Eskişehir Spor Salonu Önerisi ?

Albetrez

Üye
Merhaba arkadaşlar önceliklke herkeze iyi forumlar spor salonuna gitmeye karar verdim ortamı iyi olan ve hocaları ilgili olan spor salonu önerilerinizi bekliyorum

....Teşekkürler

çoğu salon çöp burda , hemen hiçbirinde squat rack yok bile. ben şu an xpro crossfitness'a gidiyorum ( isme bak :D ) , squat rack var en azından ve salondakiler anlayışlılar tavsiye edebileceğim yer burası olur. setup , energym ve sporium'dan uzak dur.

çoğu salon çöp burda , hemen hiçbirinde squat rack yok bile. ben şu an xpro crossfitness'a gidiyorum ( isme bak :D ) , squat rack var en azından ve salondakiler anlayışlılar tavsiye edebileceğim yer burası olur. setup , energym ve sporium'dan uzak dur.
Hocam sağ olun tavsiyeniz için bir sorum daha olucak,Donasın karşısında esjim diye bir spor salonu var orayı önerir misin ?

Spor salonu ararken, squat rack vb.. makineler var mı. onu araştır bence. dolaş yani.
Mesela ben eskiden, çokk afilli bir salona kaydolmuştum, deadlift yoktu(yasaktı yani:)) Yerler mermer, zarar görür diye.Ağırlıklardan biri düşse de olurdu bu, nitekim düştü de..Ama dışarıdan baksan, Dünyanın en güzel spor salonu sanırsın:)

İçine gir, ağırlıklara ve salona bak.İncele yani.Bir başkasına uyan salon, sana uymayabilir.

atletik spor salonu-esiftt spor salonu-golden gym bu 3ünden uzak durunuz. şu an golden gym ye devam etmekteyim squat rack yok+alan çok dar dips demirine koyup squat yapıyorum ordan barı aldıktan sonra bile alan çok kısıtlı yan makinada biri çalışıyosa onu bile yapamıyorum+barı yerine bırakırken sakatlık riski var(dips barı boyuma göre küçük)

Back
Yukarı