hareketlerin etki bölgelerine tıkladığınızda etki ettiği yeri görebilirsiniz.abi belki haddim olmayarak söylücem ama terimleri türkçe yazsanız bizim için daha kolay olmazmı anlamları bir sözlük gibi çevirmissin saolun ama yinede zor oluyor hele ilk geldigimde çok zordu![]()
soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim fakat çalışmaların bana uygun olması için bu çalışmayı da 3 parçaya ayırsam mesela diyorum, çarşamba göğüs - bacak, cuma kol - karın gibi. Çünkü vücudun her tarafını bir günde çalıştırmak aşırı uzun sürer, burdan da bir kas grubunu haftada 1 gün çalıştırabiliceğim sonucu çıkıo, peki bu program "uzun" vadede bana yarar sağlar mı ? çünkü kafama takılan en önemli soru bu
abı 10 numarasınız valla eylulden berı duzenlı aksatmadan yapıyorum goguslerım acayıp buyudu ve omuzlarımla boynum arası ırılestı damarlar falan gozukmeye basladı , estetık acıdan super aldı cok tesekkurlerrrrr
bana yardımlarından dolayı ve de beni yönlendirdiği için umur35'e çok teşekkür ediyorum, ve coolplayboy'un yorumuna da katılıyorum, fazla uzatmadan şunu dicem, okul basket takımı seçmeleri var (bugün duydum) ve de seçmeler şubat'ta, önümde 6 haftalık bir süreç var, ben ilk 3 hafta 3x10 ile başlayıp, son 3 hafta 6x10 şeklinde hazırlanmayı planlıyorum çünkü programımda gün başına toplamda 21 hareket var, bu 20 dinlenme demek (20.30sn= 10 dk) + dambılları kaldırmam falan da en kötü ihtimal yarım dk olursa (21.30sn=yaklaşık 10 dk eder) 6 set halinde de 120 dk edio yaklaşık (bu benim fikrim yardımcı olursanız çok sevinirim)
son bir sorum daha olucakprogramı uygulamaya başladım, zamanı da gerçekten iyi hesaplamışsınız, neyse peki set sayısını artırmak istesem ne yapabilirim , bu konuda önerileriniz neler ? bu sefer de süre aşırı uzamaz mı? yani rutin tempoda başarı gelir mi ?
![]()