Evde kendi salonunuzu oluşturun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mgg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1800 tlye full takım dumbell set ve , dumbell sehbası alınabiliyor :D daha uygun fiyatı yokmu ya 2.el satan yokmu daha doğrusu :S

2.5 dan 20 ye filan çıksa fiyatıda 300-500 olsa bende alsam ne güzel olurdu be :D bu türkiye hep bize geçirmek zorundami ya
Evet 2-23 kg arası değişen bowflex kolay ayarlı dumbellın abd fiyatı 530 lira, bende bu mevzulara acayip gıcık oluyorum. Arkadaş spor donanımlarını vergiden muaf tut, sağlık harcamaların düşer, daha ço kar edersin.

Arkadaşlar sağlam ömürlük şöyle sizi en az 9-10 ay idare edecek şekilde alında paranız boşa gitmesin . Diyelim Dumbell Bench Press 25 kg ile yapıyorsunuz . 1 ay sonra 30 kilo ile yapmassanız gelişim göstermeyecektir . Bu sadece örnek . Rakamların önemi yok :) O yüzden tam birşey alın sonuna kadar kullanalım .

Arkadaşlar sağlam ömürlük şöyle sizi en az 9-10 ay idare edecek şekilde alında paranız boşa gitmesin . Diyelim Dumbell Bench Press 25 kg ile yapıyorsunuz . 1 ay sonra 30 kilo ile yapmassanız gelişim göstermeyecektir . Bu sadece örnek . Rakamların önemi yok :) O yüzden tam birşey alın sonuna kadar kullanalım .
Katılıyorum, Bende zaten vidalı sistem ve 45lik dumbell barı var, maksimum 50kg plaka takabiliyorum. Benchi uzun barla yapıyorum ve dumbellı sadece curl ve lateral raise için kullanıyorum. 10 aylık sürede curlde nizami 12 tekrar 22kg ile, lateral raisede ise 12kg 12 nizami tekrar yapıyorum.

Steroid ve hatta supplemente karşı olduğum için bu sistem bana sonsuza kadar yeter, ha bir mucize olur da :D 5-6 sene sonra nizami 50kg dumbell curl atabilirsem, paraya kıyar özel dumbell yaptırırım :D:D:D

:D Bendede
16 adet 5 kg plaka
12 adet 2.5 kg plaka
4 adet 10 kg plaka .
10 adet kısa bar .
1 adet 218 cm uzun bar
1 adet z bar . Vidaları hepsine tam . :D Bana yaklaşık 1 sene yeterli olur herhalde :D Senin gibi benimde. Delta marka sehba aldım . Biraz tutma yerleri dar barı geri yerine koyarken sıkıntı cıkarıyor ama idare eder .

5 kg - 7.5 - 10 kg - 15 kg - 20 kg - 2 şer adet sabit duruyor . Geri kalan ağırlıklar . Yetmezse arttrıyorum bunların üstüne ekleyerek :D

Arkadaslar Merhaba,
Evde spor salonu fikri cok mantikli geldigi icin internette biraz arastirdim ve bi site buldum voit marka agirlik istasyonu gayet guzel gozukuyor. Arayip pazarlikta yaptim gayet iyi bir fiyata anlastik ama bir sorum var. Tek bir agirlik istasyonu yeterli olacak mi ? Bu arada alacagim istasyon budur.

:D serbest ağırlık olmadan vücut yapacağını zannetmem spor salonlarında bile ağırlığa alıştırmak için istasyon kullanıyorlar daha sonra serbest ağırlık ile hareket veriyorlar bence sen dumbell set olarak delta veya voit marka plaka ve bar al

acil evden tasınmam lazım o yuzden yarı fıyatının altınaa verıyorum tek tek ugrasacak pek vaktım olmayacak,tesekkurler

Bu da benim salonum :
-80 KG DÖKÜM AĞIRLIK :200 TL
-DELTA 6010 BENCH SEHBASI :140 TL (HEPSİBURADA.COM DAN ALDIM)
-1 ADET Z BAR - 1 ADET - DÜZ BAR -2 ADET 36 CM BAR :80 TL (HEPSİBURADA.COM DAN ALDIM)
TOPLAM 420 TL YE PROFESYONEL ÇALIŞMALAR YAPILABİLECEK BİR ODAYI 6 AYLIK SPOR SALONU PARASI İLE KURDUM
SONUÇ : EVİNİZDE YER VARSA KESİNLİKLE EVDE ÇALIŞMAYI DENEYİN HİÇ DEĞİLSE VERDİĞİNİZ PARANIN NEREYE GİTTİĞİNİ GÖRÜYORSUNUZ :)

Kardeş bunun yerine serbest ağırlıklara neden yönelmiyosun ?
serbest ağırlık setim zaten var haklısın tabiki ama benim istasyonu istememin sebebi şuan farklı 1 ay önce omzumdan ciddi bir sakatlık yaşadım onun öncesinde de dirseğim de bir problem olmuştu haliyle sakatlık sonrası kullanılmayan uzuvların zayıflaması sözkonusu ve o bölgeleri onarmam rehabilite etmem gerekiyor en önemlisi de bunu yaparken çok dikkatli ve Nizami hareket etmeliyim bu noktada ağırlık istasyonunun bana yardımı büyük olucak gibi duruyor sebebi bu :)

Son düzenleme:
serbest ağırlık setim zaten var haklısın tabiki ama benim istasyonu istememin sebebi şuan farklı 1 ay önce omzumdan ciddi bir sakatlık yaşadım onun öncesinde de dirseğim de bir problem olmuştu haliyle sakatlık sonrası kullanılmayan uzuvların zayıflaması sözkonusu ve o bölgeleri onarmam rehabilite etmem gerekiyor en önemlisi de bunu yaparken çok dikkatli ve Nizami hareket etmeliyim bu noktada ağırlık istasyonunun bana yardımı büyük olucak gibi duruyor sebebi bu :)
Anladım hayırlı ugurlu olsun ozaman ne diyim fiyat da normal bence

Back
Yukarı