Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kol programinida paylasirmisin ?sağolun arkadaşlar bence supplementsiz bu işi yapmak 2 kat daha zor ve daha çok emek istiyor sabır ve azim sonucu buraya kadar getirebildim vücudu artık dışardan takviye zamanı geldi diye düşünüyorum şu ikili işimi görür mü sizce
Karın kasları görünüyor zaten bence gereksiz.bence güzel bi definasyon yapmalısın
definasyon karın kasları gözüksün diye yapılmazKarın kasları görünüyor zaten bence gereksiz.
Teşekkürler dostum artık bu işi daha ciddiye alarak yapıyorum biraz daha zaman gerekliGelişim süper. Bu sene bölgelerinin hemen hemen tamamen gelieceğine inanıyorum. Ramak kalmış bence![]()
Boy 1.75 kilo 72.5 su an kardesim sağolasınTebrikler boyun kilon ölçüler çok orantılı ..
Çok sağol böyle şeyler duymak insanı mutlu ediyo gerçekten uzun süre görüşmediğim insanlar tanıyamıyor bu duyguyu tatmakta paha biçilemezo sahil kenarında sandalye üzerinde güneşlenen çöp gibi sıska eleman ,kim derdi ki böyle harika bir vücuda sahip olacak... çok güzel olmuş kardeş.
Dostum kış dönemindeyiz hacimlenebildiğim kadar hacimlenicem definasyon sonraki iş zaten genetik olarak vücudum pek yaglı değil ve parçalı bi gelişim izliyobence güzel bi definasyon yapmalısın