ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar öncelikle şunu söylemem lazım bazıları mısır gevreği tükettiğini söylemiş. Hangi marka olursa olsun mısır gevreği ürünlerini kesinlikle tüketmeyin derim. Hem GDOlu mısırdan üretiliyor hem de sindirimi sonucu oluşan şeker (karbonhidrat) bildiğimiz basit şekerle aynı yani hiç bir yararı yok aksine zararı var.
Eti lifalif ürününe gelince ben de 3-4 aydır kullanıyorum. Sabahları soğuk sütle bir kase tüketiyorum. Kuru üzüm ve ceviz de katıyorum süper oluyor tavsiye ederim. Yulaf ezmesinden elde ettiğimiz karbonhidrat en sağlıklı karbonhiratlardandır. Ayrıca içinde bulunan lifler yağ tuttuğu için bağırsakların yağ emilimini azaltmış olur. Yani zayıflatır mı diye soran arkadaşlara söylüyorum dolaylı yoldan zayıflatıyor da denebilir :)

Ben hep Pınar light süt ile yerim, ilk başlarda çok tatsız diye kuru üzüm atardım şimdi 1 kaşık pekmez ve sütle devam ediyorum tadı artık çok güzel geliyor :D

Yeni ambalajında kapanıp açılabilir kapak. 4lira alıp o uyduruk amlajda olması kabul edilemezdi.
vatana millete hayırlı olsun :)

Eklentiler

• fotoğraf.jpg
    fotoğraf.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 584
Kapanıp açılır kapak olması çok güzel olmuş.Geçen gün migrostan 4,5tl ye aldım.
Yulafı yerken çok zorlanıyorum. Sıcak sütle deneyin dediler ama yulaflar kabarınca çoğaldı ve daha büyük işkence oldu :)

Bu sebeple biraz balla tatlandırarak soğuk sütle yemeyi tercih ediyorum. Bence yulaf yemenin başka yolu yok.Birde çok bekletmemek gerekiyor,yoksa vıcık vıcık oluyor.

Dün mopaşa gittim adamlar ya satmıyor ya ben bulamadım bugün de üşenmezsem şoka bakmayı düşünüyorum.

Kilosu 9 liraya dayanmış bence aşırı pahalı
Hammadde satan sitelerde kilosu 4-5 lira arası değişiyor..
Sürekli kullanıyorsanız göz atın mutlaka.

Kilosu 9 liraya dayanmış bence aşırı pahalı
Hammadde satan sitelerde kilosu 4-5 lira arası değişiyor..
Sürekli kullanıyorsanız göz atın mutlaka.

biraz açıklarsan sevinirim yani yine yulaf ezmesi fakat markası farklı olduğu içinmi düşük fiyatı var? ya bu türkiyede spor için besin almak ne kadar zor arkadaş sömürdüler bizi la

Mopaşta yok
Şokta yok
Olsa olsa kipada vardır sıcakta oraya gidesimde yok :) az daha elim mısır gevreklerine kayıyordu da hatta tam alıyordum da yok bırak dedim kendime :)

kesinlikle mısır gevreklerinden iyi en iyi mısır gevreğinde bile 20 gr şeker olduğunu düşünürsek.

fiyatı fazla gibi fakat yapıcak bişey yok. tadına 1 hafta yedikten sonra alışırsınız

carrefourdan aldım 4.10 tl idi 2 kiloda muz aldım ilk yedim tadı felan baya kötü :/ sonra 1 muzu içine doğradım baya güzel oldu ayrıca tokda tutuyor baya

biraz açıklarsan sevinirim yani yine yulaf ezmesi fakat markası farklı olduğu içinmi düşük fiyatı var? ya bu türkiyede spor için besin almak ne kadar zor arkadaş sömürdüler bizi la

10 kiloluk paket şeklinde satılıyor, işçilik parası, paketleme parası vs olmadığı için direk hammadde olduğu için kilo fiyatı da 4-5 lira arası.

Yulaf Ezmesi-10 Kg

Daha önce aldım, hatta şuan hala bir kısmı duruyor bitiremedim(diyette olduğum için kullanıma ara verdim). bildiğin yulaf ezmesi lifalif den hiç bir farkı yok.

Back
Yukarı