ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim anlamadığım kilo aldırır mı verdirir mi vermek için günde ne kadar tüketilmesi lazım

100 gramında yaklaşık 60 gr karbonhidrat oldugu dusunulurse kilo aldırır.Şahsen ben almak ıcın kullanıyorum

100 gramında yaklaşık 60 gr karbonhidrat oldugu dusunulurse kilo aldırır.Şahsen ben almak ıcın kullanıyorum

Kilo alma isi o kadar basit degil, tum gun yediklerinin toplami ve harcadigin ile alakali, mesela ben gunde 200 gram yiyorum ama kilo almiyorum :)

Arkadaşlar bu lifalifin kalitesi mi değişti..
Ben normalde muz+yulaf+bal la karıştırıp puding kıvamına gelicek kadar da süt koyup yerdim.2 hafta ara vermiştim almamıştım geçende makrodan aldım (genelde migros'dan alırım) yulaflar talaş gibiydi hiç yumuşamıyordu.
Neden böyle oldu acaba.?

Ben normalde muz+yulaf+bal la karıştırıp puding kıvamına gelicek kadar da süt koyup yerdim.2 hafta ara vermiştim almamıştım geçende makrodan aldım (genelde migros'dan alırım) yulaflar talaş gibiydi hiç yumuşamıyordu.
Neden böyle oldu acaba.?

Biraz sıcak suyla yumusatmayı ve biraz beklemeyi dene.Bendede oluyor bazen ama bunlar sorunu çözüyor

Neden böyle oldu acaba.?

aynen tadındaki farklılık benimde dikkatimi çekti. bi gariplik var ama çözemedim.

Eti Lifalif'i yemekten keyif alabilirsiniz, bunun için yapmanız gereken bu üründen
nesquik1.jpg

alıp az da olsa lifalif'le karıştırmak.Ben 2 avuç lifalif'e yarım avuç nesquik katıyorum ve üzerine bir yemek kaşığı balı döktükten sonra bildiğin mükemmel bir tat oluyor, kesinlikle denemenizi öneririm.

Piyasdan kalktı kalkmadı derken fiyatı yükselmiş, 4.20-4.35 arası gelip gidiyor üstelik tadında da degişme var. Bulabilirsem tahılcılardan açıkta alacağım artık.

Son düzenleme:
artık uretımı durdu denmıstı forumda bende ogrencı ısı tum paramla ( bırıktırdıgım paradan sadece 10 lıra kalmıstı 50 kr daha bulup 3 kutu almıstım ogrencı zulasıda bukadar oluor .) ) zulalamıstım ama bıtınce bıdaha gıttım aynı yerde yıne satılıordu bu arada sakarya da yasıorum vehala aynı fıyatta satılıor 5oo gr 3, 50 tl

Bazen Migros kendi markası (galiba) olan bir yulaf satıyordu.Yeşil bir paket adı doğa mıydı neydi hatırlayamadım lifalif kalmadığında onu almıştım sakın lifalif kalktı mecbur bundan alıcaz diye yeltenmeyin o bu değişmiş lifaliften daha beter öyle bir kavrulmuş ki ne yaparsanız yapın yumuşamıyor ve tadı da iğrenç....

Ayrıca çok satan lifalif gibi bir ürün neden üretimi durdurdu anlamış değilim.Üstelik bizim için çok önemli bir besin .

Arkadaşlar geçen hafta bölge distribütörünü arayıp bilgi aldım, Lifalif ürününün paketi değişiyormuş o yüzden birkaç hafta piyasada bulunmayabilirmiş, ama sonrasında yeni mavi paketiyle yine raflardaki yerini alacakmış.

yulafımı seviyorum marketlerden nerdeyse ilk sırada aradığım görünce hoşuma giden ürün bu. gecen gün markette kalmamıştı panik yapmadan bekledim.bir kaç gün sorna tekrar gitiğimde yine rafta yerini aldığını gördüm hemde 2014 son kullanma tarihi yazıyordu kaldırlıcağına inanmıyorum kaldırılırsada bir şeklide birleşip yulafımızı istiyoruz diye kampaya yapalım video resim felan çekip sosyal medyada yerimizi alırız :)

yulafımı seviyorum marketlerden nerdeyse ilk sırada aradığım görünce hoşuma giden ürün bu. gecen gün markette kalmamıştı panik yapmadan bekledim.bir kaç gün sorna tekrar gitiğimde yine rafta yerini aldığını gördüm hemde 2014 son kullanma tarihi yazıyordu kaldırlıcağına inanmıyorum kaldırılırsada bir şeklide birleşip yulafımızı istiyoruz diye kampaya yapalım video resim felan çekip sosyal medyada yerimizi alırız :)

hangi marketlerde mevcut bu ürün benim etrafımdaki hiçbir markette göremedim

istanbulda happy center ve üçler marketlerde bol miktarda var bu ürün.
ben her sabah kahvaltı için yiyorum. hatta kendi tarifimide yazayım belki deneyen olur.

öncelikle dia da satılan 4x100 gr danona light yoğurdu alıyoruz.

1 kutu yoğurt + 1 muz yada 3/2 muz + yaklaşık 80-100 gr yulaf ezmesi. bunu çatal ile karıştırın bebek maması gibi oluyor fakat muz tadı baskın olduğundan lezzetli ve zararsız bir kahvaltı oluyor. işyerinde yiyebileceğim en iyi kahvalı çeşidi budur. ilerleyen zamanlarda muz yerine çilek yada elma rendesi ile denerim

350 gramlık yulaf ezmesi baharatcı da 10 tl :) bu fiyat nedir yav ??

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:22 ----------

yalnız dikkatimi çeken nokta 100 gramında 24 gram protein olması

Back
Yukarı