki böyle harika bir vücuda sahip olacak... çok güzel olmuş kardeş.

Gelişim süper. Bu sene bölgelerinin hemen hemen tamamen gelieceğine inanıyorum. Ramak kalmış bence :)
Teşekkürler dostum artık bu işi daha ciddiye alarak yapıyorum biraz daha zaman gerekli
Tebrikler boyun kilon ölçüler çok orantılı ..
Boy 1.75 kilo 72.5 su an kardesim sağolasın
o sahil kenarında sandalye üzerinde güneşlenen çöp gibi sıska eleman ,kim derdi ki böyle harika bir vücuda sahip olacak... çok güzel olmuş kardeş.
Çok sağol böyle şeyler duymak insanı mutlu ediyo gerçekten uzun süre görüşmediğim insanlar tanıyamıyor bu duyguyu tatmakta paha biçilemez
bence güzel bi definasyon yapmalısın
Dostum kış dönemindeyiz hacimlenebildiğim kadar hacimlenicem definasyon sonraki iş zaten genetik olarak vücudum pek yaglı değil ve parçalı bi gelişim izliyo

Back
Yukarı