SA ARKADAŞLAR DELİRCEM CEVAP BULAMADIM BİRTÜRLÜ YA. BEN ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi'Nİ KİLO ALMAK AMACIYLA VE KAS PROTEİN OLDUĞUNDAN KAS GELİŞİMİME YARDIMCI OLMASI AMACIYLA ALDIM YANLIŞ MI YAPTIM ACABA ONA GÖRE KULLANACAĞIM ÇÜNKÜ ÇOĞU YERDE DİYET AMACIYLA KULLANILIYOR AMA BEN KİLO ALMAK İSTİYORUM. ŞİMDİ BU ALDIRIYOR MU YOKSA VERDİRİYOR MU LÜTFEN BİLENLER CEVAP VERSİN TEŞEKKÜRLER...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:41 ----------
SA ARKADAŞLAR DELİRCEM CEVAP BULAMADIM BİRTÜRLÜ YA. BEN ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi'Nİ KİLO ALMAK AMACIYLA VE PROTEİN İÇERDİĞİNDEN KAS GELİŞİMİME YARDIMCI OLMASI AMACIYLA ALDIM YANLIŞ MI YAPTIM ACABA ONA GÖRE KULLANACAĞIM ÇÜNKÜ ÇOĞU YERDE DİYET AMACIYLA KULLANILIYOR AMA BEN KİLO ALMAK İSTİYORUM. ŞİMDİ BU ALDIRIYOR MU YOKSA VERDİRİYOR MU LÜTFEN BİLENLER CEVAP VERSİN TEŞEKKÜRLER...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:44 ----------
S.a arkadaşlar kafam çok kaırştı ben eti lifalif i kilo alıp kas yapımına yardımcı olması amacıyla aldım ancak çoğu yerden zayıflamak için kilo vermek için kullanılıyor diyor hangisi doğru ona göre başlayacağım lütfen cevap.
sakin ol kardeşim bi sakin her türlü kullanabilirsin kilo almak isteyenler vg yapanlar lifalif in içerisindeki yüksek protein ve kaliteli K.H ve sayamadığım bir sürü vitamin açısından iyi bir ara öğün olarak veya bazen de kahvaltıda yiyorlar kilo vermek isteyenler ise uzun süre tok tutucu özelliğinden dolayı yiyor bence yiyebilirsin sıkıntı olmaz bende kas yapmaya kilo almaya hacim yapmaya çalışıyorum içine ceviz kuru kayısı kuru üzüm vs koyarak yiyorum
yani diyorsun ki kilo almak isteyen normal yiyor içine besinler katarak dediğin gibi vermek isteyende tok tuttuğu için fazla yemek yemiyor o yüzden kilo veriyor bu mu ve kesin mi?
yulafı haşlayıp biraz ılık oldugunda yoğurda karıstır. kırmızı biber nane ile mantı gibi tadı oluyorKepekli ekmekten yulafa döndüm tadı hiç bir şeye benzemiyor. Süt kuru üzüm tarçınla denedim maalesef... Yulafın o yoğun tatsızlığı hala geliyor. Sütü kaşıkla yemek : o da ayrı bir durum ya neyse. Yoğurtla makul tarifleri olan var mı? Birde onu deneyelim![]()