ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yulafı yiyemeyen arkadaşlara MÜJDE. Eğer cicibebeyi seviyorsaniz ulan şu yulafta cicibebe gibi tat katsaydı diyorsaniz. Öncelikle başlangıç olarak sütünüzü ısıtmaya alıyorsunuz ardından 2 adet cicibebeyi yediriyorsunuz hafif kaynamaya yakın yulafı atıyorsunuz ve biraz pişirerek harmanlıyorsunuz amazing tat. Bildiğin cicibebe. Sonra 1 cicibebeye düşürebilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yulafı yiyemeyen arkadaşlara MÜJDE. Eğer cicibebeyi seviyorsaniz ulan şu yulafta cicibebe gibi tat katsaydı diyorsaniz. Öncelikle başlangıç olarak sütünüzü ısıtmaya alıyorsunuz ardından 2 adet cicibebeyi yediriyorsunuz hafif kaynamaya yakın yulafı atıyorsunuz ve biraz pişirerek harmanlıyorsunuz amazing tat. Bildiğin cicibebe. Sonra 1 cicibebeye düşürebilirsin

Tarif için teşekkürler :) Giriş kısmı aklıma tv deki tele pazarlama ürün reklamlarını getirdi çok orjinal olmuş :) Karın kası yapamayanlar müjde abs xyz ile muhteşem karın kasları artık mümkün tarzı reklamlar :D Tekrar teşekkürler.

Birde tarife ek olarak smoothie aleti olan var ise fıstık ezmesi bal ve muz katmayı da deneyebilir iyi gidiyor öylede.

@bulkyfighter bu arada yazmayı unutmuşum. Yulaf un haline getirilmeli yani blender de çekin yulafı un gibi olsun. Mümkünse sade yulaf kullanın. Afiyet olsun :)

Kompleks içerikli bir karbonhidratı, basit karbonhidratlarla aynı anda kullanımına karşıyım.Yani ya cicibebe ye ya da hiç yulaf yeme kardeşim...

ben cicibeyi 2 hafta kullandım on numara kilo aldırıyor gainera para vermeye gerek kalmıyor birde ek olarak yulafı omlet gibi yaparsanız güzel oluyor

Yogurt ile karistirin üzerine de protein tozu yada bcaa kullanın tadlandir mak için gömün gitsin [emoji4]

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 YIL kullandıysa gizli şeker çıkmıştır bile. :D Sadesini yiyin sızlanmayın.
abi sadesini yiyemeyeni de anlayamıyorum yani ne var bunda ben sütle karıştırıp yerim. olmadı içine muz da koyarım.olmadı bimdeki meyveli yoğurtta iyi.Suplementlere gittim adam diyo aromalı bcaa al içimi rahat ama etkisi aromasızdan kötü.Aromasız alınca da tadından içemezsin diyo.Aldım aromasız köpek maması kokusu var.Ama istediğin yerde istediğin şartta 5 gramını ağzıma atım susuz dahi çiğnerim.

abi sadesini yiyemeyeni de anlayamıyorum yani ne var bunda ben sütle karıştırıp yerim. olmadı içine muz da koyarım.olmadı bimdeki meyveli yoğurtta iyi.Suplementlere gittim adam diyo aromalı bcaa al içimi rahat ama etkisi aromasızdan kötü.Aromasız alınca da tadından içemezsin diyo.Aldım aromasız köpek maması kokusu var.Ama istediğin yerde istediğin şartta 5 gramını ağzıma atım susuz dahi çiğnerim.
5 gr zehir olsa içilir

kesinlikle çiğ yenilmek için değil yulaf ben tavaya süt ve yulaf koyup kısık ateşte pişiriyorum daha sonra tabağa alıp üstüne muz tarçın pekmez vs. katıyorum çok güzel oluyor. kuru meyve vs de katılabilir kafanıza göre ama balı pekmezi çok abartmamanızı tavsiye ederim doğalda olsa şekerin fazlası zarar

ben yulafı çiğ yiyenlerdendim, tadına bayılıyordum fakat vücutta çok fazla su tutuyordu. bu durumda ciltte kuruluğa yol açıyordu. 1-2 haftadır yemeden önce sıcak su ekliyorum üzerine, suyunu çektikten sonra yiyorum. sorun ortadan kalktı. böyle sorun yaşayan varsa belirtmek istedim. aç karnına dahi sorun olmuyor artık

ben yulafı çiğ yiyenlerdendim, tadına bayılıyordum fakat vücutta çok fazla su tutuyordu. bu durumda ciltte kuruluğa yol açıyordu. 1-2 haftadır yemeden önce sıcak su ekliyorum üzerine, suyunu çektikten sonra yiyorum. sorun ortadan kalktı. böyle sorun yaşayan varsa belirtmek istedim. aç karnına dahi sorun olmuyor artık
bende önceden öyle yapıyordum tava kirletmemek isteyen sıcak su ekleyip de yiyebilir evet

Bayadır almıyordum geçen migrosta gördüm kutusu değişmiş baya güzel bir markalaşma olmuş :) Hala smoothie yaparken vazgeçilmezlerimden diyebilirim kalori arttırmak için :)

Her sabah omlet yumurta ile yediğim yulaftan nefret ediyorum. Her sabah 100 gram yemek zorundayım. Sütle denedim olmadı, yoğurtla denedim olmadı yumurtayla da olmuyor. Çok atınca ekmekten başka bişey yemiyor gibi oluyorum. Harika bir ürün fakat tadı berbat. Tüketimini kolaylaştırmak için önerebileceğiniz birşey var mı? Not: Whey protein kullananlar için forumda Despo bir tarif vermişti.
150 Gr yulaf bir yemek kaşığı bal tarcin bir adet muz ve 200 ml sut ve su .. sonrası blenderla karistirik zevki bir şekilde yudumlamak.

Back
Yukarı