FİSKOBİRLİK Fındık Ezmesi

FİSKOBİRLİK FINDIK EZMESİ

Besin değerleri(100gr)

Enerji 655 kcal
protein 11 gr
karbonhidrat 8 gr
yağ 44 gr
Tekli doymamış 34.2 gr
Çoklu doymamış 7.5 gr
Doymuş 2.3 gr

E vitamini 22 mg %220
B1 vitamini 0.23 mg %16.5
Fosfor 210 mg %26.25
Demir 4.1 mg %16.5
Kalsiyum 140 mg %17.5

içindekiler:Fındık %70, şeker, vanilin aroması

Arkadaşlar yağ oranı ciddi seviyede yüksek bir ürün, definasyon dönemindeki arkadaşlara tavsiye etmiyorum kesinlikle, fakat eğer bulk dönemindeyseniz ve kilo almaya çalışıyorsanız bu ürünü kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum, 3 dilim kepek ekmeği üzerine sürerek tüketiyorum, yaklaşık 1.30-2 saat sonra testosteron seviyemde bir uçuş hissediyorum, resmen yerimde duramıyorum o derece bir etki yaratıyor benim üstümde, off günlerde uzak durun derim hem de çok yağlı, idman günleri ise 3 dilim ekmek üzerine sürerek tüketin idmandan 2 saat önce, eminim sizler de farkı hissedeceksiniz.

Fiyat:En kısa zamanda sizleri fiyat hakkında bilgilendiricem, fakat hatırladığım kadarıyla aşırı bir fiyatı yoktu

Afiyet olsun

kahvaltı söz konusu ise 1 çay kaşığından fazlası da yenebilir..

Bu ürünü doğal olduğunu düşünerek alıp denemiştim.
Ama bana çok şekerli gibi gelmişti.Ayrıca pek lezzetlide değildi tadı hatırladığım kadarıyla.
Ama denemek lazım herkesin damak tadı farklıdır :)

kahvaltı söz konusu ise 1 çay kaşığından fazlası da yenebilir..

Haklısın. coyote tağ var demişsin ama içindeki fındık yağı diezin dediği gibi kahvaltıda tüketildiğinde gün için iyi bir enerji kaynağı oluşturmakta. kahvaltıda bal reçel yerine tavsiye edeceğim bir üründür.

Haklısın. coyote tağ var demişsin ama içindeki fındık yağı diezin dediği gibi kahvaltıda tüketildiğinde gün için iyi bir enerji kaynağı oluşturmakta. kahvaltıda bal reçel yerine tavsiye edeceğim bir üründür.

Hocam yağ değilde biraz şeker korkutuyor.

Ben bu ürünü sadece idman günlerim tüketiyorum, ve o günler ürünün şekerinden başka şekeri bünyeme sokmuyorum(idman sonrası üzüm suyu hariç ) , yanlız beni asıl şaşırtan nokta bu ürünü tükettikten 1.30-2 saat sonra ciddi şekilde uçuşa geçiyorum yani yerimde duramaz oluyorum, doğal bir üründen bu denli verim almak gerçekten çok güzel :)

saygılarımı sunarım fındık ezmeli günler dilerim :)

Mükemmel bir olay,hastasıyım.eve girdiği an 1 kutuyu bi oturuşta yediğim için eve almıyorum.. =)

benim favorim ; bir kasenin içine çiğ badem+fındık içi+ceviz içi+çekirdeksiz siyah üzüm , ortalama her gün yiyorum. toplam ağırlığı 100-120 gram kadar. bazen de tuzsuz yer fıstığı katıyorum.

bi tane almıştım her gün bi kaşık yerim diye sadece kahvaltıda gece kalkınca komple bitirmiştim film izlerken tehlikeli bi ürün almıyorum artık :D

süper bir tat. ama almıyorum. çünkü öok tehlikeli. en gözümün döndüğü zamanda küçük şişe sarelle alıyorum. minicik olanlarından.

Back
Yukarı