Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mady44 teşekkürler cevap için ancak 8 tekrar yap zorlandığınla devam et demişsin ancak zorlandığım kilo örneğin 7 kilo bunda 3. seti çıkartmak çok zor oluyo ve diğer harekeleri yarıda bırakabiliyorum. böyle zorlayımmı yoksa 5 kg ile rahat rahat yapayımmı bütün setleri. son olarak bunada cevap verirsen çok teşekkür ederim. herekese iyi çalışmalar..
drkhn saol cevap verdiğin için hacim yapmak derken bu hareketleri düzenli bir şekilde 3 ay yaparsak hacim sağlayabilirmiyiz nasıl olur,verim alırmıyız onu soruyorum
Evde bu iş zaten yeterince zor ki sen 3 aydan bahsediyosun tabiki hareketleri yedirerek,nizami sekilde yapar dinlenmelerini iyi ayarlarsan belli bi gelişim olur ama dediğim gibi evde bu iş kolay değil
Evde bu iş zaten yeterince zor ki sen 3 aydan bahsediyosun tabiki hareketleri yedirerek,nizami sekilde yapar dinlenmelerini iyi ayarlarsan belli bi gelişim olur ama dediğim gibi evde bu iş kolay değil
evde çalışmak Spor salonuna göre daha fazla sabır istiyor. spor salonunda arkadaşlık ortamı tatlı rekabet ve hoca denetiminde zor gelmiyor. evde bu programları bitiripte salona başlayanlar eminimki uzun vadede yapacaklardır
mady44 teşekkürler cevap için ancak 8 tekrar yap zorlandığınla devam et demişsin ancak zorlandığım kilo örneğin 7 kilo bunda 3. seti çıkartmak çok zor oluyo ve diğer harekeleri yarıda bırakabiliyorum. böyle zorlayımmı yoksa 5 kg ile rahat rahat yapayımmı bütün setleri. son olarak bunada cevap verirsen çok teşekkür ederim. herekese iyi çalışmalar..
Her hareket için aynı kiloyu kullanman gerektiğini mi düşünüyorsun ben mi yanlış anlıyorum ? . 7 kg'da biceps çalışıyorsan ve 3. sette zorluyorsa öyle devam et, 5 kg. hafif geldiğinden 6 da olmadığından mecburen. Aynı 7 kg. omuzda hafif geliyorsa omuz çalışacağında arttır haliyle. Prensip olarak "rahat rahat" kavramını çıkar çalışırken zaten, antreman bittiğinde sen de bit.
Bır sorum olucak acaba , bu antreman 2 gun calısma 1 gun off seklınde. sınavlarım fln var o gune denk getırmek ıstemıorum antremanı. 2 gun öğle saatlerınde calıstıktan sonra 3. gunde aksam saatlerınde calısırsam bır sorun olurmu ? 24 saatten fazla gecmıs oluyor. tesekkurler
Bır sorum olucak acaba , bu antreman 2 gun calısma 1 gun off seklınde. sınavlarım fln var o gune denk getırmek ıstemıorum antremanı. 2 gun öğle saatlerınde calıstıktan sonra 3. gunde aksam saatlerınde calısırsam bır sorun olurmu ? 24 saatten fazla gecmıs oluyor. tesekkurler
evde çalışmak Spor salonuna göre daha fazla sabır istiyor. spor salonunda arkadaşlık ortamı tatlı rekabet ve hoca denetiminde zor gelmiyor. evde bu programları bitiripte salona başlayanlar eminimki uzun vadede yapacaklardır
Sayın hocam iş saatlerim sebebiyle en doğrusu olan salonda çalışma yı yapamıyorum. 8 aydır bu sporu evde kendi koşullarımda, kendi imkanlarımda yapmak zorundayım. bedenimi dinliyor, sizler gibi bilgi sahibi hocalara kulak kabartıyorum. en çok bünyemi dinliyorum.
vaktiyle ağır işler yapmıştım. dirençli ve güçlü bir yapım var. gün aşırı bütün kas gruplarımı çalıştırıyor, dinleniyor, iyi besleniyorum.
bu gibi bir çok konuyu bu forum sitesinde buluyoruz. edindiğimiz bilgiler şahane ama, ben sizden bir yorum almak istedim. sizce programınıza uysam daha mı güçlü olurum, ve ne kadar dinlenmeliyim. gün aşırı zararlı mı?
5 ve 10 kg lık dumbellarım var. 3 x 15 sistemiyle çalışıyorum.
Sayın Hocam ilgi ve bilgi için çok teşekkür ederim. Ağırlık arttırmak yerine, tekrar arttırmayı hedefliyorum. Şekilli, diri ve güçlü bir beden istiyorum. Bence güç savaş için değil, barış için gereklidir. Güçlü bir ordunun, caydırıcı olması gibi.
Aklımda ki soruma yanıt vermeniz beni mutlu etti. 3 x 10 - 4x10 - 5 x10- gibi ilerlemek 10ları 15 yapmak hedeflerinde doğru muyum?
Saygılarımla, sporu ve sporcuyu sevmek dileklerimle. sağolunuz
antreman esnasında öğrencilere verdiğimiz 8 tekrarda öğrenci şunu sorar '' valla hocam 9 olsa çıkmayacak'' nedir 8 tekrar ve kaslarda ne gibi değişim olurda verilen sayıya orantılı olarak kuvvete geçici kayıplar yaşanır.
sebebi bu verilen sayılarda kastaki potasyumun kasın dışına taşarak kasın kasılmasının düşmesidir ara vererek tekrar potasyumun kasa kanla taşınmasını bekleriz. kasılma işlemini tamamlamış kasta 8 yerine 15 20 tekrarda ağırlığı o kasın dışında heryer kaldırmaya çalışır buda çalıştığımız mantığın dışına taşar.
not : ilerlemişlerde yoğunluğun artması ve kaslar arası kordinasyon daha yuksek olduğundan kişi burada kendi durumuna göre 12-15 tekrara çıkabilir.
hocam ben bu programı 2 aydır uyguluyorum super bı gelısme var annem bıle sasırıyor , göğüslerim buyudu ve kollarım acayıp kalın ve kaslı oldu.3 kg la basladım 5 e cıktım şimdi yıne bazı hareketler cok kolay bazıları zor gelıor , onları set sayısını ve tekrar sayısını ( en fazla 15) yukselterek dengelıyorum .bu gelısmeler ıcın oncelıkle cok tesekkur ederım .
Sorum bu omuz konusunda forumu inceledim ve neck dumbell ve arnold da pressi dusuk tut demısınız boya etkı etmemesi için. konuda bılgılı olmadıgımdan tam anlıyamadım.elımden geldıgınce fazla yuklenmemeye calısıorum heryere 4 set yapıosam oraya hıc yorulmadıgım halde 3x8 yapıyorum.Bu dogrumudur cunku kaslarım hıc yorulmuyor ..
antreman esnasında öğrencilere verdiğimiz 8 tekrarda öğrenci şunu sorar '' valla hocam 9 olsa çıkmayacak'' nedir 8 tekrar ve kaslarda ne gibi değişim olurda verilen sayıya orantılı olarak kuvvete geçici kayıplar yaşanır.
sebebi bu verilen sayılarda kastaki potasyumun kasın dışına taşarak kasın kasılmasının düşmesidir ara vererek tekrar potasyumun kasa kanla taşınmasını bekleriz. kasılma işlemini tamamlamış kasta 8 yerine 15 20 tekrarda ağırlığı o kasın dışında heryer kaldırmaya çalışır buda çalıştığımız mantığın dışına taşar.
not : ilerlemişlerde yoğunluğun artması ve kaslar arası kordinasyon daha yuksek olduğundan kişi burada kendi durumuna göre 12-15 tekrara çıkabilir.
sayın hocam verdiğiniz bu bilgi benim için çok kıymetliydi. inanın bir çok arkadaşımın da bu bilgiye ihtiyaç duyduğuna eminim. size ve bilgilerinize derin saygı besliyorum.
ilgilerinize çok teşekkür ederim.
FleXoR çok teşekkür ilgilendiğin için
yalnız bende bişey istiyeceğim:
bu programın sayısını veya tekrarları nasıl olacak? baktım bir link vermiştiniz ama linkte kırık
cevap yazarsanız çok memnun olurum
FleXoRHocam Çalışma Programı Gerçekten Çok Güzel Bende Uygulamaya Çalışıyorum ancak Şu Göğüs hareketlerinin yapıldığı düzenek olmadığı için onları tam yapamıyorum,o düzenek yerine alternatif olarak ne kullanabiliriz evde yardımcı olursanız sevinirim
selam 8 aydır evde vücut çalışıyorum ve foruma 1.5 haftadır üyeyim bu konuyu görünce ilgimi çekti ve baktım kafama yattı sorum şu plaj vücudu diye tabir edilen kaslı parçalı fazla iri olmayan bir vücut bu programla elde edilebilirmi yani amaç profluk deilde şekil için olursa bu hareketler amaca uygunmudur örneğin brad bitt veya x-man wolverin saygılar
6 aylık calısmamdan sonra salonumun kapatılması uzerıne evde bu programa bugun baslamıs bulunmaktayım 3-4 ay sonra fotolarla gorusmek uzere foruma tabıkı her gun onlıne.. =)
Programı Düzenli Bir Şekilde Uyguluyorum Ve Gayet İyi Ancak Belki Sorulmuştur Ama Bir Sorum Olacak Ben Henüz 16 Yaşındayım,Bu Omuz Hareketlerini Sandaleye Belimi Ve Sırtımı Oynamiyacak Şekilde Sağlama Aldıktan Sonra Yapıyorum,Sizce Uzamaya Engel Olurmu,Çalıştığım Ağırlıkta 5 kg 178 boy 76 Kilo