evde çalışmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bars_23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar evde çalışmak istiyorum nasıl bir program önerirsiniz 2-3 ay sonra salona başlıcam etkili bir program istiyorum evde,hangi materyalları kullanmalıyım cevap yazarsanız sevinirim.

Bunların hepsi forumda mevcut. Yeni başlayanlar bölümüne bakarsan senden önce bu soruları sormuş bir sürü arkadaş var. Ve istemediğin kadar cevap o konularda mevcut.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bu-konular-okumadan-ge-meyin-t23781.html bu linke bir bak oradaki linklerden bazıları işini görür.

1 ay yapıp bırakacaksan hiç başlama. çünkü 1 ayda gözle görülür hiç bir şey yaşamazsın. mesela dambıl yerine 5 l lik su şeşeleri şimdilik yeterli olur. bir sopa bulursun ona takarsın salona başlayana kadar idare eder seni

ne kadar fayda sağlar hiç bir fikrim yok nede olsa daha önce yaptın mı kaç yaşındasın bunları bilmiyoruz. 15 den küçük değilsen salona gidebildiğin kadar erken yazıl bence

15 yaşındayımm 1 ay değil 2-3 ay sonra yazılıcam salona evde çalışarak sadece vücudumun alt yapı kazanmasını istiyorum.Sizce bu doğru birşey mi?

ozaman evde vucut agirliginla calis 2 3 ay sonra salona gidersin iyi bir altyapi olur. eger imkan varsa direk salona basla

ozaman evde vucut agirliginla calis 2 3 ay sonra salona gidersin iyi bir altyapi olur. eger imkan varsa direk salona basla

katılıyorum direk spor salonunu başla ben 16 yaşındayım ewde hiç çalışmadan direk salona başladım ewde antreman yapmanın pek fazla anlamı olmaz salona yazılmak varsa aklında...

bence çaşışsın. zararı neden olsun ki.
evde 3 set mekik çek
3 set şınav çek barfiks çekebileceğin yer varsa çek
3 set eller ensede eğilip kalka bildiğin kadar kalk.

zararı olmaz 3 ay içinde bir şeyler belli olur her halde.

salon buldum bir tane 150 tl diyor 6 aylık parayı denkleştirmeye çalışıyorum ondan 2-3 ay dedim evde çalışayım veya bazı arkadaşların dediği gibi para denkleşene kadar bekleyip direk salonda başalyım....?

bende evde çalışayım dedim bi heves ettim bilmem kaç yüz milyon para verdim spor aletlerine ama 1 ayda sıkıldım heves falan gitti...salonda çalışmak insana heves veriyor...salon daha iyidir bence ama tabiki en önemlisi senin fikrin...

yorumun için teşekkürler inş. parayı denkleştirip direk salona başlarım benim fizik olarak bana göre tam başlama noktasındayım kilo yok birşey yok bundan birkaç ay önce göbeğimde biraz yağlanma vardı şimdi o da yok yani.

Back
Yukarı