ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah Allah ben 1-2 aydır kullanıyorum gittiğim her yerde de buluyorum bunu. Nereden aklına geldi ki bunu sormak onlara :)

Bu arada her yerde görüyorum bunun tadı kötü bu çok tatsız diye söylemler ama atlanılan bir nokta zaten bunlar tadı için yenmiyor. Sonuç istiyorsak ve üşengeçsek biraz acı çekmek gerekiyor. Yok üşengeç değilsek ozaman sorun yok, önlüğü taktığımız gibi mutfağa koşuyoruz her akşam.

arkadaşlar dün gittim Kahramanmaraş Akmansoy marketten 1 paket 500gr lık aldım.
bügün sabah işe gelmeden önce deneyeyim dedim 1 çukur kase'ye göz kararı 75 gr falan gelecek şekilde koydum üstüne 1 yemek kaşığıda keçiboynuzu pekmezi koydum 1 su bardağı yarım yağlı süt koydum ( yağsız süt bulamadım) bir iki kaşık aldıktan sonar istifa edecektim kendimi zor tuttum. daha sonra içine 1 tane küçük elma doğradım biraz daha yedim ve yaklaşık 2-3 kaşıklık bir şey kaldı ve yiyemedim miğdem çok felaket şekilde bulandı. En kolay şekilde nasıl yiyebilirim bana bir yardımcı olur musunuz.
Bu arada ben diyetteyim 75 kilo yum amacım 70 kg ye düşmek bu ürün bana kilo vermemde yardımcı olur mu yoksa daha da kilo mu aldırır ?

Son düzenleme:
bügün sabah işe gelmeden önce deneyeyim dedim 1 çukur kase'ye göz kararı 75 gr falan gelecek şekilde koydum üstüne 1 yemek kaşığıda keçiboynuzu pekmezi koydum bir iki kaşık aldıktan sonar istifa edecektim kendimi zor tuttum. daha sonra içine 1 tane küçük elma doğradım biraz daha yedim ve yaklaşık 2-3 kaşıklık bir şey kaldı ve yiyemedim miğdem çok felaket şekilde bulandı. En kolay şekilde nasıl yiyebilirim bana bir yardımcı olur musunuz.
Bu arada ben diyetteyim 75 kilo yum amacım 70 kg ye düşmek bu ürün bana kilo vermemde yardımcı olur mu yoksa daha da kilo mu aldırır ?

Maalesef bu da yulaf ezmesinin kötü tarafı işte yenmiyor kolay kolay öyle ben de 3 paket zar zor bitirdikten sonra çözümü buldum. 60-70 gram yulaf ezmesine 40 gram dr.oetker müsli atıyorum üstüne de 2 su bardağı süt tadı gayet güzel oluyor müsli yulaf ezmesinin tadını bastırıyor ilave kuru üzüm takviyesi de yapabilirsiniz ayrıca.

http://www.droetker.com.tr/dr.oetke...alis-sutlu-bitter-cikolatali-citir-musli.aspx

http://www.droetker.com.tr/dr.oetker-urunler/337/musli/vitalis-bal-bademli-citir-musli.aspx

Maalesef bu da yulaf ezmesinin kötü tarafı işte yenmiyor kolay kolay öyle ben de 3 paket zar zor bitirdikten sonra çözümü buldum. 60-70 gram yulaf ezmesine 40 gram dr.oetker müsli atıyorum üstüne de 2 su bardağı süt tadı gayet güzel oluyor müsli yulaf ezmesinin tadını bastırıyor ilave kuru üzüm takviyesi de yapabilirsiniz ayrıca.

http://www.droetker.com.tr/dr.oetke...alis-sutlu-bitter-cikolatali-citir-musli.aspx

http://www.droetker.com.tr/dr.oetker-urunler/337/musli/vitalis-bal-bademli-citir-musli.aspx

hocam bir dediğiniz gibi deneyeceğim birde 3 yumurta beyazına 100 gr lifalif ekleyip güzelce çırpıp omlet gibi yemeyi deneyeceğim yanında da 100 gr lor tabi ki.
Size tavsiyenizden dolayı teşekkür ederim denedikten sonra buraya hangisinin daha güzel olduğunu yazarım şimdi hemen gidip Vitalis Sütlü Bitter Çikolatalı Çıtır Müsli alacağım :D ...bench_O

Son düzenleme:
Allah Allah ben 1-2 aydır kullanıyorum gittiğim her yerde de buluyorum bunu. Nereden aklına geldi ki bunu sormak onlara :)

Bu arada her yerde görüyorum bunun tadı kötü bu çok tatsız diye söylemler ama atlanılan bir nokta zaten bunlar tadı için yenmiyor. Sonuç istiyorsak ve üşengeçsek biraz acı çekmek gerekiyor. Yok üşengeç değilsek ozaman sorun yok, önlüğü taktığımız gibi mutfağa koşuyoruz her akşam.

Ben istanbul anadolu yakasında 5-6 yere gittim yoktu. Bana üretici firma getirmiyor dedi gittiğim yerler. Sizin bulduğunuz yerde de adamlar stokları tüketiyorlardır ;)

Kuzenim Bilecik'te okuyor. Orada bulmuş mesela migrosta. 6 kutu aldırdım, sınav dönemi bittiğinde getirecek siparişleri. Bir kaç aya ortalıkta lifalif kalmaz merak etmeyin. Eti'nin verdiği cevap ortada. Artık üretilmiyor.

bkz. Elmalı Scheweppes :)

Üretimden kalkması çok kötü olmuş, ne alacağız şimdi ? :(
Arkadaş şundan bulmuş. Stokları erittiğimizde buna yöneleceğiz :)

a446e-5a66da8280.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:41 ----------

bügün sabah işe gelmeden önce deneyeyim dedim 1 çukur kase'ye göz kararı 75 gr falan gelecek şekilde koydum üstüne 1 yemek kaşığıda keçiboynuzu pekmezi koydum 1 su bardağı yarım yağlı süt koydum ( yağsız süt bulamadım) bir iki kaşık aldıktan sonar istifa edecektim kendimi zor tuttum. daha sonra içine 1 tane küçük elma doğradım biraz daha yedim ve yaklaşık 2-3 kaşıklık bir şey kaldı ve yiyemedim miğdem çok felaket şekilde bulandı. En kolay şekilde nasıl yiyebilirim bana bir yardımcı olur musunuz.

Bir kaç post önce benim yazdığım taktiği deneyin bir de. Bu şekilde yiyebileceksiniz bence, çünkü gayet lezzetli oluyor. Tek sıkıntısı miktarı bana göre. O da kişiden kişiye değişir en nihayetinde.

100 gram yulaf ezmesini 1 tatlı kaşığı bal , 10 adet fındık 2 adet ceviz ezip içine atıyorum , 8-10 adet kuru uzumu ufak parçalara bolerek atıyorum ve 350 ml sütümüde ilave ediyorum sonra bal dağılsın diye iyice karıstırıp 5-7 dk civarı dinlenmeye bırakıyorum mama gibi oluyor kıvamı ve lezzeti muhteşem oluyor her sabah sabırsızlıkla beklıyorum yemek için yiyemeyenler böyle deneyebilir :)

arkadaşlar Eti'nin sitesinden mail yoluyla bilgi talep etmiştim Lifalif üretiminin durdurulup durdurulmadığı konusunda. Durdurulduysa onun yerine ne çıkarılacak diye. Bilgi kısmına telefonumu da yazmıştım. biraz önce telefon geldi ve ürünün üretiminin durdurulmadığı bunun yerine meyveli bir model varmış onun durdurulacağı söylendi. Ben de stok çalışmasına başlamıştım 5 kutudan sonra cevap geldi:) Lifalif devam yani

arkadaşlar Eti'nin sitesinden mail yoluyla bilgi talep etmiştim Lifalif üretiminin durdurulup durdurulmadığı konusunda. Durdurulduysa onun yerine ne çıkarılacak diye. Bilgi kısmına telefonumu da yazmıştım. biraz önce telefon geldi ve ürünün üretiminin durdurulmadığı bunun yerine meyveli bir model varmış onun durdurulacağı söylendi. Ben de stok çalışmasına başlamıştım 5 kutudan sonra cevap geldi:) Lifalif devam yani

Lifalif müsli'den bahsediyorlar. Enteresan...
Bunların da ne dediği belli değil arkadaş... Neyse bulamadığımız zaman buradan gerekli bilgiyi edinip ona göre hareket ederiz.

Kuzenim malları getirmiş :) Bizi bayağı bir idare edecek gibi. Sonra da bakacağız bir çaresine artık :)
jd7w8.jpg

nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bunları alacağınıza tahılcıdan 1. sınıf yulaf ezmesi alırdınız. ETİ nin bu urunu gecen yorumumdada söyledim yine diyorum 5 para etmez. ne kadara aldınız bilmıyorum ama tahılcılarda 1 kilosu 7-8 tl bunun 500 gr mi 10tl yada daha fazla. (belki kampanya yada ürün fiyatı zaman zaman değişmiş olarak)

500 gr fiyatı: 3,65 tl. Bu ürünü kullanan birçok insanın iyi sonuç aldığını biliyoruz. Sonuçta içerisindeki yulaf ezmesi ve ne olduğu belirsiz bir marka da değil. Sonuna kadar iş yapar. Fotoğraftaki lifalifleri kuzenime alan benim. Bunları aldıktan sonra çoğu yerde tekrardan karşımıza çıkmaya başladı. Artık ne hikmetse Eti sanırım üretimi durdurmamış. Ne kadar kesin bir bilgi sahibi olamasak da lifalifleri toptan alıp depolamaya devam ediyoruz.

Benim anlamadığım kilo aldırır mı verdirir mi vermek için günde ne kadar tüketilmesi lazım

Kilo almak veya vermek günlük kalori alımınızla alakalıdır, size gerekenden az kalori alırsanız kilo verirsiniz, size gerekenden çok kalori alırsanız kilo alırsınız.
Şu ürünü yersen kilo verirsin, şu ürünü yersen kilo alırsın diyemeyiz.

• Like
Reactions: Srx
Back
Yukarı