o`fear|eren.
Üye
1800 tlye full takım dumbell set ve , dumbell sehbası alınabiliyor
daha uygun fiyatı yokmu ya 2.el satan yokmu daha doğrusu :S

2.5 dan 20 ye filan çıksa fiyatıda 300-500 olsa bende alsam ne güzel olurdu beistinyede mağazadan satışı 1800 liraymış 2.5 kgden 32.5 kg kadar ayarlanabiliyor ben 2.el baya uygun bı fıyata aldım dediğin gibi baya yer açıyor cok kullanışlı
Evet 2-23 kg arası değişen bowflex kolay ayarlı dumbellın abd fiyatı 530 lira, bende bu mevzulara acayip gıcık oluyorum. Arkadaş spor donanımlarını vergiden muaf tut, sağlık harcamaların düşer, daha ço kar edersin.2.5 dan 20 ye filan çıksa fiyatıda 300-500 olsa bende alsam ne güzel olurdu bebu türkiye hep bize geçirmek zorundami ya
aa iyiymiş ama türkiye fiyatı ne kadar ?Evet 2-23 kg arası değişen bowflex kolay ayarlı dumbellın abd fiyatı 530 lira, bende bu mevzulara acayip gıcık oluyorum. Arkadaş spor donanımlarını vergiden muaf tut, sağlık harcamaların düşer, daha ço kar edersin.
O arkadaşın bahsattiği 1800lüğün bir düşük modeli, 1200-1400 arasıdır...aa iyiymiş ama türkiye fiyatı ne kadar ?1 milyar vardır herhalde
Katılıyorum, Bende zaten vidalı sistem ve 45lik dumbell barı var, maksimum 50kg plaka takabiliyorum. Benchi uzun barla yapıyorum ve dumbellı sadece curl ve lateral raise için kullanıyorum. 10 aylık sürede curlde nizami 12 tekrar 22kg ile, lateral raisede ise 12kg 12 nizami tekrar yapıyorum.Arkadaşlar sağlam ömürlük şöyle sizi en az 9-10 ay idare edecek şekilde alında paranız boşa gitmesin . Diyelim Dumbell Bench Press 25 kg ile yapıyorsunuz . 1 ay sonra 30 kilo ile yapmassanız gelişim göstermeyecektir . Bu sadece örnek . Rakamların önemi yokO yüzden tam birşey alın sonuna kadar kullanalım .
Disiplinli olursan emin ol hiç bi farkı yok 2 yıllık salon geçmişim varevde çalışma hiçbir zaman salonun yerini tutmaz !
Kardeş bunun yerine serbest ağırlıklara neden yönelmiyosun ?Beyler bu aleti alıp almamak ta çok kararsız kaldım kullanan arkadaşlar ufak bir fikir verirse sevinirim ,,buna extra plaka eklenmediği yazıyor bu en büyük - yönü onun dışında nekadar kullanışlı bilmiyorum bilen kullanan varsa aydınlatsınhttp://www.hepsiburada.com/liste/dy...1dyki1001&categoryId=355457&SKU=SPOR1DYKI1001
serbest ağırlık setim zaten var haklısın tabiki ama benim istasyonu istememin sebebi şuan farklı 1 ay önce omzumdan ciddi bir sakatlık yaşadım onun öncesinde de dirseğim de bir problem olmuştu haliyle sakatlık sonrası kullanılmayan uzuvların zayıflaması sözkonusu ve o bölgeleri onarmam rehabilite etmem gerekiyor en önemlisi de bunu yaparken çok dikkatli ve Nizami hareket etmeliyim bu noktada ağırlık istasyonunun bana yardımı büyük olucak gibi duruyor sebebi buKardeş bunun yerine serbest ağırlıklara neden yönelmiyosun ?
Anladım hayırlı ugurlu olsun ozaman ne diyim fiyat da normal benceserbest ağırlık setim zaten var haklısın tabiki ama benim istasyonu istememin sebebi şuan farklı 1 ay önce omzumdan ciddi bir sakatlık yaşadım onun öncesinde de dirseğim de bir problem olmuştu haliyle sakatlık sonrası kullanılmayan uzuvların zayıflaması sözkonusu ve o bölgeleri onarmam rehabilite etmem gerekiyor en önemlisi de bunu yaparken çok dikkatli ve Nizami hareket etmeliyim bu noktada ağırlık istasyonunun bana yardımı büyük olucak gibi duruyor sebebi bu![]()