Benim anlamadığım kilo aldırır mı verdirir mi vermek için günde ne kadar tüketilmesi lazım
100 gramında yaklaşık 60 gr karbonhidrat oldugu dusunulurse kilo aldırır.Şahsen ben almak ıcın kullanıyorum
Benim anlamadığım kilo aldırır mı verdirir mi vermek için günde ne kadar tüketilmesi lazım
100 gramında yaklaşık 60 gr karbonhidrat oldugu dusunulurse kilo aldırır.Şahsen ben almak ıcın kullanıyorum
Arkadaşlar bu lifalifin kalitesi mi değişti..
Ben normalde muz+yulaf+bal la karıştırıp puding kıvamına gelicek kadar da süt koyup yerdim.2 hafta ara vermiştim almamıştım geçende makrodan aldım (genelde migros'dan alırım) yulaflar talaş gibiydi hiç yumuşamıyordu.
Neden böyle oldu acaba.?
Arkadaşlar bu lifalifin kalitesi mi değişti..
Ben normalde muz+yulaf+bal la karıştırıp puding kıvamına gelicek kadar da süt koyup yerdim.2 hafta ara vermiştim almamıştım geçende makrodan aldım (genelde migros'dan alırım) yulaflar talaş gibiydi hiç yumuşamıyordu.
Neden böyle oldu acaba.?
yulafımı seviyorum marketlerden nerdeyse ilk sırada aradığım görünce hoşuma giden ürün bu. gecen gün markette kalmamıştı panik yapmadan bekledim.bir kaç gün sorna tekrar gitiğimde yine rafta yerini aldığını gördüm hemde 2014 son kullanma tarihi yazıyordu kaldırlıcağına inanmıyorum kaldırılırsada bir şeklide birleşip yulafımızı istiyoruz diye kampaya yapalım video resim felan çekip sosyal medyada yerimizi alırız![]()
hangi marketlerde mevcut bu ürün benim etrafımdaki hiçbir markette göremedim