ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her sabah omlet yumurta ile yediğim yulaftan nefret ediyorum. Her sabah 100 gram yemek zorundayım. Sütle denedim olmadı, yoğurtla denedim olmadı yumurtayla da olmuyor. Çok atınca ekmekten başka bişey yemiyor gibi oluyorum. Harika bir ürün fakat tadı berbat. Tüketimini kolaylaştırmak için önerebileceğiniz birşey var mı? Not: Whey protein kullananlar için forumda Despo bir tarif vermişti.
sana katılmıyorum ben önceden süte koyar üstünede bal koyardım öyle yerdim artık alıştım direk süte atıp rahat rahat yiyorum arada canım bile istiyor :D

valla sabah olsun yulaf yıyeyım dıye erken yatıyorum yulafı gece dolaba atıyorum ıcıne kuru meyve üstüne süt tarçın kakao cok az protein tozu annem sutlaç yapmış ondan daha tatlı aşırı tatlı oluyor hatta annem dıyo kaç kasık şeker atıyon bitmesın dıye yavas yavas yıyorum deneyın:)

Doğa yulaf ezmesi süt ve muzla çok güzel oluyor gayet memnunum ama çoğu kişi etiyi tercih ediyor neden acaba ondan mı alsam?

Valla yoğurtla yiyorum tadı gayet güzel. Daha önceden internetteki saçma sapan tariflere kandım yok muz yok kakao yok süt bunları blenderdan geçir falan kusuyordum az daha. Yiyemiyorsanız yoğurtla güzel güzel karıştırın,mis.

ben kuru meyveli lifalifi sadece sütle karıştırıp severek yiyorum. Damak tadı meselesi demek ki

Bana en basiti; toz haline getirip her sabah 100gram kaseye koyuyorum. Üzerine 1 yemek kaşığı kadar toz puding ekliyorum ve karıştırıyorum. 1 kaşık yulaftan atıyorum ağzıma kuru kuru. O ağzımdayken sütü yudumluyorum, tad olarak puding tadı geliyor toz olduğu içinde gayet rahat yutuluyor. 2-3 dakika içinde de 1 kase bitmiş oluyor. Hem yemesi kısa sürüyor hem hazırlaması.

yulaf ezmesi kilo aldirir ki aldirmaz mi, kilo vermek icin gidiyorum. her sabah 3 yemek kasigi yulaf ezmesini sut,bal,tarcin icinde 5dakika bekletip yiyiorum, oglen kizarmis tavuk(yesillik,domat ile) aksam ise herbelife veyat makarna yada tavuk. ama bunlar benim zayiflamama ne kadar yardimci olur bilmiyorum. bilgilendirirseniz minnettar olurum

yulaf ezmesi kilo aldirir ki aldirmaz mi, kilo vermek icin gidiyorum. her sabah 3 yemek kasigi yulaf ezmesini sut,bal,tarcin icinde 5dakika bekletip yiyiorum, oglen kizarmis tavuk(yesillik,domat ile) aksam ise herbelife veyat makarna yada tavuk. ama bunlar benim zayiflamama ne kadar yardimci olur bilmiyorum. bilgilendirirseniz minnettar olurum
Gunluk kalori ihtiyacinizi gecmedikce kilo alamazsiniz

Arkadaşlar bunun yulaf gevreği diye adlandırılan gayet yemesi zevkli ve lezzetli bir modeli de çıkmış. Lifalif yulaf gevreği diye geçiyor. Bulk dönemindeki arkadaşlar kullanabilir sanırım

Bana en basiti; toz haline getirip her sabah 100gram kaseye koyuyorum. Üzerine 1 yemek kaşığı kadar toz puding ekliyorum ve karıştırıyorum. 1 kaşık yulaftan atıyorum ağzıma kuru kuru. O ağzımdayken sütü yudumluyorum, tad olarak puding tadı geliyor toz olduğu içinde gayet rahat yutuluyor. 2-3 dakika içinde de 1 kase bitmiş oluyor. Hem yemesi kısa sürüyor hem hazırlaması.
Yalnız puding in şeker oranı çok sıkıntı[DOUBLEPOST=1472332655][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar bunun yulaf gevreği diye adlandırılan gayet yemesi zevkli ve lezzetli bir modeli de çıkmış. Lifalif yulaf gevreği diye geçiyor. Bulk dönemindeki arkadaşlar kullanabilir sanırım
Doğru diyorsun ama şekeri yüksek o yüzden yaz aylarında biraz sorun onu yemek bu arada yedim tadı kahvaltılık gevreklerden bin kat daha güzel[DOUBLEPOST=1472332709][/DOUBLEPOST]
ara öğün yemezsen bir süre sonra kilo vermen durur. Bu beslenme programı sağlıklı değil bilgin olsun

Back
Yukarı