Evde kendi salonunuzu oluşturun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mgg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
CAM00110.jpg
CAM00112.jpg

Evde gögüs çalışmak için netten bilmediğinz görmediğiniz şeylere tonlarca para vermeyin bence.
Benim gibi demirciye yaptırın.Maliyeti 100 lira bile değil üstelik çok sağlam.

avantajları
- bir sete göre yer kaplamaz
- ekleme çıkarma kolay

dezavantajları
- uzun ve kocaman olurlar(gerçekten dev gibi)
- ağırlıklar sıkışmadığı için hafif ses yapar
- bazı modelleri kilit mekanizması yüzünden cheat için uygun değildir.
- fiyatı pahallıdır (linkteki pahallı değil)

Sent from my iPhone using Tapatalk

avantajları
- bir sete göre yer kaplamaz
- ekleme çıkarma kolay

dezavantajları
- uzun ve kocaman olurlar(gerçekten dev gibi)
- ağırlıklar sıkışmadığı için hafif ses yapar
- bazı modelleri kilit mekanizması yüzünden cheat için uygun değildir.
- fiyatı pahallıdır (linkteki pahallı değil)

Yazdıklarına katılıyorum fiyatı uygun diğerlerine göre ama kalite nasıl bu sitede satışı olduğuna göre alan illaki olmuşdur diye düşünüyorum york diye bi markanın vardı baya pahalıydı

Yazdıklarına katılıyorum fiyatı uygun diğerlerine göre ama kalite nasıl bu sitede satışı olduğuna göre alan illaki olmuşdur diye düşünüyorum york diye bi markanın vardı baya pahalıydı
ben finsporda 24 kgluk görmüştüm, elcik kısmını çevirdikçe kiloları dıştan içe standa bırakıyordu. Normalde 22kg curl yaptığım klasik vidalı dumbella göre %60-%70 daha büyüktü. ismiyle youtube videosu arat, fikrin olsun.

ben finsporda 24 kgluk görmüştüm, elcik kısmını çevirdikçe kiloları dıştan içe standa bırakıyordu. Normalde 22kg curl yaptığım klasik vidalı dumbella göre %60-%70 daha büyüktü. ismiyle youtube videosu arat, fikrin olsun.

Sipariş verdim geldiği zaman burayada fotolu değerlendirme atarım

ImageUploadedByTapatalk1443772657.259776.jpg

Dambıl geldi fakat tek geldi 689 tl tek dambıl fiyatıymış değişim yapıp 25 kg olanını alacağım fiyat olarak daha makul çifti 780 tl ye geliyo almak isteyenler tereddüt etmesin kaliteli bi ürün

Arkadaslar benim spor salonuna ulasimim hakkinda bir sorunum ciktigi icin eve spor salonu yapmaya karar verdim aslinda spor salonu demek yanlis geliyor . Birkac bar sehpa falan istiyorum. Yaptigim hareketlerin nerdeyse hepsi compound oldugu icin sadece 1 bar agirlik ve sehpa bile isimi gorur. Ama ben yine biraz daha bisey almak istiyorum. Yaptigim hareketler squat benchpress overheadpress barbell row deadlift barbellcurl calf skullcrusher. Ihtiyacim olanlar z ve duz bar. 50kg ya kadar cikabilen plaka. 1 cift kisa bar. bench press icin sehpa ve squat rack. Zaten spor salonjdada bunlark kullaniyorum ve gittigim spor salonuna 1 yillik verdigim para bunlara vercegim paradan 3 4 kat daha fazla. Bu yuzden bence evde calismakla spor salonunda calismak arasinda bilgili biri icin tek var motivasyon olabilir belki ama benim icin o da skinti degil usengec biri oldugum icin evde olmasi cok daha iyi olur. Simdi asil sorunum ben bu urunleri olabildigince ekomomik ve kaliteli olarak hangi site magazadan alabilirim ?

Arkadaslar benim spor salonuna ulasimim hakkinda bir sorunum ciktigi icin eve spor salonu yapmaya karar verdim aslinda spor salonu demek yanlis geliyor . Birkac bar sehpa falan istiyorum. Yaptigim hareketlerin nerdeyse hepsi compound oldugu icin sadece 1 bar agirlik ve sehpa bile isimi gorur. Ama ben yine biraz daha bisey almak istiyorum. Yaptigim hareketler squat benchpress overheadpress barbell row deadlift barbellcurl calf skullcrusher. Ihtiyacim olanlar z ve duz bar. 50kg ya kadar cikabilen plaka. 1 cift kisa bar. bench press icin sehpa ve squat rack. Zaten spor salonjdada bunlark kullaniyorum ve gittigim spor salonuna 1 yillik verdigim para bunlara vercegim paradan 3 4 kat daha fazla. Bu yuzden bence evde calismakla spor salonunda calismak arasinda bilgili biri icin tek var motivasyon olabilir belki ama benim icin o da skinti degil usengec biri oldugum icin evde olmasi cok daha iyi olur. Simdi asil sorunum ben bu urunleri olabildigince ekomomik ve kaliteli olarak hangi site magazadan alabilirim ?
Eğer istanbuldaysan sirkeci büyük postane karşısındaki spor malzemesi satan dükkanları tavsiye ederim isim istersen özelden yaz reklama girmesin.

Arkadaşlar bu başlık salon sahiplerinin çok hoşuna gitmeyebilir ama evde kendi oluşturduğum ufak body salonumu tanıtmak isterim. Maliyeti ise hemen hemen bir yıllık salon masrafıyla fit oluyor.

spordynamic1000.jpg

Bu görmüş olduğunuz aletin fiyatı 500 tl. Aslında çok fonksiyonlu bir çalışma istasyonu değil ama rahatlıkla kanat hareketlerinin bir çoğunu biceps ve tricepslerinizi etkin biçimde çalıştırabiliyorsunuz. Ayrıca leg extension hareketini de gayet güzel yapabiliyorsunuz. Kataloğunda 27 hareket diye yazıyor ama yarısı kadar hareketi sağlıklı şekilde yapabiliyorsunuz.

sporadler166.jpg

Bu ağırlık sehpasının fiyatı ise 135 tl. Bununla yapabileceğiniz hareketleri söylememe pek gerek yok sanırım ama ilave olarak squat hareketi için ters taraftan sırtınıza ağırlığı kolaylıkla alabiliyorsunuz. Ayrıca çok dikkat ederek ve mümkünse partner edinerek neck press hareketini de ters tarafta oturarak yapabiliyorsunuz.

sporyork2433.jpg

Bu ürün ise toplam 50 kg ağırlığıyla beraber satılıyor.
Karton kutu içerisinde 6x0.5 kg , 6x1.25 kg , 4x2.5 kg , 4x5kg
2 adet 35cm kısa kromajlı bar vidalı
1 adet uzun 152 cm bar.
Ürünün içinden resimli egzersiz kılavuzu bulunmaktadır.

Dambıllarla yapmanız gereken tüm hareketler ve 152 cm barla da ağırlık sehpasının da aparatını tamamlamış oluyorsunuz.
Ben zamanında 70 tl ye almıştım ama şimdi aldığım yerde stokta yok.

spordelta420.jpg

Arkadaşlar bu plakaların çifti 55 tl dir. Bunlardan 3 çift almanız gerekir en azından. Diğer aldığınız 50 kg lık ağırlıklarla da tamamlandığında toplamda ağırlık ihtiyacınız yeterli derecede sağlanmış oluyor.
3*55 tl =180 tl de bu tutuyor.

Şimdi gelelim tüm hesaba;

500 tl - Çalışma istasyonu
135 tl - Ağırlık Sehpası
70 tl - Dambıl bar ve 50 kg ağırlıklar
180 tl - 10 kg toplam 3 çift döküm plaka (60kg)
50 tl - Diğer (Bel kemeri, eldiven vs.)

935 tl bunu yuvarlak hesap 1000 tl yaparsak eğer dediğim gibi birçok salonun sadece bir yıllık ücreti ile ebediyen sizin olabilecek ve istediğniz her an spor yapabileceğiniz ufak çaplı bir kompleksiniz olacak. Tabi ki evinizde bunlar için ayırabileceğiniz bir de odanız varsa!thums:
[DOUBLEPOST=1449307110][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar bu başlık salon sahiplerinin çok hoşuna gitmeyebilir ama evde kendi oluşturduğum ufak body salonumu tanıtmak isterim. Maliyeti ise hemen hemen bir yıllık salon masrafıyla fit oluyor.

spordynamic1000.jpg

Bu görmüş olduğunuz aletin fiyatı 500 tl. Aslında çok fonksiyonlu bir çalışma istasyonu değil ama rahatlıkla kanat hareketlerinin bir çoğunu biceps ve tricepslerinizi etkin biçimde çalıştırabiliyorsunuz. Ayrıca leg extension hareketini de gayet güzel yapabiliyorsunuz. Kataloğunda 27 hareket diye yazıyor ama yarısı kadar hareketi sağlıklı şekilde yapabiliyorsunuz.

sporadler166.jpg

Bu ağırlık sehpasının fiyatı ise 135 tl. Bununla yapabileceğiniz hareketleri söylememe pek gerek yok sanırım ama ilave olarak squat hareketi için ters taraftan sırtınıza ağırlığı kolaylıkla alabiliyorsunuz. Ayrıca çok dikkat ederek ve mümkünse partner edinerek neck press hareketini de ters tarafta oturarak yapabiliyorsunuz.

sporyork2433.jpg

Bu ürün ise toplam 50 kg ağırlığıyla beraber satılıyor.
Karton kutu içerisinde 6x0.5 kg , 6x1.25 kg , 4x2.5 kg , 4x5kg
2 adet 35cm kısa kromajlı bar vidalı
1 adet uzun 152 cm bar.
Ürünün içinden resimli egzersiz kılavuzu bulunmaktadır.

Dambıllarla yapmanız gereken tüm hareketler ve 152 cm barla da ağırlık sehpasının da aparatını tamamlamış oluyorsunuz.
Ben zamanında 70 tl ye almıştım ama şimdi aldığım yerde stokta yok.

spordelta420.jpg

Arkadaşlar bu plakaların çifti 55 tl dir. Bunlardan 3 çift almanız gerekir en azından. Diğer aldığınız 50 kg lık ağırlıklarla da tamamlandığında toplamda ağırlık ihtiyacınız yeterli derecede sağlanmış oluyor.
3*55 tl =180 tl de bu tutuyor.

Şimdi gelelim tüm hesaba;

500 tl - Çalışma istasyonu
135 tl - Ağırlık Sehpası
70 tl - Dambıl bar ve 50 kg ağırlıklar
180 tl - 10 kg toplam 3 çift döküm plaka (60kg)
50 tl - Diğer (Bel kemeri, eldiven vs.)

935 tl bunu yuvarlak hesap 1000 tl yaparsak eğer dediğim gibi birçok salonun sadece bir yıllık ücreti ile ebediyen sizin olabilecek ve istediğniz her an spor yapabileceğiniz ufak çaplı bir kompleksiniz olacak. Tabi ki evinizde bunlar için ayırabileceğiniz bir de odanız varsa!thums:

yaşlı bir ev için , bir odada bu kadar ağırlık birikmesi sıkıntı yaratmaz mı ?
Teknik olarak hiçbir body salonu, body salonu olarak inşa edilmiyor, çoğu zemin ya da kodda ama istisnai olarak Ankara Kızılay'da apartmanlarda 3.katta dahi salonlar var, orada sıkıntı yaratmıyorsa o anlamda evin bir odası sıkıntı yaratmayacaktır.

Ama evin salonu gibi geniş alanlarda belki sıkıntı çıkabilir ki oraya da kimse koymaz herhalde...

Merhaba, soyledigin sey cok mantikli ama burada bunu yapabilecek bir usta yok. Eger siz yaptirip satarsaniz sizden satin almak isterim[DOUBLEPOST=1449335007][/DOUBLEPOST]

spordynamic1000.jpg

Bu görmüş olduğunuz aletin fiyatı 500 tl. Aslında çok fonksiyonlu bir çalışma istasyonu değil ama rahatlıkla kanat hareketlerinin bir çoğunu biceps ve tricepslerinizi etkin biçimde çalıştırabiliyorsunuz. Ayrıca leg extension hareketini de gayet güzel yapabiliyorsunuz. Kataloğunda 27 hareket

spordelta420.jpg

Arkadaşlar bu plakaların çifti 55 tl dir. Merhaba, bu plakalardan 1 çift satarsaniz aliciyim.

Son düzenleme:
Dymatize elite casein 1818 gr cikolatali ambalajindadir 150 liraya veriyorum acil gumrukten aldim istanbul ici elden teslim

Back
Yukarı