• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Erdal Utar(Hocam)

ya arkadaslar lutfen cook eleştırıcı olmayın gayet ıyıbır yarısmacımız yanı bıde kendınızı arkadasımızla aynı kıyasa sokun yorum yapmadan once

Kanat kasları bedeni ne kadar büyütüyor. Kıyafetlerin hiçbiri olmaz kanısındayım. Kas yap para harca sonra bir de kıyafetlere para harca.

Oncelikle tebrikler ve emege saygi ama bazi arkadaslarin Allah herkese nasip etsin demesine Allah korusun diyorum. Afedersiniz ama sokakta evde ailenizin yaninda o kol gozukurse insanlar size soyle bir bakar nesin sen diye. Sahsen hic ama hic os bir goruntu degil ve kimyasal kullanildigini herkes rahatlikla gorebilir. Ben estetikten yanayim, ama tabii ki hocamiz profesyonel bir insan ve gayretine azmine saygi duyuyorum ve daha buyuk basarilar diliyorum.

herseyiğile süper bir vücut bence hocanın vücudu..estetik konusuda kişiye göre değişicek bi kavram..benim estetik anlayışıma uyuyor ve helal olsun..başarılarının devamını dilerim...

Emeğine, döktüğü tere diyeceğim bir şey yok ama bu kadarda olmamalı.Bu işlerin maddi kazancı var mıdır bilmiyorum ama lüzumsuz.

bilmiyorsan yorum yapman da lüzumsuz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:43 ----------

başarılar hocam

Vücut geliştirme ile iligili bir siteye giriliyor ve onlarca başarısı olan bir yarışmacının vucuduna lüzumsuz deniliyor. Bu sporun Türkiye'de gelişememesini çok da yadırgamamak lazım.

Back
Yukarı